Εχει κανεις θεμα με το viber? Και στην προηγουμενη ελληνικη dev και στην τελευταια, λειτουργουν ολα κανονικα στο viber εκτος του οτι δεν μπορουν να με ακουσουν
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
-
καλησπέρα στην κοινότητα...
600 σελίδες... (όχι δεν τις διάβασα... οχι όλες... αλλά θα γίνει σε μπόλικο καιρό... μέχρι να παραγγείλω και να έρθει...)
έχω κάποιες ερωτήσεις ...
είμαι με rom .. flash.... κτλ σχετικά άσχετος... (και ελπίζω με καλή προσπάθεια να μάθω όσα μπορώ περισότερα)
(με Η/Υ όχι όμως... δεν είμαι άσχετος)
Μου πρότειναν φίλοι το Xiaomi...
σε τεχνικά με εντυπωσίασε. όπως όλους...
(πάμε στα "αλλά")
1ο. με βάζει σε σοβαρές σκέψεις/ενδοιασμούς η "non removable baterry".
επειδή δεν αλλάζω και τακτικά κινητό (οικονομία... μπορεί και 5-7 χρόνια με το ίδιο κινητό), θα με ζορίσει; Αντέχει η μπαταρία;
2. ότι αφορά λογισμικό, πήρα μια εικόνα πως γίνονται "παπάδες" με καλές οδηγίες (οπότε δε με φοβίζει)
στα άλλα hardware προβλήματα... (αυτά με τρομάζουν λόγω έλλειψης εγγύησης)
3. από ποιο site είναι ασφαλέστερα;
(σίγουρα έχει πάρει πολύς κόσμος... οπότε να μην ψάχνω σε λάθος μέρη....)
4. κάπου διαβάζοντας thread κάτι έπιασα για τις band στην Ελλάδα (συγκεκριμένα για την "800"??). Υπάρχει κάποιο θέμα; (σε κάποιες εκδόσεις) ισχύει αυτό;
5. ευχαριστώ για το χρόνο σας.... και τις απαντήσεις...Mi Max 3, Xiaomi Redmi Note 5 / Pro, Xiaomi Redmi 5A, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Global Version (Kate), Xiaomi Router 3, Mi Band 2, Mi Band 3, Xiaomi Smart Lamp 2, η λίστα συνεχώς μεγαλώνει ! ! ! -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
βάλε παλιότερη έκδοση έχει ξανα αναφερθεί...
-
-
Ο/H aporos έγραψε:
καλησπέρα στην κοινότητα...
600 σελίδες... (όχι δεν τις διάβασα... οχι όλες... αλλά θα γίνει σε μπόλικο καιρό... μέχρι να παραγγείλω και να έρθει...)
έχω κάποιες ερωτήσεις ...
είμαι με rom .. flash.... κτλ σχετικά άσχετος... (και ελπίζω με καλή προσπάθεια να μάθω όσα μπορώ περισότερα)
(με Η/Υ όχι όμως... δεν είμαι άσχετος)
Μου πρότειναν φίλοι το Xiaomi...
σε τεχνικά με εντυπωσίασε. όπως όλους...
(πάμε στα "αλλά")
1ο. με βάζει σε σοβαρές σκέψεις/ενδοιασμούς η "non removable baterry".
επειδή δεν αλλάζω και τακτικά κινητό (οικονομία... μπορεί και 5-7 χρόνια με το ίδιο κινητό), θα με ζορίσει; Αντέχει η μπαταρία;
2. ότι αφορά λογισμικό, πήρα μια εικόνα πως γίνονται "παπάδες" με καλές οδηγίες (οπότε δε με φοβίζει)
στα άλλα hardware προβλήματα... (αυτά με τρομάζουν λόγω έλλειψης εγγύησης)
3. από ποιο site είναι ασφαλέστερα;
(σίγουρα έχει πάρει πολύς κόσμος... οπότε να μην ψάχνω σε λάθος μέρη....)
4. κάπου διαβάζοντας thread κάτι έπιασα για τις band στην Ελλάδα (συγκεκριμένα για την "800"??). Υπάρχει κάποιο θέμα; (σε κάποιες εκδόσεις) ισχύει αυτό;
5. ευχαριστώ για το χρόνο σας.... και τις απαντήσεις...
1o, Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αλλά καλύτερα θα ήταν να απαντήσει κάποιος που κατέχει καιρό μία xiaomi συσκευή.
2ο, στο hardware τί πρόβλημα να σου βγάλει; Η κοινότητα εδώ, αν φορέσεις την ελληνική ρομ, ότι bug και να εμφανιστεί το διορθώνουν τα παιδιά πολύ γρήγορα..
3ο, δεν υπάρχει 100% εγγύηση σε κάποιο site.. μπορείς να πας σε αυτό το νήμα να δεις τις αξιολογήσεις των διαφόρων eshops.
4ο, αν δεν κάνω λάθος την 800άρα την λειτουργεί μόνο η wind (?) αλλά και πάλι θα δεν έχεις μεγάλο πρόβλημα. δεν θα πιάνεις καλό 4g εκτός πόλεων.. (ας απαντήσει και εδώ κάποιος παλιότερος)
Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο
Αφού μπήκαμε στον χορό, θα χορέψουμε.. -
Ρε παιδες εβαλα την 6.8.11 ολα καλα αλλα το βιντεο ρε παιδια πολυ χαλια,θαμπό πολυ γιατι
-
Φίλε μου και γω την 6.8.11 έχω και μια χαρά το βίντεοΝα ξέρετε ότι τα Xiaomi είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν!!!!
-
Ο/H Rizzrak έγραψε:
Φίλε μου και γω την 6.8.11 έχω και μια χαρά το βίντεο
-
@aporos
Καλησπέρα και από εμένα...
1) Δε θα με απασχολουσε τοσο το οτι η μπαταρία δεν βγαινει... Και στα iphone που υποτίθεται δεν βγαίνει, εχω αλλάξει πολλές φορές, βλέποντας (youtube) και κάνοντας... Επίσης το κινητό είναι καινούργιο μοντέλο και δεν μπορεί να σου πει κάποιος οτι το έχει χρόνια και οτι δεν παρουσίασε προβλημα
2)Επίσης για το hardware ισχύει αυτό που σου είπα... Το κινητό δεν είναι δοκιμασμένο σε βάθος χρόνου. Πάντως η ποιότητα φαίνεται αρκετά καλή.
3) Εγώ αγόρασα ένα κινητό από gearbest και ένα από το banggood... Από το banggood έμεινα 100% ευχαριστημένος, απο το άλλο όχι...
4) Με Cosmote δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα, ισα ισα που εχω πιάσει και κατι απίστευτες ταχύτητες του στυλ 175/second...
Για να μη τα παρουσιάζω ολα μέλι - γάλα, το κινητό θέλει να ασχοληθείς μαζί του. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κινητό που ανοίγεις το κουτί του, φορτίζειςψκαι είσαι έτοιμος... Τώρα για τα 5-7 χρόνια που είπες, πιστεύω οτι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Μπορεί να δώσεις 700€ για κινητό και σε 2 χρόνια να είναι τουβλο... Μπορεί να δώσεις 100 και να σου πάει χρόνια...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ολα καλα το κινητο το μονο, να ειχε λιγο καλυτερη καμερα...εμενα εχει υπερβολικά κακή.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα