Καλημέρα σε όλη την παρέα. Έχω το κινητό 2 μέρες (RN3pro-ήρθε με Off Dev και έκανε update με το που το άνοιξα σε 6.8.18 beta) και έχω παρατηρήσει από χθες το βράδυ ότι τρώει κάποια κολλήματα ο σένσορας που σβήνει την οθόνη όταν το βάζω στο αυτί αλλά δεν ξανανάβει όταν το βγάζω από το αυτί (ή όταν ακούω ηχητικό μνμ στο whatsapp όταν βγάλω το κιν από το αυτί αυτό συνεχίζει να το παίζει ενώ κανονικά θα έπρεπε να σταματάει και να ανάβει η οθόνη).
Γνωρίζετε σε τί μπορεί να οφείλεται;
Edit: κάποιες φορές επίσης όταν με καλούν βγάζει ένα μήνυμα στην οθόνη που λέει don't cover this area και δείχνει το πάνω μέρος εκεί που είναι ο σένσορας. και για να σβήσει αυτό το μν με προτρέπει να πατήσω "volume up" και "back" button.
Αυτά.. δεν ξέρω αν βοηθάει η περιγραφή μου
Καλημέρα σε όλη την παρέα. Ρom έκανε update με το που το άνοιξα σε 6.8.18 beta) και έχω παρατηρήσει από χθες το βράδυ ότι τρώει κάποια κολλήματα ο σένσορας που σβήνει την οθόνη όταν το βάζω στο αυτί αλλά δεν ξανανάβει όταν το βγάζω από το αυτί (ή όταν ακούω ηχητικό μνμ στο whatsapp όταν βγάλω το κιν από το αυτί αυτό συνεχίζει να το παίζει ενώ κανονικά θα έπρεπε να σταματάει και να ανάβει η οθόνη).
Γνωρίζετε σε τί μπορεί να οφείλεται;
Μου το κάνει κ εμένα με το πέρασμα σε miui8 global stable (στις φωνητικές κλήσεις)
Καλησπέρα σε όλους. Μετά από μία εβδομάδα και μετά το επιτυχές πέρασμα της κινέζικης dev rom (και αναμένω το ξεκλείδωμα τώρα) συνεχίζω να πιστεύω πως η μπαταρία, αν και 4000mAh, δεν κρατάει όσο περίμενα. Από τις 7 σήμερα το πρωί (100%) μέχρι τώρα 13:26 έχει φάει 45% χωρίς να του έχω αλλάξει τα φώτα.
Να σημειώσω πως χτές έβαλα και το google play και είναι ψηλά στην ιεραρχία του "φαγώματος" της μπαταρίας.Τι να παίζει λέτε?
Ευχαριστώ @NasDriver. Αν κατεβάσω τώρα τις εφαρμογές που θέλω και σβήσω το google play και μέχρι να έρθει το ξεκλείδωμα, λες να στρώσει λίγο ή θα το κάνω χειρότερο?
παιδια καλησπερα ,επειδη νομιζω οτι εχω κανει λαλακια μπορει καποιος να μου πει η ρομ που περασα αν ειναι του Gkalen,γιατι δεν το αναφερει και δεν ξερω αν τελικα εβαλα την σωστη....ευχαριστω