*εμένα με 39 % μπαταρία μου λέει ότι έχει ακόμα 5 ώρες χρήση. Λίγο δεν είναι;;
Δεν είναι σωστή εκτίμηση αυτό......
Μην το ψάχνεις.. Είναι καθαρά θέμα χρήσης..
Δες μέσα στην μπαταρία τι στην καταναλώνει...
Αν δεις κάτι περίεργο φέρτο μα το δουμε και μεις.. πχ(system 50%)
Γεια σας ξανα . ειχα ξανα κανει comm , και ρώτησα για το πως να ενεργοποιησω το 4G στο note 3 pro..
Πηγα στην cosmote και λεει στελνεις στο 1330 μηνυμα "4G" και θα σου πουν απο κει αν στο ενεργοποιησουν... μου ηρθε απαντηση "Η υπηρεσια: 4G δεν βρέθηκε." εστειλα και στο 1314 just to be sure.. αλλα σιγουρα δεν ειναι εκει γτ μ λεει "Λαθος πληκτρολογηση".
Ενας φιλος μου, Ειπε οτι δεν ενεργοποιουν επίτηδες το 4g σε "ξενες" συσκευες γτ πολυ απλα θελουν τους ανθρωπους να παιρνουν "δικες τους" συσκευες.
Εναλλακτική δεν παίζει ε ;
@demakhs Αν έχεις το κινητό στα χέρια σου.Titanium backup μονο τις εφαρμογές χρήστη με τα δεδομένα τους.Απο το miui back-up μονο αντίγραφο αρχικής οθόνης.Περνάς οποια ΡΟΜ θες με καθαρή εγκατάσταση και σε μισή ωρίτσα έτοιμος
You may think you can fly - but you better not try
Γιατί δεν μπαίνει ο ίδιος να κάνει έναν λογαριασμό, να διαβάσει σχετικά και να αρχίσει να μαθαίνει την συσκευή του σιγά-σιγά ?
Γιατι δεν είναι όλοι tech freaks μπρε, όπως κάποιοι λιγοι (!?!) εδώ μέσα, που έχουν την όρεξη να πανε κάθε βδομάδα από την miui 33 123.368.4865 dev στην miui 34 452.007.9886 Stable κ.ο.κ...
Το παλικάρι θέλει την κινηταρα στημένη, να φυσάει, χωρίς εξτρα πειράγματα..
Του χρόνου που θα ξανα-ρθει, θα την ξανα-αναβαθμισουμε!!
@Thracia αύριο θα μου το φέρει. Πολύ ωραία μου ακούγονται αυτά που γράφεις, ευχαριστώ πολύ.
Τη δουλειά την κάνει κ το free TITANIUM ή πρέπει να ψάξω στο.... υπόγειο να βρω καμια άλλη έκδοση??
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Το παλικάρι θέλει την κινηταρα στημένη, να φυσάει, χωρίς εξτρα πειράγματα..
Απλά δεν παίρνεις κινητό από Κίνα τότε...γιατί βάζεις άλλους να τρέχουν για εσένα...όπως κάνει ο φίλος σου σε εσένα...προκειμένου ο ίδιος να απολαμβάνει όλα όσα αναφέρεις...χωρίς να κουνήσει το δακτυλάκι του και χωρίς να ιδρώσει του αυτάκι του...αν εσύ το βρίσκεις λογικό και φυσιολογικό εγώ πάω πάσο
Για μένα, όπως και για τον @Thracia, τον @geoanto555 που το κάνει και μέσω teamviewer (ε ρε κάτι βίτσια ) και κάποιους άλλους από την Βόρεια Ελλάδα (@μανάβηγια σένα ), η ευχαρίστηση του άλλου δεν είναι κόπος.....
Να συμπληρώσω, ότι αν έπαιρνα 5 ευρώ για κάθε φορμάτ που έχω κάνει (σε ξένους, όχι σε μένα), τώρα θα μ' είχαν ανακηρύξει Bill Gates του φορμαρίσματος....
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Για μένα, όπως και για τον @Thracia, τον @geoanto555 που το κάνει και μέσω teamviewer (ε ρε κάτι βίτσια ) και κάποιους άλλους από την Βόρεια Ελλάδα (@μανάβηγια σένα ), η ευχαρίστηση του άλλου δεν είναι κόπος.....
Να συμπληρώσω, ότι αν έπαιρνα 5 ευρώ για κάθε φορμάτ που έχω κάνει (σε ξένους, όχι σε μένα), τώρα θα μ' είχαν ανακηρύξει Bill Gates του φορμαρίσματος....
1. Κάνοντας αναφορά σε συγκεκριμένα άτομα και μόνο βγάζεις εκτός και άχρηστους τόσα άλλα μέλη του φόρουμ που έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν...αρκετό φάουλ, δεν νομίζεις ?
2. Αφού για εσένα η ευχαρίστηση του άλλου δεν είναι κόπος...θα έπρεπε να είσαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΕΡΓΟΣ σε επίλυση προβλημάτων μελών του φόρουμ και να μην κάνεις την πάπια προκαλώντας με τα άστοχα και ανούσια αστεία σου σε πάρα πολλά θέματα...άρα μάλλον σου είναι κόπος...
3. Η υπομονή με τον χαβαλέ έχει και κάποια όρια...δεν νομίζεις ?