@soulg το κινητο σου εχει την global dev.
Αν θες μενεις με αυτη η οποια ειναι επισημη της miui και εχει ελλειπης ελληνικη μεταφραση ή ακολουθεις τους οδηγους για ξεκλειδωμα bootloader και εγκατασταση ελληνικής rom η οποια ειναι προσαρμοσμενη στα "θελω" μας με πληρη ελληνικά και εφαρμογες.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες @pechr αλλά άλλο είναι το ερώτημα.
Σύμφωνα με προηγούμενα posts βλέπεις στις ρυθμίσεις τι συσκευή έχεις (κένζο ή την διεθνή μετα πραπανίσια χιλιοστά).
Αυτό ψάχνω.
Με την ρομ είμαι οκ μέχρι να βάλουν ελληνικά στην global official 8
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μετρα το αυριο με ενα παχυμετρο για να βεβαιωθεις.
Κανε χρηση του βερνιερου για να εχεις ακριβεια 0.1mm ή 0.05mm αναλογως του παχυμετρου.
Στα info δεν μπορω να αναγνωρισω καποια πληροφορια για αυτο που ζητας να μαθεις
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
γεια σας έχω το rn3p μετίν ελληνική την δικια μας ρομ 7.3.2.0 . στο slot 1 έχω την cosmote και στο slot 2 την cu και μου παρουσιάζει τα εξής: όταν αλλάζω σημεία μέσα στην πολύ με περνούν τηλέφωνο στην cosmote και φαίνεται κλειστό και όταν παο να πάρο μου λέει δεν βρέθηκε δίκτυο μετά από μια επανεκκίνηση φτιάχνει και ύστερα όπως μετακινούμε τα ίδια. το εχει συναντησει καποιος αυτό? είναι καποιο πρόβλημα της ρομ?
γεια σας έχω το rn3p μετίν ελληνική την δικια μας ρομ 7.3.2.0 . ....... ............ το εχει συναντησει καποιος αυτό? είναι καποιο πρόβλημα της ρομ?
Αν δεν έχεις κάνει εσύ ο ίδιος καθαρό φλασαρισμα official rom με mi flash tool, ξεκλειδωμα, εγκατάσταση twrp και μετά την ελληνική δική μας ρομ, τότε κάτι λείπει από το τηλεφωνο και κάνει κόλπα.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
Αυτό είδα και ψάχνω αλλά μόνο αριθμό έκδοσης μου λέει. Κατασκευής πουθενά.
Καλημέρα! Δεν ξέρω γιατί είναι έτσι, αυτό που βλέπω όμως στα screenshots σου είναι: Model number: Redmi Note 3. Και αφού είναι το Hexa core, είναι το Pro (Snapdragon), σύμφωνα με αυτά που λένε τα παιδιά εδώ στο forum
Σημερα που εψαχνα σε διαφορα site (κινεζομαγαζα) για το RN3P ειδα και σε καλη τιμη το κινητο : fastcardtech.com/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-32GB.html στο οποιο λεει ότι με 5$ σου εγκαθιστά Android 6 MarshMallow with Multi-lauguage ξερει κανεις τι γινετε θα προσπαθησω να εποικινωνησω μαζι τους για περισοτερες πληροφοριες