Να του έρθει global stableOTA το κόβω λίγο χλωμό εώς και αδύνατο μιας και τώρα φοράει dev rom! Μόνος σου πρέπει να την περάσεις όταν βγεις και αν το θελήσεις τελικά!
Καλημέρα . Ξέρει κανείς αν και πότε θα συμπεριληφθει η 800αρα μπαντα για το redmi note 3 pro? Εγω οταν το παρω θα το δουλεύω με 2 wind και δεν θελω να σέρνεται το ίντερνετ η δεν ισχυει κατι τετοιο?
Καλημέρα . Ξέρει κανείς αν και πότε θα συμπεριληφθει η 800αρα μπαντα για το redmi note 3 pro? Εγω οταν το παρω θα το δουλεύω με 2 wind και δεν θελω να σέρνεται το ίντερνετ η δεν ισχυει κατι τετοιο?
Επίσημα, δύσκολα.
Γίναν 1 - 2 προσπάθειες για ενεργοποίηση της πλαγίως αλλά ανεπιτυχώς.
Με H/H+ δεν θα έχεις πρόβλημα στο browsing μιά χαρούλα πάει
Λοιπόν σαν νέος κάτοχος του RN3 και μετά από ένα μήνα χρήσης (με official ROM) έχω να πω ότι το ΤΦ λειτουργεί άψογα πλην του εξής "προβληματος" που πιθανόν να φταίνε οι ρυθμίσεις μου.
Το πρόβλημα έγκειται οτι σε κάποιες εφαρμογές π. χ. Facebook, Viber, Revolut, Playstore..... δε βγάζει ειδοποιήσεις ότι έχω μηνυμα, Update κλπ.
Το κανει μόνο αν εχω ανοίξει την εφαρμογή και την εχω κλείσει χωρίς να ξανάκλειδώσει η οθόνη.
Στο προηγούμενο που είχα (Samsung note 3) όλα γινόταν αυτόματα.
Υπάρχει κάποιος που αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα και το έλυσε? Ή είναι πρόβλημα του συγκεκριμένου μοντέλου.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.
Στάλθηκε από το Vodafone Smart Tab 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk