Γεια σας, είμαι καινούργιος στην παρέα. Εχω το κινητό εδω και 2 μηνες και ειμαι υπέρευχαριστημενος. Χθες μου ηρθε κι εμενα ενημέρωση για update σε Miui8 αλλα επειδη δεν ημουν σπιτι και δεν ειχα πολλή μπαταρία, ειπα να το κανω την επόμενη μερα. Την επόμενη μέρα οταν ανοιξα το κινητό η ειδοποίηση ειχε εξαφανιστεί και οταν μπαίνω στο updater δεν μου βρισκει νεα updates. Γιατι εφόσον μου ειχε ερθει και τι μπορώ να κάνω. Ευχαριστώ πολυ!
@geoanto555 μπαααα! Εμένα μουλαρωσε. Το "η" στις επαφές στρώνει μόνο με ελληνική γλώσσα κινητού. Την τελευταία rom με fastboot και miflash την πέρασα. Ότι υπολείμματα υπήρχαν από παλιότερα, πήγαν περίπατο. Αλλά ας το κλείσουμε εδώ μιας και έχω ανοιχτό ένα ξεχωριστό τοπικ για το πρόβλημα.
Θα ήθελα να δοκιμάσω κάποιες εφαρμογές που απαιτούν root access, αλλά διαβάζω σε παλαιότερα thread ότι stable και root δεν πάνε μαζί.
Ερωτήσεις:
1. Μπορώ να κάνω root τη stable ROM μου (έχω ήδη ξεκλειδώσει BL), και αν ναι, πώς;
(ρωτάω επειδή έχω δει διάφορους οδηγούς με TWRP, πότε με cooked image και πότε όχι και αναρωτιέμαι τι ισχύει σήμερα).
2. Αν δεν μπορώ ή δεν προτείνεται, γιατί όχι; (είμαι και περίεργος)
Ευχαριστώ πολύ. Απλα μου φάνηκε περιεργο γιατι δεν το βλέπει το updater. Μπορειτε σας παρακαλω να μου δωσετε ενα λινκ προς εναν τροπο να σώσω αυτη την έκδοση miui που εχω τωρα ακριβώς οπως ειναι και με εφαρμογες και τα παντα σε περίπτωση που εχω θεματα με την καινούρια να μπορω να επανελθω; δεν ξερω αν εχει σημασια αλλα εχω original global rom. Δεν εχω πειραξει τιποτα αλλο στο κινητό.