Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω, αν περάσουμε μια dev rom πχ για το rn3pro που έχω εγώ και δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα, υπάρχει θέμα να μην ενημερώσουμε με κάποια νεώτερη; Ρωτώ, γιατί περιμένουμε από μερα σε μέρα το rn3pro ενός φίλου και θέλουμε να του περάσω την ελληνική και δεν ξέρω αν πρέπει να του βάλω μια stable ή μια dev την οποία έχω δοκιμάσει, γιατί δεν πολυασχολείται με ενημερώσεις και "πειράγματα" του κινητού κτλ...
Βρε του δείχνω να κάνει εγκατάσταση και όποτε χρειαστεί του λέω ποια έχω δοκιμάσει και είναι χωρίς προβληματακια. Το θέμα είναι να μην ψαχνεται κάθε βδομάδα...
Χρησιμοποιώ την εφαρμογή quickpic, αλλά όταν πάω να αντιγράψω φωτογραφίες προς την κάρτα μνήμης ή να επεξεργαστώ υπάρχουσες, μου βγάζει ένα μήνυμα για να επιλέξω από το πάνω δεξί μενου στην επόμενη οθόνη να επιλέξω τον ριζικό κατάλογο της κάρτας sd για να μου χορηγηθεί πρόσβαση, αλλά αυτό το μενού δεν το βρίσκω πουθενά, ή όταν πάω να επιλέξω κάτι με ξαναγυρνάει εκεί που ήμουν. Πως διορθώνεται αυτό; έχω ελληνική dev και είναι root.
Πάντα είναι στο χέρι σου να απαντήσεις σε κάποιον ή να πας στην επόμενη σελίδα αν αυτό κουράζει.
Καμία παρεξήγηση....Ζητώ να έχετε υπομονή και μόνο αυτό........
Ελπίζω οι πιο "νέοι"(εγω είμαι πολύ νέος στο φόρουμ να ξέρεις) να ξεκινήσουν την βοήθεια σιγά σιγά..
Από υπομονή άλλο τίποτα... να φανταστείς αν ποτέ αγοράσω βίλα θα την ονομάσω "Βίλα Υπομονή"!
Να είσαι σίγουρος πως εγώ ότι βλέπω σε ερώτηση και είμαι 100% βέβαιος για την απάντηση θα τη λέω.
Την tipάρα με την μπαταρία είναι να μην την πεις; Όλοι βρίσκουν τα permitions και μόνοι τους, ότι η μπαταρία θα κάνει τέτοια ποιος το φαντάζεται ειδικά όσοι είχαμε πριν htc, samsung κλπ. ;!;!
Ελπίζω οι πιο "νέοι"(εγω είμαι πολύ νέος στο φόρουμ να ξέρεις) να ξεκινήσουν την βοήθεια σιγά σιγά..
Αφού ολοι βοηθάνε μπρε... Κ παλιοί κ νέοι..
Και οι αντμινιστρατορες" διακριτικοι" κ ευγενεις, όπως πρέπει...
Γι αυτό είναι τέλειο το παρόν φορουμ...
Γιωργάρε τι μαγικό είναι αυτο στο : "διαχείριση χρήσης μπαταρίας εφαρμογών"..
Ηταν κατι που δεν το ήξερα.,εδω και 5μερες που εχω ενεργοποίηση την επιλογή " Μέγιστη " είναι σαν να εχω πάρει άλλο κιν ..
Τεράστια η διαφορά στην μπαταρία!
[/quote]
Φοβερή εφαρμογή για να βλέπεις γρήγορα κ εύκολα φωτογραφίες... Βρε παιδιά τι είναι αυτό το deep sleep και πως βρίσκω αν λειτουργεί και στο δικό μου redmi note 3 pro? [/quote]
Το κινητό σου πρέπει να πέφτει για ύπνο, για να ξεκουραζεται που κ που, αλλιώς θα "τα φτυσει" ...
Πέρασε το gsam battery από το play Store για να δεις αν το κάνει κ κάθε πότε..
Υ. Γ. Τα κάνα λιιιιγο μαντάρα με τις παραθέσεις... Σχωρεστε με, δε μπορώ να τα διορθώσω από το κινητό..
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!