αν το κάνεις εσύ μπορεί να έχω και εγώ την ίδια γνώμη!αλλά δεν έχω υπολογιστή και όλα πρέπει να γίνουν από το τηλέφωνο.ασε που δεν σκαμπαζω.Γυναικα είμαι(να μην ακούσω σχόλια...)
1)Να βάλω την κάρτα μου???????
2)από το τηλέφωνο να μπω για ξεκλειδωμα??????
Μετά μου λέτε την συνέχεια
Μόλις παραλάβεις θα μας δώσεις κάποιες πληροφορίες που θα χρειαστούν και κάποιος πρόθυμος θα βρεθεί.Μπορείς να βάλεις την κάρτα σου κανονικά και να το λειτουργησεις
You may think you can fly - but you better not try
Ρε παιδιά έχω απελπιστει!!!όλη μέρα σε έναν υπολογιστή είμαι αλλά δεν ξέρω από αρχεία.Να φανταστείτε πριν πολλά πολλά χρόνια πηρα και πτυχίο προγραμματιστή αλλά μου φαίνονται τοσο εξωπραγματικά.Υπαρχουν πολλές αναφορές εδώ μέσα αλλά βήμα βημα π.χ πατάμε τάδε και enter όπως στους ηλικιωμένους δεν βρηκα
αν το κάνεις εσύ μπορεί να έχω και εγώ την ίδια γνώμη!αλλά δεν έχω υπολογιστή και όλα πρέπει να γίνουν από το τηλέφωνο.ασε που δεν σκαμπαζω.Γυναικα είμαι(να μην ακούσω σχόλια...)
Χαχαχαχααχαχαχ. Το πεταξες ότι είσαι και γυναίκα μπας και βρεθεί κανείς πρόθυμος να σου κάνει τη δουλειά!!!! Μη μασατε, νταλικερης είναι αλλά βαριέται να διαβάσει τους οδηγούς και ψάχνει κορόιδο!!!
@Ksigma και εγω γυναίκα ειμαι και όταν μπήκα στο φόρουμ δεν ήξερα καν τι είναι dev και stable. Τα παιδιά εδώ είναι τοσο εξυπηρετικα! Θα έχεις όση βοήθεια χρειαστείς. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ σου πουν, χωρίς περιττές και επικίνδυνες πρωτοβουλίες! Καλή επιτυχία!
Παρτο με το καλό αύριο, να μας ανεβάσεις μια φωτογραφία να δούμε τι Ρομ εχει... Και σε περίπτωση που θα έχεις official ROM, θα το λειτουργείς όπως είναι, δε θα χρειαστείς ούτε υπολογιστή ούτε τίποτα. Αν είναι Unofficial, τότε όλο και κάποιος θα βρεθεί να σε βοηθήσει με το θέμα του υπολογιστή. Μην ανησυχείς, μην απογοητευεσαι..... Και καλορίζικο!