Ερώτηση. Της γυναίκας μου τρέχει την China dev. Εάν θελησω να βάλω global dev με τα λιγοστά ελληνικά, πως θα γίνει το φλασαρισμα της ρομ;
Η σίγουρη λύση είναι MIflash αλλά δυστυχώς λόγω κλειδωμένου bootloader πρέπει να πας πρώτα σε stable και μετα μέσω updater στην developer.
Δοκίμασε και μέσω updater απευθείας αν και δεν νομίζω να την πάρει.
Ερώτηση. Της γυναίκας μου τρέχει την China dev. Εάν θελησω να βάλω global dev με τα λιγοστά ελληνικά, πως θα γίνει το φλασαρισμα της ρομ;
Η σίγουρη λύση είναι MIflash αλλά δυστυχώς λόγω κλειδωμένου bootloader πρέπει να πας πρώτα σε stable και μετα μέσω updater στην developer.
Δοκίμασε και μέσω updater απευθείας αν και δεν νομίζω να την πάρει.
Καλά τότε θα περιμένω να φτιάξω το λαπτοπ και θα βάλω κατευθείαν την ελληνική, που υποτίθεται είναι έτοιμο από το δικό μου φλασαρισμα
Τους ίδιους φόβους είχα κι εγώ με σένα. Έλεγα "δεν κάθομαι να το πειράξω και να μπλέξω" και για κακή μου τύχη ήρθε με πρόβλημα στους σένσορες, πρόβλημα που εκ των υστέρων αποδείχθηκε να οφείλεται σε software. Ψάχτηκα κανά 2 εβδομάδες στο forum, βομβάρδισα με ερωτήσεις τα μέλη , είδα βίντεο να ξεμπρικάρουν με άνοιγμα του κινητού και βραχυκύκλωμα στην πλακέτα, αγχώθηκα, μέχρι που στο τέλος ξενέρωσα με το κινητό που δεν δούλευε στο 100% και αποφάσισα να ξεκινήσω τους οδηγούς. Μου πήρε αρκετή ώρα και στο τέλος τα κατάφερα χωρίς μπρικαρίσματα και προβλήματα. Με τη βοήθεια πάντα των παιδιών του forum... Μια φορά να κάνεις τη διαδικασία θα δεις πως δεν είναι και τόσο τραγικό. Αρκεί να ακολουθήσεις κατά γράμμα τους οδηγους!!!! Σκέψου πως είναι κάτι σαν το φορματ του υπολογιστή, μια φορά να το κάνεις μόνος θα κλαις τα 30 ευρα που έδινες να στο κάνουν άλλοι!!! Τώρα γιατί σε κάποιους δημιούργησε μπρικαρισματα οι υπεύθυνοι του φορουμ είναι οι γνώστες για να σου απαντήσουν...
θεωρείται ρίσκο να βάλω μια παραγγελία σε αυτή την περίπτωση;
Δεν κατάλαβα όμως ακόμα...
Ποιες οι διαφορές και οι 4 ευρέσεις; γιατί 4 και όχι 1? (και ποια να επιλέξω; τι άλλες συμβουλές υπάρχουν;)
(μήπως να περιμένω λίγο ακόμα;)
(έχω κάρτα wind ...)
Mi Max 3, Xiaomi Redmi Note 5 / Pro, Xiaomi Redmi 5A, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Global Version (Kate), Xiaomi Router 3, Mi Band 2, Mi Band 3, Xiaomi Smart Lamp 2, η λίστα συνεχώς μεγαλώνει ! ! !