ναι βρε το καταλαβα.. πως αισθανεσαι που εκανες το πρωτο ποστ στη 666 σελιδαΟ/H demakhs έγραψε:

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούναι βρε το καταλαβα.. πως αισθανεσαι που εκανες το πρωτο ποστ στη 666 σελιδαΟ/H demakhs έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
Μη κάνεις τέτοια comment.Ο/H kostas10 έγραψε:
ευχαριστω Θοδωρη...λεω να περασω την ελληνικη...να υποθεσω η multi που εχουν ειναι κατι με λιγα κινεζικα και λιγα ελληνικα και οι δικες μας ειναι φουλ ελληνικα. Βλεπω πολυ στο συγκεκριμενο σαιτ οτι ψωνιζουν πολυ ελληνες και οι περισσοτεροι κανουν κομεντ να τους αφαιρεσει τα τσαινα απ και να βαλει το τεμπερεντ γκλας κλπ! εμενα μου αρεσε ενας που ειπε (εδω καπου το διαβασα) καινουριο κινητο περνω δεν θελω να μου το ανοιξουν ουτε να το πειραξουν και στο κατω κατω μην ειναι και κανα δουλεμενο που λεει ο λογος. Λεω να τους πω και εγω οτι το θελω 7σφραγιστοη ειναι καλυτερα να μου βαλουν αφτοι το πλει και το τζαμακι κλπ? τι μου προτεινετε? ευχαριστω
απο καπου πρεπει να ξεκινησουμε αδερφε...ορεξη να υπαρχει!Ο/H demakhs έγραψε:
και παντελώς άσχετος και θέλει να πειράξει και xiaomi....
επειδή άρχισα με το ανέκδοτο με την λίμνη της Lacoste, γίνονται αυτά...![]()
δηλαδη να μην τα επιλεξω τα δωρα που εχει (θηκη σιλικόνης και τζαμακι)?Ο/H osalonikios έγραψε:
Μη κάνεις τέτοια comment.Είναο ο ορισμός του άσχετου και συμπεριφέρονται αναλόγως.Ο/H kostas10 έγραψε:
ευχαριστω Θοδωρη...λεω να περασω την ελληνικη...να υποθεσω η multi που εχουν ειναι κατι με λιγα κινεζικα και λιγα ελληνικα και οι δικες μας ειναι φουλ ελληνικα. Βλεπω πολυ στο συγκεκριμενο σαιτ οτι ψωνιζουν πολυ ελληνες και οι περισσοτεροι κανουν κομεντ να τους αφαιρεσει τα τσαινα απ και να βαλει το τεμπερεντ γκλας κλπ! εμενα μου αρεσε ενας που ειπε (εδω καπου το διαβασα) καινουριο κινητο περνω δεν θελω να μου το ανοιξουν ουτε να το πειραξουν και στο κατω κατω μην ειναι και κανα δουλεμενο που λεει ο λογος. Λεω να τους πω και εγω οτι το θελω 7σφραγιστοη ειναι καλυτερα να μου βαλουν αφτοι το πλει και το τζαμακι κλπ? τι μου προτεινετε? ευχαριστω
Γνώμη μου πάντα ζητας το κινητόι σφραγισμενο στο κουτί του με την Stable εργοστασιακη.
Αυτό για να καταλάβουν πως δεν είσαι χάπι και πες δωράκια και παπαράκια δεν με ενδιαφέρουν.
λεω να φαω ενα παγωτο τοτεΟ/H osalonikios έγραψε:
Μη φανταστεις είναι τίποτα της προκοπής.
Αν ειναι να ζητησεις κάτι ζήτα έκπτωση και με τα λεφτά που θα γλυτώσεις πάρε κάτι καλό ή μη παίρνεις τίποτα και φάε ένα παγωτό.
Ο/H soulg έγραψε:
Δύο μέρες ψάχνω (ας είναι καλά ο @demakhs που με μπρίζοσαι) και δεν μπορώ να βρω τι φταίει και δεν μπορώ να στείλω sms 160 χαρακτήρων στα ελληνικά. Ακόμα τζίφος. Με το handset sms πάντως στέλνει κανονικά 1sms/160χαρακτήρες.![]()
![]()
![]()
![]()
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν γίνονται άμεσα update, στην οθόνη, τα widgets όπως π.χ. το wifi manager που έχω συνδεθεί αλλού και μου δείχνει την προηγούμενη σύνδεση για πολύ ώρα μετά. Τσέκαρα τα permitions και είναι όλα οκ στην συγκεκριμένη εφαρμογή (ασχολήθηκα μόνο με αυτή για να βρω το πρόβλημα).![]()
Καμιά επιπλέον ιδέα;
Μια ερωτησούλα. Έχω την MIUI 8 6.8.18 (global developer official rom). Θα μου έρθει ΟΤΑ update της global stable ή θα πρέπει να την περάσω εγώ manual;![]()
![]()