Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Εάν δεις εδώ

Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

έχουμε ρίξει αρκετές φώτο του κινητού. Ρίξε μια γενική ματιά και θα δεις ότι οι περισσότερες φωτογραφίες είναι αστέρια! :)

from my RN3 pro
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Καλησπέρα κι από μένα.
      Νέο μέλος και αύριο παραγγέλνω το RN3 pro μάλλον από Vickmall (eu warehouse).
      Μιας και πούλησα το Meizu M2 Note σήμερα και είμαι με ένα ZTE blade (1st gen με CM 10.1 4.2.2 KonstaKANG για όσους θυμούνται :thumbsup: ), δεν μπορώ να περιμένω 15-20 μέρες να έρθει από τα άλλα καταστήματα οπότε, παρ' όλο που είναι πιο ακριβό θα το παραγγείλω από κει.
      Τώρα ήθελα να ρωτήσω. Παρ' όλο που στον οδηγό γράφει να το παραγγείλουμε με official CN DEV, βλέπω και το vickmall δίνει επιλογή για official Global DEV. Μπορώ να το παραγγείλω με αυτή ή τελικά μόνο με την CN DEV θα γίνει δουλειά;
      Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.
    • @manikgrc με official developer να είναι κ ας είναι και αυτή που λες..

• Διαφήμιση
    • Καλησπερα σε ολους. Εχω unofficial rom (όπως έχω ξαναγράψει) αλλα το πήρα απο ελληνικό μαγαζί. Έχει 2 χρονια εγγύηση, παρα τα επιχειρήματα μου για το οτι η rom είναι ηδη πειραγμενη κ οτι με αυτή που μου το έστειλαν με έχουν εγκλωβίσει γιατί ουτε update παιρνει ουτε full ελληνικά εχει, επιμένουν οτι αν αλλάξω rom δεν με καλύπτει η εγγύηση; Τι λέτε να κανω; 2 χρονια εγγύηση ή ελληνική rom?
    • Ούτε 6 μήνες δεν θα σε πάει με την unofficial..
      +1 στην Ελληνική..

• Ο/H Michael CB έγραψε:

Ο/H mrzoid έγραψε:

ευχαριστώ πολύ...

ψάχνω ακόμα να βρώ...

Θα μπορούσα να έχω τη βοήθειά σας επίσης στα παρακάτω;

έχετε μήπως συμβουλές στο τι να προσέξω;
      (πχ.. κάτι με rom είδα να λένε κάποιοι...)
      (κάποιοι λέγαν και για το 800 στο band.. αν πχ έχει βγει έκδοση που να μην έχει τα θέματα...)

Τέλος αν δεν ζητάω πολλά...

Θα με συμβουλεύατε για κάποια άλλη συσκευή (νεότερη?) (κάτι διάβαζα για 10πύρινο κτλ κτλ...)

ευχαριστώ πολύ και πάλι...
      Mi Max 3, Xiaomi Redmi Note 5 / Pro, Xiaomi Redmi 5A, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Global Version (Kate), Xiaomi Router 3, Mi Band 2, Mi Band 3, Xiaomi Smart Lamp 2, η λίστα συνεχώς μεγαλώνει ! ! !
    • Ο/H mixalis760 έγραψε:

ολα καλα το κινητο το μονο, να ειχε λιγο καλυτερη καμερα...εμενα εχει υπερβολικά κακή.

Φίλε Μιχάλη, εννοείται ότι έχεις βάλει αναλύσεις κτλ στο φουλ, ετσι? Επίσης έχω διαβάσει αρκετές φορές ότι μέγιστη ποιότητα επιτυγχάνει σε κλιμακα 4:3, αν και εγώ δεν καταλαβαίνω διαφορά. Επίσης, τσέκαρε και την κάμερα απο πίσω μήπως θέλει καθάρισμα το τζαμακι... ☺

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ούτε 6 μήνες δεν θα σε πάει με την unofficial..
      +1 στην Ελληνική..
      κ γω έτσι έλεγα αλλα τώρα είδα το πρόβλημα του zerieon ας πούμε κ προβληματιστηκα, γιατί κ να την περάσω χωρίς πρόβλημα δεν με καλύπτουν για hardware...
    • @trexo21 εγώ θα έκανα ένα πλήρες backup όλου του κινητού, θα έβαζα ότι θέλω και αν έμπαινε θέμα χρησης της εγγυησης θα επανεφερα το backup. Δεν είναι όμως λογικό να θέλεις να περάσεις πχ την official ρομ και να σου λένε θα χάσεις την εγγύηση. Με ποιο επιχείρημα; Για προγράμματα που μπορούν να πάρουν πλήρες backup ας σου συστήσει κάποιος που χρησιμοποιεί γιατί δεν έχω εμπειρία, χρησιμοποιώ μόνο του twrp.

Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
    • εχω ποιοτητα εικονας υψηλό καθαρότητα ανώτατη το αντίθεση και κορεσμος κανονικο το εχω... και αναλογία διαστάσεων εχω 4:3 και 50Hz
    • Φιλαράκι μου αν οτιδήποτε παιρνεις το παίρνεις με το σκεπτικο πως θα χαλάσει άστα να πάνε.
      Εγώ σου λεώ πως και να χαλάσει κάτι μην θεωρεις δεδομενο πως θα στο επισκευάσει. Μπορει να σου πει από κακο χειρισμό. Άντε μετά απεδειξε εσύ πως δεν εισαι ελεφαντας.
      Φτιάξε το τηλεφωνακι σου οπως γουστάρεις κι ασε τα άν.

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H aporos έγραψε:

Ο/H Michael CB έγραψε:

Ο/H mrzoid έγραψε:

ευχαριστώ πολύ...

ψάχνω ακόμα να βρώ...

Θα μπορούσα να έχω τη βοήθειά σας επίσης στα παρακάτω;

έχετε μήπως συμβουλές στο τι να προσέξω;
      (πχ.. κάτι με rom είδα να λένε κάποιοι...)
      (κάποιοι λέγαν και για το 800 στο band.. αν πχ έχει βγει έκδοση που να μην έχει τα θέματα...)

Τέλος αν δεν ζητάω πολλά...

Θα με συμβουλεύατε για κάποια άλλη συσκευή (νεότερη?) (κάτι διάβαζα για 10πύρινο κτλ κτλ...)

ευχαριστώ πολύ και πάλι...

Από όπου και να το παρεις, κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα θα έρθει με unofficial rom, οπότε θα περάσεις μια οποιαδήποτε official και δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Την ελληνική την συνιστώ ανεπιφύλακτα.
      Με το band, όπως σου εγραψα και πριν, εγώ με κοσμοτε δεν εχω κανενα απολυτως θεμα.
      Τώρα οσο αφορά πρόταση, επεξεργαστές κτλ κτλ... Δεκαπυρινο το θεωρώ υπερβολή. Στο σημείο που εχει φτάσει η τεχνολογία των επεξεργαστών, περισσότερη σημασία πλεον εχει η ram... Αν το θες για απλή χρήση ειτε 4πυρινο παρεις, ειτε 10πυρινο, στο 99% των περιπτωσεων το τηλέφωνο θα λειτουργεί στο 50% της επεξεργαστικής του δύναμης...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk