Σήμερα αναβάθμισα σε Global Stable 8.0.1.0 (LHOMIDG), δεν έχω ακόμα συνολική γνώμη για αυτή, αλλά το πρώτο που μου χτύπησε (πολύ) άσχημα είναι ότι δεν έχεις πια την επιλογή να κάνεις disable τα apps που δεν θες (εγώ π.χ. κάνω disable κυρίως τα apps της Google, hangouts κλπ).
Τουλάχιστον, επειδή αναβάθμισα μέσα από την εφαρμογή, κράτησε disabled τις εφαρμογές που είχα κάνει disable όσο έτρεχε την 7. Πάλι καλά
Μετά από έναν μήνα πλήρους χρήσης με το RN3P και σχετικά απροβλημάτιστης λειτουργίας, αλλά και με ζητηματάκια (π.χ. το ξυπνητήρι άλλες φορές χτυπάει, άλλες όχι, το έχουμε ξανασυζητήσει), η γνώμη μου είναι πως το κινητό είναι τούμπανο και λειτουργεί μια χαρά, όμως η ROM του έχει ελλείψεις, παραξενιές και δυσλειτουργίες που χαλούν την εικόνα.
@geoanto555 είσαι μεγάλο μαστόρι! Τούμπανο η κινητάρα!
Εβαλα το app του whats up (cosmote) και δεν μπορεί να στείλει ένα SMS λέει για να κάνει συγχρονισμό... Γνωρίζει κανείς τπτ?
@geoanto555 είσαι μεγάλο μαστόρι! Τούμπανο η κινητάρα!
Εβαλα το app του whats up (cosmote) και δεν μπορεί να στείλει ένα SMS λέει για να κάνει συγχρονισμό... Γνωρίζει κανείς τπτ?
Καλησπέρα μου έβγαλε αναβάθμιση OTA για την 8.0.1.0 απλά περνάω το update ή χρειάζεται να προσέξω κάτι;
Οι ρυθμίσεις μου, επαφές, ημερολόγιο, εφαρμογές κτλ χάνονται και χρειάζεται από την αρχή ξανά σετάρισμα;