Καλησπερα έχω ένα θέμα με τις ειδοποιήσεις του facebook και ήθελα να ρωτησω αν συμβαίνει και σε άλλους. Το θέμα το είχα και το redmi note 4g και τώρα με το RN3P. Έχω ενεργοποιήσει όλες τις ειδοποιήσεις όπως δείχνει ένας οδηγός αλλά στο facebook δεν μου έρχονται όλες αλλά μερικές. Για παράδειγμα όταν ανεβαζω μία φωτογραφία δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις για τα like ή τα σχόλια για την φωτογραφία. Αλλά μου έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις για ομάδες που συμμετεχω,για αιτήματα φιλιας κ.α. . Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο θέμα??
Λογο του οτι εχω δει αρκετους κατοχους θηκης ipaky, εχετε προβλημα με το χρωμα της θηκης; Εμενα αρχισε να ξεβαφει και ειμαστε ακομη στον 2υτερο μηνα, στον 3ο τι θα γινει; Το βαζω και σε σακουλακι το κινητο για καλυτερη προστασια.
Mια βόλτα από κατάστημα με χρώματα και τσιμπάς 1 σπρέι.
Αν είσαι πιο άπλας ή έχεις καλλλιτεχνικες ανησυχίες και 4 κα 5 σπρέι για να την κάνεις Rainbow.
Εγώ ήμουν είμαι και θα είμαι φανατικός οπαδός της σιλικόνης.
Σιγα ρε Θοδωρη μην βαψω την πλαστικουρα
Δηλ τι θα το κανουμε; Δουλεια δεν ειχε ο διαολος; Απλα θα παρω μια σιλικονης και τελειωσε, τοσο απλα.
Κια μια και το ανεφερα μου ειχε στειλει ο κινεζος μια με την αγορα του τηλ την βαζω και το θεμα θεωρειτε ληξαν.
Αμ πως ...