Αυτή τη στιγμή δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο...Ο/H Barbbossa έγραψε:
Μπορειτε σας παρακαλω να μου δωσετε ενα λινκ προς εναν τροπο να σώσω αυτη την έκδοση miui που εχω τωρα ακριβώς οπως ειναι και με εφαρμογες και τα παντα σε περίπτωση που εχω θεματα
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Εκανες εγκατάσταση το supersu?
Ο/H NasDriver έγραψε:
Καιρό είχαμε να δούμε το SHELL
Εγώ δεν έχω αφήσει ποτέ κινητό android χωρίς root και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν είχα battery drain. Κάνω απλώς μια διαπίστωση και ταυτόχρονα μια ερώτηση προς επεξήγηση. Ειλικρινά δεν το παίζω έξυπνος αλλά τόσο καιρό που παρακολουθώ το φορουμ πολλά παιδιά έχουν αυτό το πρόβλημα με το shell και την κατανάλωση μπαταρίας που εγώ δεν το έχω συναντήσει ποτέ.. Πως γίνεται;; και πως αυτό σχετίζεται με το root?Android flashaholic -
Ο/H sardelisp έγραψε:
shell αυτόματα να το σχετίζουν με το root από superuser??
από τι προέρχεται κλπ.
Μετά απο αρκετές δοκιμές καταλήξαμε(οχι 100%) ότι συνδυασμός root με mipcsuite κάνουν την ζημιά.
Αν ψάξεις θα δεις ότι αυτό συμβαίνει σε stable ρομ κυρίως που δεν είναι προ-εγκατεστημένο... -
Καλημέρα μετά από 5 ημέρες χρήσης του εν λόγω κινητού θα ήθελα να γράψω τις εντυπώσεις μου. Το προηγούμενο μου κινητό ήταν το s7edge από το οποίο ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος, ενώ από τα χέρια μου έχουν περάσει διάφορες ναυαρχίδες. Λόγω οικονομικής στενότητας αποφάσισα να προχώρησω σε αγορά φθηνοτερου κινητού για εξυκονομηση χρημάτων και έτσι διαβάζοντας τόσες καλές κριτικές αποφάσισα να πάρω το RN3 pro.
Δηλώνω κατενθουσιασμένος από την αγορά του. Ή μπαταρία του είναι βράχος, το κινητό είναι πολύ σβελτο και η οθόνη του είναι αξιοπρεπέστατη.
Θέλω να σας ευχαριστήσω για την υπέροχη υποστήριξη και την υπομονή που έχετε στις "χαζές" απορίες όλων των καινούργιων στον κοσμο της xiaomi όπως εγώ.
Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H sardelisp έγραψε:
shell αυτόματα να το σχετίζουν με το root από superuser??
Μετά απο αρκετές δοκιμές καταλήξαμε(οχι 100%) ότι συνδυασμός root με mipcsuite κάνουν την ζημιά.
Αν ψάξεις θα δεις ότι αυτό συμβαίνει σε stable ρομ κυρίως που δεν είναι προ-εγκατεστημένο...
Επανεκκίνηση της συσκευής και φεύγει. -
..για να γράφει τέτοια κριτική πρώην χρήστης s7 edge, οι υπόλοιποι, πρέπει να αρχίσουν να χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Γειά σας...
επειδή σήμερα το βράδυ ή αυριο σκοπεύω να παραγγείλω Χ2 το Xiaomi RN3P (international version)
τι άλλο να παραγγείλω μαζι; θήκες; ακουστικά; οτιδήποτε χρήσιμο? κτλ;
Αν μπορείτε με link θα με βόλευε αφάνταστα..
ευχαριστώ...
Υ.Γ. και είναι κάτι που πρέπει να τους τονίσω; στην παραγγελία;
Υ.Γ.2.
μώλις παρέλαβα 2η απάντηση σε ερώτημα μου απο το support τις Xiaomi. ([email protected])
δεν μπορώ να καταλάβω... μήπως κάποιος καταλαβαίνει κάτι;
βασικά απορώ που δεν μου λένε.. δεν τους ζητάω αν μου το πουλάνε.. αν εχει την B20-800 και δεν μου το απαντάνε...Mi Max 3, Xiaomi Redmi Note 5 / Pro, Xiaomi Redmi 5A, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Global Version (Kate), Xiaomi Router 3, Mi Band 2, Mi Band 3, Xiaomi Smart Lamp 2, η λίστα συνεχώς μεγαλώνει ! ! ! -
Πρόσεξε ότι έχει διαφορετικές διαστάσεις στο μήκος κατά 2,5 χιλιοστά.
Γι αυτό λοιπόν πρέπει να βρεις accessories ακριβώς για αυτό το μοντέλο, για το οποίο νομίζω ότι δε θα κυκλοφορούν ακόμα.
Τζάμι Nillkin 2.5d, το κορυφαίο...νομίζω με αυτό δε θα χεις το θέμα των διαστάσεων, το πολύ πολύ να αφήνει κανα κενό κανα χιλιοστό από την κάτω μεριά της οθόνης ή μπορεί και καθόλου, μιας η διαγώνιος της οθόνης, 5.5", είναι συγκεκριμένη.
Στα bezzels πρέπει να οφείλεται η διαφορά των 2,5 mm στο μήκος.
Τώρα για θήκη, μπορεί να χεις θέμα με την διαφορά στις διαστάσεις μπορεί κ όχι....ίδωμεν...
Από όλα τ' άλλα δεν χρειάζεται τίποτα να γράψεις...ξέρουν αυτοί....άσε που θα καταλάβουν πως είσαι και "ψαρωμένος"..όπως πολύ σωστά έχει αναφέρει ένας σοφός αντμινιστράτορας!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Παιδιά SOS όταν το κινητό ανεβάζει θερμοκρασία δεξιά στο επάνω μέρος της οθόνης εμφανίζει μία κίτρινη γραμμή κάθετη στο πλαίσιο της συσκευής. Όταν η θερμοκρασία επανέρχεται η γραμμή γίνεται πιο αχνή αλλά δεν εξαφανίζεται. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Βγάλτο πάνω από την ανοιχτή τοστιέρα....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H Chridimi1 έγραψε:
Παιδιά SOS όταν το κινητό ανεβάζει θερμοκρασία δεξιά στο επάνω μέρος της οθόνης εμφανίζει μία κίτρινη γραμμή κάθετη στο πλαίσιο της συσκευής. Όταν η θερμοκρασία επανέρχεται η γραμμή γίνεται πιο αχνή αλλά δεν εξαφανίζεται. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα