Μόλις αγόρασα το redmi note 3 pro και έχω ένα θέμα. Δεν μπορώ να συνδεθώ σε δίκτυο 3g, συνδέεται μόνο Edge. Έχω cosmote και η sim είναι στη slot1 (μια κάρτα έχω βάλει) ενώ έχω την Miui global 7.3.7.0 stable. Επίσης όταν βγάζαω το automatic network μου εμφανίζει μόνο cosmote 2g, vodafone 2g και wind 2g.
Έχει κανείς καμία ιδέα τη συμβαίνει?
Σημείωση: την sim την έχω κόψει με ψαλιδάκι (ίσως και λίγο άγαρμπα)
Τελικά δεν φταίει η κάρτα. Έβαλα μια άλλη και έπιανε μόνο 2g δίκτυα και αυτή ενώ έβαλα και την κάρτα μου σε άλλο κινητό και έπιασε 4g χαλαρά. Οπότε κάποιο θέμα έχει το κινητό. Σκέφτομαι να πάρω μία nanosim να δοκιμάσω στο slot2 μπας και δουλέψει το 3g/4g.
Καλησπέρα παιδιά είχα την ρομ του γκαλεν και πέρασα χθες την gtv developer την δική μας όλα καλά αλλά έχω μεγάλο θέμα με το σήμα τόσο του wi fi όσο και με το σήμα του τηλεφώνου.. Η μέρα με την νύχτα... Διορθώνεται κάπως? Να δοκιμάσω την stable? Με του galen είχα πολύ καλύτερο σήμα αλλά είχα αλλά μικρο προβλήματα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.
. Διορθώνεται κάπως? Να δοκιμάσω την stable? Με του galen είχα πολύ καλύτερο σήμα αλλά είχα αλλά μικρο προβλήματα...
Για να πας σε Stable θα πρέπει να κάνεις Factory reset
Να χάσεις δηλαδή τα πάντα... Αν είσαι διαθετημένος τότε είναι οκ
Από την άλλη δοκίμασε να μπεις Recovery και να κάνεις wipe το cache & το dalvik cache και μετά reboot να δεις αν έφτιαξε. Κάποτε συμβαίνουν αυτά και με ένα απλό wipe φτιάχνουν.
Με τα wipes που ανάφερα δεν θα χάσεις τίποτα απολύτως.
. Διορθώνεται κάπως? Να δοκιμάσω την stable? Με του galen είχα πολύ καλύτερο σήμα αλλά είχα αλλά μικρο προβλήματα...
Για να πας σε Stable θα πρέπει να κάνεις Factory reset
Να χάσεις δηλαδή τα πάντα... Αν είσαι διαθετημένος τότε είναι οκ
Από την άλλη δοκίμασε να μπεις Recovery και να κάνεις wipe το cache & το dalvik cache και μετά reboot να δεις αν έφτιαξε. Κάποτε συμβαίνουν αυτά και με ένα απλό wipe φτιάχνουν.
Με τα wipes που ανάφερα δεν θα χάσεις τίποτα απολύτως.
Από του γκαλεν στην delevoper πήγα χωρίς factory reset απλά από την recovery έκανα wipe cache & dalvik.. Δεν έχω αλλά πρόβλημα και ότι μπαγκ είχα με του γκαλεν διορθωθηκαν με την delevoper... Δεν ξέρω τι να υποθέσω..
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.