Κοιτάξτε μάγκες γιατί κάπου έχετε μπερδεψει τα πράγματα.
Το τηλέφωνο είναι της κατηγορίας under 200$. Στα ούτε 200$ που δινει κάποιος αγοράζει 2 κάμερες, 1 μπαταρία, 1 οθόνη, επεξεργαστη και λειτουργικο σύστημα καθώς και το κέρδος του πωλητη.
Αν σε κάποιον φαινεται φτωχη η κάμερα μπορει να κοιτάξει άλλα μοντελα με καλύτερο αισθητήρα.
Εγώ έχω μια φωτογαφικη μηχανη Canon και μια Nikon για να βγάζω φωτογραφίες. Με το κινητό κάνω την πλακα μου.
Τα τηλέφωνα είναι τηλέφωνα. Το ότι έγιναν multimedia center ειναι στα θετικά και λογικο είναι το κάθε τηλέφωνο να έχει τα δυνατά του σημεια όπως και τα αδύνατα.
@mixalis760
Τι συσκευή είχες πριν πάρεις το Kenzo; Στις βραδινές, οκ έχει θέμα (δεν μιλάω για κοντινές με χρήση φλας... εκεί είναι καμπάνα) αλλά θέμα έχουν και άλλες συσκευές με 3πλασια τιμή.
Για τις φωτογραφίες ημέρας δεν θα συμφωνήσω. Είναι ΑΡΙΣΤΕΣ για την χρηματική κατηγορία στην οποία ανήκει.
Τώρα, εάν ήρθες από κάνα Galaxy S6-7 η κάνα iPhone 6-6s τότε λογικά σου φαίνονται "χαλια" οι φώτο, αλλά εκεί μιλάμε για την αιχμή της τεχνολογίας όσον αφορά την φωτογραφία ε...
πρωτου το παρω ειχα το sony ericsson vivaz φιλε μου!
Καλό είναι αυτό; Ούτε που το ξέρω... το μόνο Ericsson που είχα ήταν το GF 768!
Το αδικείς το Kenzo.... ή κάτι δεν κάνεις καλά... θα του πάρεις τον αέρα και θα δεις ότι βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες. Θέλει όμως να παίξεις λίγο μαζί του και να δεις τις ρυθμίσεις του. Το ίδιο ισχύει και για την λήψη video.
Όλες οι φώτο είναι τραβηγμένες με το redmi note 3 pro αλλά πολλες είναι επεξεργασμένες στα χρώματα..
Μπορείς να δεις από κάτω την ανάλυση... Γενικά όμως βγάζει πολύ καλές..
Η φώτο με το γατί δεν έχει πειραχτεί καθόλου.. έτσι είναι βγαλμένη..
χαχα καλο ηταν την δουλεια του την εκανα μια χαρα! ρυθμίσεις πρεπει να ειναι μια χαρα δεν ξερω τι αλλο να κανω, μπορει να εχει καποιο προβλημα, γιατι πανω ο φιλος που έδειξε τι εικονες εχει βγάλει με το δικό του έπαθα πλάκα..