Γιατί δεν βάζεις την δικιά μας την stable?Ο/H soulg έγραψε:
Όποιος ακούσει ότι μπήκε η global official stable με ελληνικά ας μου ρίξει ένα pm.
Ευχαριστώ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Ο/H derveni έγραψε:
Ο/H haritomihalos έγραψε:
Καθαρή εγκατάσταση πως θα τη κάνω? Μέσα από το twrp?Γιατί τώρα την πέρασα από πάνω.
Ο/H demakhs έγραψε:
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H derveni έγραψε:
Ο/H haritomihalos έγραψε:
Καθαρή εγκατάσταση πως θα τη κάνω? Μέσα από το twrp?Γιατί τώρα την πέρασα από πάνω.
Ο/H demakhs έγραψε:
-
-
Ο/H ianpan24 έγραψε:
(Υ.Γ. Φυσικά ακόμα και έτσι στραβά να πάει, υπάρχει τρόπος επαναφοράς, εάν φυσικά ο χρήστης "επανέλθεί" απο το "καρδιακό επεισόδιο" που είναι πιθανό να πάθει...)
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H ianpan24 έγραψε:
)
-
Στην τελευταία ελληνική dev 8.18 γιατί δεν με αφήνει να κάνω απενεργοποιηση τις εφαρμογές που δεν θέλω;
-
Ο/H derveni έγραψε:
πρεπει να κανεις reboot to recovery εννοείται ρε παιδιά έτσι το έκανα.
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H ianpan24 έγραψε:
)
-
Ο/H akisjes έγραψε:
Εαν θέλουμε να είμαστε 1000/100 σίγουροι περνάμε την ρομ σε sd για παν ενδεχόμενο
-
Τιποτα δεν αφήνεται αναπάντητο κ στην τύχη του σ' αυτό το φόρουμ!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H nikostrex έγραψε:
Ο/H soulg έγραψε:
Όποιος ακούσει ότι μπήκε η global official stable με ελληνικά ας μου ρίξει ένα pm.
Ευχαριστώ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα ήθελα να μείνω με την stable official λοιπόν ως ποιο σταθερή από την developer που αναγκάστηκα να βάλω επειδή μου ήρθε με κινέζικη stable official από το gearbest. Θα μπει όταν βγουν τα ελληνικά και μόλις βρω λίγο χρόνο.
Όταν με το καλώ σταματήσουν τα update και η υποστήριξη της συσκευής από την xiaomi τότε θα του σκίσω τα ράματα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα