Καλημερα,νεο μελος και νεος κατοχος της συσκευης απο εχθες.Το τηλεφωνο το αγορασα μεταχειρισμενο με ξεκλειδωτο bootloader και περσμενη την gtv 6.8.18.
To παλικαρι που το αγορασα μου συνεστησε να κανω mi account και αιτηση για ξεκλειδωμα τα οποια και εκανα.Το ερωτημα μου ειναι οταν μου ερθει μηνυμα ξεκλειδωματος,ποια θα ειναι η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω για να κανω τα εβδομαδιαια update;
Ευχαριστω και συγνωμη για το μακροσκελες ποστ,απλα ειναι το πρωτο μου xiaomi και φοβαμαι μην κανω καμμια πατατια.
Αν είναι μεταχειρισμένο το κινητό και ξεκλείδωτο τότε δε θες ξανά ξεκλείδωμα εκτός αν σκοπεύεις να το κάνεις καθαρή εγκατάσταση και να το ξανακλειδώσεις.
Επίσης δες αν έφυγε το mi account του το παιδί για να βάλεις το δικό σου. Αλλιώς ότι και να κάνεις δεν
Αν είναι μεταχειρισμένο το κινητό και ξεκλείδωτο τότε δε θες ξανά ξεκλείδωμα εκτός αν σκοπεύεις να το κάνεις καθαρή εγκατάσταση και να το ξανακλειδώσεις.
Μιχάλη ας την έχει την άδεια γτ τελευταία έχουμε πολλά κλειδώματα..
Ναι οκ απλά εννοώ αν το πήρε από κάποιον εδώ μέσα που ξέρει ότι πχ τόσο καιρό έβαζε αναβαθμίσεις...
Δηλαδή αν πχ εγώ πουλήσω ένα από τα κινητά μου και έρθει ο παραλήπτης και ρωτήσει εδώ μέσα αν χρειάζεται να κάνει αίτηση ξεκλειδώματος. Τώρα αν δεν τον γνωρίζει και είναι τυπική αγαροπωλησία οκ. Αλλά αν είναι φίλος του ή γνωστός του ή ένας από εμάς που τον γνωρίζει έστω και λίγο τότε δεν χρειάζεται.
Επανέρχομαι στο θέμα της θήκης.
Βασικά κι εγώ δεν θα έπαιρνα flip αλλά η συγκεκριμένη έχει αρκετά ατού.
Δεν χρειάζεται να την έχεις ανοιχτή για να μιλήσεις στο τηλέφωνο αφού έχει άνοιγμα επάνω για το ακουστικό. Επομένως, μιλάς με κλειστή θήκη και δεν γεμίζεις ιδρωτίλα την οθόνη
Είναι πολύ λεπτή και δεν σε ενοχλεί όταν παίζεις παιχνίδια.
Δεν χρειάζεται να την διπλώσεις πίσω σε καμία περίπτωση. Απλά, περνάς τα δάχτυλά σου πίσω από την πλάτη του κινητού ανάμεσα στο κινητό και την θήκη (εκεί που κάνει το σπάσιμο για να την στερεώνεις σε τραπέζι) και παίζεις άνετα το παιχνιδάκι σου.
Με το άνοιγμα της θήκης ενεργοποιείται η οθόνη με το μαγνητισμό πράγμα που το βρίσκω πολύ καλύτερο από fp και λοιπές ευκολίες.
Και βέβαια έχει και μια κυριλέ εμφάνιση που δεν την αφήνεις απαρατήρητη.
Μοναδικό μείον ίσως (χωρίς να είμαι σίγουρος αφού δεν έχω κάνει ακόμα δοκιμές) για όσους είναι λάτρεις της φωτογραφίας, μπορεί να υπάρχει μια μικρή δυσκολία χειρισμού με το ένα χέρι.
Τυπικη αγοραπωλησια ειναι,περασα το mi account μου οποτε οταν βγει η επομενη gtv dev,την κατεβαζω-περναω στο κινητο και την φλασαρω χωρις προβλημα με το twrp κανοντας τα απαραιτητα wipes;
για ποιο λόγο στις επαφές όταν πάς στους λογαριασμούς για να επιλέξεις ποιες θέλεις να εμφανίζονται βλέπω δύο mi accounts με τον ίδιο αριθμό? Είναι έτσι σε όλους? Ο ένας εχει μηδέν επαφές και ο άλλος κανονικά συγχρονίσμενος τις έχει όλες όπως πρέπει..