Πριν περάσεις το update μπαίνεις σε fastboot και το ελέγχεις...
Αν θες και μετά...
Ακολουθησα τον οδηγο και μου δειχνει οτι ειναι unlocked,οποτε οταν βγει update της gtv 6.8.18 dev και την περασω στο κινητο,πως θα κανω το update;Tι wipes πρεπει να γινουν;
Γεια σας παιδια και συγχαρητηρια για την καλη δουλεια που κανετε στη σελιδα.Θα ηθελα να αναφερω ενα προβλημα που αντιμετωπιζω 5 μερες απο την ημερα που πηρα το xiaomi redmi note 3 pro μου.Δεν εχω καλο σημα δικτυου και μερικες φορες το ιντερνετ κλεινει μονο του.Για το σημα του δικτυου αρχικα σε σημεια με χαμηλο σημα δεν πιανει καν ενω αλλα κινητα πολυ παλαιοτερα πανε 4G και 3G σφαιρα ενω σε σημεια με 4G πολλες φορες κανει πολλα σκαμπανευασματα απο 4g σε Ε κ.α.Οποιος αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα παρακαλω ας βοηθησει ή αν υπαρχει καμια λυση που να το φτιαχνει.Τελος εχω developer romkenzo unofficial απο τις τελευταιες και ειχα κινεζικη stable 7.2.1.Eυχαριστω.
Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.Ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια και για όλες τις πληροφορίες που έχετε βάλει σε αυτό το φόρουμ Κάνω το πρώτο μου post αφού διάβασα αρκετούς οδηγούς-topics. Έφτασε στα χέρια μου το redmi note 3 pro με τα παρακάτω στοιχεία (το αγόρασα από minideal).
Δεν με πειράζει που δεν έχω ελληνικό μενου αλλά μετά από 3 κύκλους φορτίσεων συνεχίζω να έχω "θέμα" με την μπαταρία. Για να γίνω σαφής, χτες βράδυ που ήταν φορτισμένο και έβγαλα wifi και data, από το 100% η μπαταρία το πρωί ήταν στο 35%. Δεν είναι λίγο κουλό για 4000 mAh? Να αφήσω τη rom έτσι όπως είναι ή να την αλλάξω?
Γεια χαρά, όχι ότι είμαι ειδικός_τουναντίον θα έλεγα_αλλά από ό,τι βλέπω έχεις unofficial rom όποτε πρέπει να την αλλάξεις. Τώρα για τα πως και τα γιατί αναμένεις στην οθόνη σου για να σου απαντήsουν οι ειδικοί...ξέρετε εσείς μην κάνω tag..
Γεια χαρά, όχι ότι είμαι ειδικός_τουναντίον θα έλεγα_αλλά από ό,τι βλέπω έχεις unofficial rom όποτε πρέπει να την αλλάξεις. Τώρα για τα πως και τα γιατί αναμένεις στην οθόνη σου για να σου απαντήsουν οι ειδικοί...ξέρετε εσείς μην κάνω tag..
@PeLiGaNg σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. το ότι είπες ότι έχω unofficial ρομ μου λέει πολλά
Επειδή δεν κατάλαβα πως βλέπουμε αν η ρομ είναι official ή unofficial για αυτό είπα να ποστάρω και εγώ