Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

@michaelzadak, οπότε δεν έχεις κάνει ποτέ εγκατάσταση fastboot rom να καθαρίσουν όλα από μέσα...κοινώς δεν έχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση, μόνο αναβαθμίσεις.
      όχι δεν εχο κανει fastboot . τορα τι προτείνετε να κανω να βαλω official china rom? Αν ναι,ποια? και πως να ξεκλειδωσω παλι ?γινεται με τον ιδιο λογαριασμο να το ξαναξεκλειδωσω
    • Ο/H episkeptis έγραψε:

Ο/H shinig έγραψε:

OffTopic
      Δεν ξερω αν το γνωριζεται ηδη αλλα το aliexpress δεχεται καννονικα πλεον visa!Εκανε αγορα εχθες ενας φιλος καννονικα!!

Καλημερα!Αντιμετοπιζω ενα προβλημα αλλα μαλλον ειναι τις εφαρμογης!Εχω το runtastic pro "δωρο" και 2 μερες τωρα ενω το βαζω για να γραψει την διαδρομη που κανω με το ποδηλατο στο 1.5 χιλιομετρο μου λεει οτι χανει το gps και δεν το ξαναβρισκει!Με Sygic TomTOm και λοιπους πλοηγους δεν εχω καννενα θεμα!ΕΠισης η εφαρμογη mifit μονο για βηματα ειναι?δεν μπορουμε να βαλουμε αλλο ειδος αθλησης?
      Και εμένα μου το έκανε 1-2 φορές το endomondo, απλά είδα ότι αν αφήσεις ανοιχτή την εφαρμογή "ξεκολλάει" και συνεχίζει, επίσης σε μία μόνο περίπτωση έκανε όχι μονο αυτό αλλά και "κόλλησε" η εφαρμογή της κάμερας και όταν πήγαινα στο βίντεο έδειχνε θολά και τραβούσε και θολά, με μια επανεκκίνηση έστρωσε και δεν το ξαναέκανε.
      Ανοιχτη την εχω αλλα οχι να τρεχει στο backround...
      Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev
    • Ο/H koko έγραψε:

Το factory reset θα σβήσει αρκετά από το περιεχόμενο της συσκευής σου (επαφές, εφαρμογές κλπ), καθώς και το "στήσιμο" που έχεις κάνει (θέμα, ήχο κλησης και άλλες παραμετροποιήσεις). Μέσα από το twrp θα πας στην επιλογή "αντίγραφα" και θα κρατήσεις back up. Μετά από το factory reset, θα μπεις και πάλι στο twrp για να πάρεις από εκεί το αντίγραφο που έχεις κρατήσει.

Εάν κάνω Copy το backup σε μια sd Card, μετά μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε άλλη xiaomi συσκευή?

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Jordan Nidis έγραψε:

Εάν κάνω Copy το backup σε μια sd Card, μετά μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε άλλη xiaomi συσκευή?
      Τι εννοείς; Δώσε ένα παράδειγμα; Το μπακαπ θα είναι από τι και σε τι θα πάει.
      Παίζουν ρόλο και οι ρομ που έχουν και τα twrp..

• Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H tasospap1986 έγραψε:

Καλημέρα παιδιά! Έχω εδώ και 2 βδομάδες την 6.8.18 gkalen στο rn3p και χθες ξαφνικά έκανε επανεκκίνηση μόνο του. Το βράδυ το φορτισα και το πρωί με απλή χρήση ζεσταθηκε αρκετά,η μπαταρία έπεσε σε μιάμιση ώρα 10% και στο cpuz φαινόταν να δουλεύουν ασυνήθιστα πολύ έχοντας απενεργοποιησει όλες τις εφαρμογές που έτρεχαν. Το έκανα μια επανεκκίνηση εγώ και φαίνεται να έχει στρώσει. Έχεις κάποιος άλλος αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο;
      Το ποστ μεταφέρθηκε εδώ για να το δει και ο @gkalen μιας και έχεις δική του ρομ
      Πωπω παιδιά σορυ λάθος!!! Gkalen έγραψα... Kenzo ήθελα να γράψω... <X Χίλια συγγνώμη...
    • Πάντως πολλά απο τα Bugs που επισημαίνονται στο miui com αναφέρονται σε συσκευές που έκαναν αναβάθμιση από 7 σε 8 απευθείας. Πιστεύω οτι για να κρίνει κανείς σωστά την MIUI 8 θα πρέπει να την κάνει καθαρή εγκατάσταση και στήσιμο από την αρχή.
      Εάν πάτε στην περιοχή bugs του miui com θα δείτε οτι τα περισσότερα έχουν μέσα τους το "after update to miui 8" (το οποίο φαντάζομαι ότι αναφέρεται σε αναβάθμιση και όχι καθαρή εγκατάσταση ή έστω αναβάθμιση και στην συνέχεια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων).
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ο/H shinig έγραψε:

Καλημερα!Αντιμετοπιζω ενα προβλημα αλλα μαλλον ειναι τις εφαρμογης!Εχω το runtastic pro "δωρο" και 2 μερες τωρα ενω το βαζω για να γραψει την διαδρομη που κανω με το ποδηλατο στο 1.5 χιλιομετρο μου λεει οτι χανει το gps και δεν το ξαναβρισκει!Με Sygic TomTOm και λοιπους πλοηγους δεν εχω καννενα θεμα!ΕΠισης η εφαρμογη mifit μονο για βηματα ειναι?δεν μπορουμε να βαλουμε αλλο ειδος αθλησης?

Εγώ χρησιμοποιώ το sports tracker και εμένα κάθε φορά που κλείδωνα το κινητό σταματαγε να γράφει και ή εφαρμογή. Όταν ξαναξεκλειδωνα με έδειχνε να έχω τηλεμεταφερθει μισό χιλιόμετρο παρακάτω...

Το πρόβλημα βρίσκεται στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Ρυθμίσεις>μπαταρία>διαχείριση χρήσης μπαταρίας εφαρμογων
      Από ενισχυμένη το γυρνάω σε Ανενεργή πριν το τρέξιμο.
      Χωρίς την εξοικονόμηση δουλεύει φυσιολογικά ή εφαρμογή...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H Jordan Nidis έγραψε:

Τι εννοείς; Δώσε ένα παράδειγμα; Το μπακαπ θα είναι από τι και σε τι θα πάει.
      Παίζουν ρόλο και οι ρομ που έχουν και τα twrp..

Παίρνω μπακαπ και τον φάκελο του τον κάνω κοπι σε μια κάρτα. Πχ η stable 751. Αν βάλω το μπακαπ σε άλλη συσκευή, που να δέχεται αυτή την ρομ, θα έχω πρόβλημα?

σε άλλη συσκευή, που να δέχεται αυτή την ρομ, θα έχω πρόβλημα?
      Αυτό ρωτάω.. Αν η άλλη συσκευή δεν είναι ίδια με αυτή τότε μπορείς να καταλάβεις μόνος τι πας να κάνεις.
      Αν είναι η ίδια πάλι έχεις ένα ρίσκο...

• Ο/H tasospap1986 έγραψε:

Πωπω παιδιά σορυ λάθος!!! Gkalen έγραψα... Kenzo ήθελα να γράψω... Χίλια συγγνώμη...
      Ξαναγύρισε πίσω στην "βάση" του :D

Έχεις βάλει το GSam battery monitor να δεις ποιες εφαρμογές τρέχουν συνέχεια και τι κατανάλωση κάνουν ?
    • Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

Αν backup εννοεις αυτό που παίρνεις μέσα από τις ρυθμίσεις, εκεί που λέει τοπικό backup δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα νομίζω.

Αν εννοεις το backup του twrp τότε σίγουρα θα έχεις θέμα γιατί αυτό παίρνει τα πάντα, ακόμα και την ROM...
    • Διαφήμιση

Παίρνω μπακαπ και τον φάκελο του τον κάνω κοπι σε μια κάρτα. Πχ η stable 751. Αν βάλω το μπακαπ σε άλλη συσκευή, που να δέχεται αυτή την ρομ, θα έχω πρόβλημα?
      λογικα για να κάνεις κάτι τέτοιο, θα θες να μεταφέρεις επαφές, φωτό, σημειώσεις κλπ κλπ σε μία νέα συσκευή...(αν κατάλαβα καλά).
      Γιατί λοιπόν να μην κάνεις κάτι πιο απλό; Συγχρονίζεις αυτά που σε ενδιαφέρουν με το ρυζο-συννεφάκι, συνδεεσαι στην νέα συσκευή με τον ίδιο ρυζο-λογαριασμο και παίρνεις από εκεί ότι σε ενδιαφερει