Πρώτες εντυπώσεις για την καινούρια romGTV 6.8.18..
Μου εκανε εντύπωση οτι εκανε λιγοτερη ωρα σε φόρτωση..
Πολυ ποιο ομορφο το μενού με τα έγχρωμα εικονίδια, ωραίος ηχος στο ανοίξε /κλεισε.
πολυ καλή διαχείριση μνήμης σε σχέση με την 6.8.4 που ειχα Και ισως λιγο καλύτερη μπαταρία.
Και τέλος στον Radon! Ευχαριστούμε πολυ το xda και τα παιδιά εκει αλλά θα παραμείνω πιστός στον μαμα kernel
Εγώ θα περιμένω τον φίλο μας τον @gkalen...αργεί λίγο, αλλά κάνει καλή δουλειά...
Να επισημάνω και εγώ με τη σειρά μου, πως δεν υπάρχει ανάγκη πλέον για φλασάρισμα του radon...ή μάλλον να το θέσω καλύτερα..
Φοβάμαι πως άμα φλασάρω και τον radon από πάνω, η συσκευή δε θα σβήνει καν, ακόμα και έπειτα από την παρατεταμένη πίεση του δακτύλου εις το πλήκτρον on/off (force close αγγλιστί)...
Άσχετο: Νίκο, είμαι "καθ' οδόν" προς την μεταφόρτωσιν "του αποτελέσματος της τέχνης και της επιστήμης της δημιουργίας οπτικής εικόνας μέσω της καταγραφής και αποτύπωσης του φωτός" (ουφ....φωτογραφία), εις το αντίστοιχο θέμα του παρόντα τομέα...με το οποίο επαληθεύω τις διαπιστώσεις μου περί της δυναμικής της "μαμάς" κάμερας, σε σχέση με τον (επαρκώς αιτιολογημένο) ανταγωνισμό (σου...sd camera ).
Το αποτέλεσμα αυτό, επραγματοποιήθη κάτω υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες χαμηλού φωτισμού με την, αρχικώς εγκατεστημένη, εφαρμογή λήψης φωτογραφιών (ας είναι) που ευρίσκεται εις στα έγκατα της συσκευής μας...
Στο αποτέλεσμα που προέκυψε από την sd camera (με τις μυστικές σου ρυθμίσεις που διέρρευσαν ανεξελέγκτως), δεν υπάρχει λόγος να γίνει αναφορά καν....ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ!!
Ίσως επειδή πρόκειται για project με μακρινό θέμα & flash:OFF..
Το @salonikiotiko_soutzouk συνεχίζει να μαζεύει θησαυρούς αβέρτα...μα, τι τους τάζεις ρε φίλε??
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
ενα περίεργο πραγμα μου έτυχε πριν λιγο.πηγα να βαλω σε φορτιση το κινητο(στο pc) κανει κατι τρελα στην μπαταρια(απο 56% την παει 100% και μετα 56%) και καποια στιγμη κανει ενα reboot.απο τοτε το μονο που αναβοσβηνει ειναι ενα κοκκινο λαμπακι και τιποτα αλλο.ουτε boot μπορω να κανω ουτε τιποτα.τι επαθε στα καλα καθουμενα?brickare απο μονο του?rom ειχε την τελευταια Greek GTV.τι λετε να εγινε και πως διορθώνεται?
@osalonikios
Εγώ στον διαγωνισμό "ποιός τα "χώνει" καλύτερα στους αντμινιστράτορες για να βρίσκει κάθε 3 λεπτά θησαυρό" δεν έχω τύχη και το χω αποδεχτεί...
Είναι καλό να γνωρίζεις μέχρι που βρίσκονται τα όρια σου....
@Dynamitis για "ανάσταση νεκρών (κινητών)" αναλαμβάνει με εντολή "άνωθεν" ο "Λαζαροποιός¨ @geoanto555. Θα αναλάβει τη "νεκρανάσταση", αποκλειστικώς, μιας κ το χει κάνει επιτυχώς στο πολύ κοντινό παρελθόν...