Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος γνωριζει εαν τα στοιχεια που εχει το τηλεφωνο μου ως προς την IMEI ειναι σωστα, το παρελαβα σημερα απο vicmail note 3 pro 32gb με dev global +updates & greek lang το θεμα που εχω ειναι οτι οταν παω στις ρυθμισεις ,σχετικα με το τηλεφωνο,κατασταση,IMEI information μου βγαζει

MEID:1324XXXXXX
      IMEI(SLOT 1)
      12345XXXXX
      IMEI SV(SLOT1)
      00
      IMEI(SLOT2)
      12345XXXXX (H ΙΜΕΙ 1 ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕ ΤΗΝ IMEI 2)
      IMEI SV(SLOT 2)
      00

Το ερωτημα ειναι η IMEI 1 πρεπει να εχει ιδιο αριθμο με την IMEI 2 ? (ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟ) και το δευτερο που θελω να ρωτησω ειναι σωστο η IMEI SV(SLOT 1 KAI 2) να εχουν 00 ?

Σιγουρα θα σας εχω κουρασει με τις ερωτησεις μου και συγγνωμη κι ολας...
    • Ο/H venioni έγραψε:

Το ερωτημα ειναι η IMEI 1 πρεπει να εχει ιδιο αριθμο με την IMEI 2 ? (ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟ)
      Ναι εχουν το ίδιο IMEI
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Τωρα προσεξα οτι δεν λειτουργεί το led μονο οταν φορτίζει η πεσει κατω απο το 15%... gtv 6.8.18 η ρομ μου.... να υποθέσω ειναι τβς ρομ;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Xiaomi RN3 pro 32Gb
    • Διαφήμιση
    • εδω και γωωωωωω με ευχαριστα ..... νεα
      μου ηρθε ειδοποιηση σημερα για να παραλαβω το τηλεφωνακι μου
      ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ
      11/8 παρηγγειλα, και 30/8 ειναι εδω απο κινα παρακαλω
      τελικως το παρειγγειλα σφραγισμενο για να μη μου περασουν καμμια π@π@ρια μεσα μιας και δεν εβρισκα ακρη με το περνα το ενα και το αλλο
      ωστοσο το εκανα την τελευταια στιγμη μετα και απο κουβεντα με τον χρηστο (pechr)
      και μιας και ολα λυνονται απο αυτο το φορουμ ειμαι ησυχος
      (ελπιζω να καταλαβαν οι κινεζοι και να μου το εστειλαν σφραγισμενο)
      αν λοιπον ειναι ετσι σκεφτομαι να βαλω οτι τελευταιο εχει stable ελληνικο απο εδω μεσα(GTV) και θα περιμενω το ΜΜ stable 8 παλι απο εδω
      Ωστοσο με γαργαλαει και το dev 8 με ΜΜ αν κυκλοφορει ελληνικα
      αυτα αυριο παραλαμβανω και επανερχομαι

οσο για τα παιδια που ανεφερε καποιος φιλος πιο πανω απο εδω μεσα επειδη ειναι το δευτερο ΜΙ που παιρνω (RN2 το πρωτο που μου εσπασε) ειναι ενας και ενας και ετυχα αψογης βοηθειας, για αυτο και ειμαι ησυχος,
      there is two kind of people
      these who likes me and the rest who can go to hell...!!!
    • Ο/H tamtam έγραψε:

εδω και γωωωωωω με ευχαριστα ..... νεα
      μου ηρθε ειδοποιηση σημερα για να παραλαβω το τηλεφωνακι μου
      ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ
      11/8 παρηγγειλα, και 30/8 ειναι εδω απο κινα παρακαλω
      τελικως το παρειγγειλα σφραγισμενο.............

.............οσο για τα παιδια που ανεφερε καποιος φιλος πιο πανω απο εδω μεσα επειδη ειναι το δευτερο ΜΙ που παιρνω (RN2 το πρωτο που μου εσπασε) ειναι ενας και ενας και ετυχα αψογης βοηθειας, για αυτο και ειμαι ησυχος,
      Καλορίζικο φίλε! Αν σου φαίνεται εκπληκτικό οι 19 ημέρες (που σε γενικές γραμμές είναι), άκου αυτό να τραβάς τα μαλλιά σου.
      12 ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας! 2 μέρες αφού έκανα την παραγγελία μου έστειλε track number, και την 10η μέρα μου το έφερε ο ΕΛΤΑς στο σπίτι... WOW SHIT!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Dante έγραψε:

Γατακια.
      Τεταρτη παραγγελια,επομενη παρασκευη στα χερια μου.
      9 μερες
      απο κινα ????????? απο ποιο καταστημα????

γιατι απο ευρωπη το ξερουμε ισως και πιο γρηγορα
      there is two kind of people
      these who likes me and the rest who can go to hell...!!!
    • και μένα τόσο έκανε μία βδομαδουλα απλά εσκασα και ένα 20€ για dhl courier γιατί με αυτό τον τρόπο μου έδινε εγγύηση ότι δεν θα σκαλωσει τελωνείο ( το έστειλε μέσω αγγλιας σε δικό του συνεργάτη ) και αυτός αμέσως το στέλνει στον πελάτη από αγγλια :) ήταν και λιγο πριν το πασχα τότε...
    • Ο/H Kaptain έγραψε:

και μένα τόσο έκανε μία βδομαδουλα απλά εσκασα και ένα 20€ για dhl courier γιατί με αυτό τον τρόπο μου έδινε εγγύηση ότι δεν θα σκαλωσει τελωνείο ( το έστειλε μέσω αγγλιας σε δικό του συνεργάτη ) και αυτός αμέσως το στέλνει στον πελάτη από αγγλια ήταν και λιγο πριν το πασχα τότε...
      Ποια ιστοσελίδα είναι αυτή?

Αυτά να μας τα λέτε να μη χρυσοπληρώνουμε "Ευρωπαικό" προιόν κάποτε
    • Από aliexpress στο top one νομίζω αναφέρεται ο φίλος....έρχεται περίπου σαν να παίρνεις απο Ευρωπαϊκή αποθήκη....

tapatalk & redmi note 3 pro
    • Διαφήμιση
    • Ο/H tamtam έγραψε:

Ο/H Dante έγραψε:

Γατακια.
      Τεταρτη παραγγελια,επομενη παρασκευη στα χερια μου.
      9 μερες
      απο κινα ????????? απο ποιο καταστημα????

γιατι απο ευρωπη το ξερουμε ισως και πιο γρηγορα

Ναι απο κινα.
      Απο vickmall.
      Ειναι το πιο γρηγορο σε αποστολη. Την επομενη της παραγγελιας το εχουν στειλει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου