Μολις σημερα πηρα το κινητο μου redmi note 3 pro με dev global + updates αλλα εχει τα μισα σε ελληνικα, θα ηθελα να ρωτησω ειναι καλυτερα να το αφησω ετσι το κινητο μου η να κανω αιτηση για να το ξεκλειδωσω και να περασω την ελληνικη ρομ;
Σωστά @demakhs λείπει το ερωτηματικό
Σόρρυ για την παρανόηση @astrah ξέχασα το ερωτηματικό
Αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω, αφού τη δουλεύω, είναι ότι η official dev έχει ένα ποσοστό, άντε πες 50-60-70% της περίπου, ελληνικά και το υπόλοιπο ποσοστό αγγλικά.
Καλησπερα σε όλους, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους στο φόρουμ που ασχολούνται με τους νέους στην xiaomi! Πήρα από τους πρώτους το RN3 pro αλλά ως άσχετος που ήμουν το πήρα με μία unofficial rom με ελληνικά! Το κινητό μέχρι χθες με είχε ξενερωσει απίστευτα με τα διάφορα προβλήματα που είχε λόγο rom! Ευτυχώς που υπάρχει αυτό το φόρουμ και τα καλά άτομα εδώ μέσα που ασχολούνται και χαιρόμαστε τις κινηταρες της xiaomi! Δεν μπορώ να μην αναφέρθω στην βοηθεια που είχα από τον GR_Macedon (θαναση) χάρη στον οποίο από χθες χαίρομαι ένα νέο τηλέφωνο πλέον χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα! Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου και κυρίως τον θαναση που αφιέρωσε τον προσωπικο του χρόνο για να με βοηθήσει και να μου δείξει 5 πράγματα! Ότι και να πω άλλο είναι λίγο....
Μολις σημερα πηρα το κινητο μου redmi note 3 pro με dev global + updates αλλα εχει τα μισα σε ελληνικα, θα ηθελα να ρωτησω ειναι καλυτερα να το αφησω ετσι το κινητο μου η να κανω αιτηση για να το ξεκλειδωσω και να περασω την ελληνικη ρομ;
Άμα είναι ή official ρομ και δεν έχεις προβλήματα δεν χρειάζεται να αλλαξεις.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το ξαναρωτησα και με εστειλαν εδω αλλα δεν το βρισκω καπου.
τι θα κερδισω απο το να περασω την ελληνικη ρομ και ποια ειναι τα συν και ποια τα πλυν απο αυτο ;;
σορρυ για την επαναληψη αλλα δεν βρηκα απαντηση στην 1η μου ερωτηση
τι θα κερδισω απο το να περασω την ελληνικη ρομ και ποια ειναι τα συν και ποια τα πλυν απο αυτο ;;