Συμφωνώ Χρήστο για την φόρτιση. Και εγώ αποφεύγω να φορτίζω με θήκη... Ειδικά τις πολύ ζεστές μέρες.
Έξω απο την θήκη και με την πλάτη να ακουμπάει στο πάτωμα (πλακάκι). Μέχρι να φορτίσει...6-8 πλακάκια 40χ40 γύρω-γύρω τα κάνει πυρότουβλα...
Αλλά η συσκευή φορτίζει "δροσερή"
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
Ή εσύ δεν τα λες καλά ή εγώ κάτι δεν θυμάμαι.
Το fastboot είναι κλειδωμένο........ τί εννοείς;
Ο Bootloader είναι κλειδωμένος. Και πάλι όμως μια official fastboot rom (dev ή stable) μπορείς να την περάσεις με το Mi Flash tool.
Τα λέω καλά ή έχω καιρό να φλασάρω νέο κινητό;
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
Συμφωνώ Χρήστο για την φόρτιση. Και εγώ αποφεύγω να φορτίζω με θήκη... Ειδικά τις πολύ ζεστές μέρες.
Έξω απο την θήκη και με την πλάτη να ακουμπάει στο πάτωμα (πλακάκι). Μέχρι να φορτίσει...6-8 πλακάκια 40χ40 γύρω-γύρω τα κάνει πυρότουβλα... Αλλά η συσκευή φορτίζει "δροσερή"
Οπότε είναι γενικό το πρόβλημα ότι καίει κατά την φόρτιση.
Χμμμ λογικά δεν την παλεύει ο φορτιστής.
Το Meizu M2 Note που είχα πριν με 3100 μπαταρία και 3Α φορτιστή ποτέ δεν ανέβασε θερμοκρασία κατά την φόρτιση.
Θα δω αν μπορώ να βρω κανα 3Α φορτιστή να το φορτίσω.
Έχει δοκιμάσει κανείς μεγαλύτερο φορτιστή;
@manikgrc
Τον τελευταίο μήνα το φορτίζω τις περισσότερες φορές με έναν φορτιστή 1Α και δεν ζεσταίνεται καθόλου. Όταν χρησιμοποιώ τον 2Α τότε ζεσταίνεται αισθητά (μέχρι 80% και μετά κρυώνει).
Εάν βάλεις 3Α λογικά θα του τινάξεις τα πρέκια!!
@manikgrc
Τον τελευταίο μήνα το φορτίζω τις περισσότερες φορές με έναν φορτιστή 1Α και δεν ζεσταίνεται καθόλου. Όταν χρησιμοποιώ τον 2Α τότε ζεσταίνεται αισθητά (μέχρι 80% και μετά κρυώνει).
Εάν βάλεις 3Α λογικά θα του τινάξεις τα πρέκια!!