Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Να το πάρεις μυρωδιά είναι το θέμα... Γιατί αν δεν το πάρεις.. Μπρικάκι του κερ@τα
      Δηλαδή προτείνεις (αυτό είχα στο μυαλό μου) πριν από κάθε εγκατάσταση οποιασδήποτε ρομ να κάνω έλεγχο του bootloader;
      Δεν φαντάζομαι να θέλει τσεκάρισμα και μετά τα ΟΤΑ updates; ?(
      R O M: XTRV ARΩMA
      Bootloader: UNLocked

• Ο/H soulg έγραψε:

Δηλαδή προτείνεις (αυτό είχα στο μυαλό μου) πριν από κάθε εγκατάσταση οποιασδήποτε ρομ να κάνω έλεγχο του bootloader;
      Δεν φαντάζομαι να θέλει τσεκάρισμα και μετά τα ΟΤΑ updates
      Ακόμη και απο Ελληνική έχω δει κλείδωμα σε redmi 3... Πάντα έλεγχο...πάνταα..

• Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση. Μετά από μερικές μέρες κατάφερα να ξεφορτωθώ την unofficial rom με την οποία μου ήρθε το κινητό, να περάσω την ελληνική και τώρα είμαι στη διαδικασία περάσματος των δεδομένων του παλιού κινητού. Έχω ένα πρόβλημα με τη μεταφορά των sms. Τα κάνω backup στην παλιά συσκευή, αλλά όταν τα κάνω restore στην καινούργια κάποια νήματα έχουν χωριστεί στα δύο (ένα νήμα με αυτά που έστειλα εγώ και ένα με αυτά που παρέλαβα). Δοκίμασα 2 εφαρμογές για backup+restore, το SMS Backup & Restore της Carbonite και το SMS Backup + του Jan Berkel αλλά και οι δύο έκαναν ακριβώς το ίδιο. Πριν δυο χρόνια που ξανάλλαξα κινητό και είχα κάνει την ίδια διαδικασία με την πρώτη εφαρμογή δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αναρωτιόμουν μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στο miui ή αν προτείνετε κάποια άλλη εφαρμογή. Ευχαριστώ!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ακόμη και απο Ελληνική έχω δει κλείδωμα σε redmi 3... Πάντα έλεγχο...πάνταα..
      Με τρομοκρατείς Γιώργη...

Το κάνεις από χόμπι ή απο συνήθεια;;;
      :lol: :lol: :lol: :lol:

• Ο/H soulg έγραψε:

Το κάνεις από χόμπι ή απο συνήθεια;;;
      Και από τα 2....
      Να δες..................... :xeno:

• @dragonlord το handset sms τώρα βλέπω πως κάνει backup αρκεί να έχεις λογαριασμό σε αυτούς (online backup). Βέβαια κουμπί restore δεν βλέπω :/
      Κάτι άλλο δεν ξέρω.

• Ο/H Dante έγραψε:

Εν τω μεταξυ πρωτη φορτιση με τη stable 8αρα και εχω 1 μερα αναμονη και 5 ωρες οθονη και ειμαι στο 52%.
      Εχει καλες προοπτικες λεμε...
      Βεβαια το χρησιμοποιησα αρκετα το κινητο που ετσι βγαζει αρκετο sot,αλλα ειχε και gaming η φαση που πεφτει πιο γρηγορα η μπαταρια.

Και σε μένα τριτη μέρα τώρα που την τρεχω, δουλεύει καλά, δείχνει πολύ smooth ... θα την δούμε στη συνέχεια
    • Διαφήμιση
    • Έχω ανοιχτά στην συσκευή data και wifi. Κάνω "restart" (shut down / power up από συνήθεια). Τα data μένουν ανοιχτά μετά την εκκίνηση της συσκευής όπως ήταν ενώ το wifi κλειστό.
      Υπάρχει τρόπος να μένει και το wifi ανοιχτό μετά από επανεκκίνηση οεο;
      (έχω βγάλει τα μάτια μου να βρω κάτι)
      Official Global Developer Ver.: 6.8.18 (MIUI8)

• Ο/H dragonlord έγραψε:

Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση. Μετά από μερικές μέρες κατάφερα να ξεφορτωθώ την unofficial rom με την οποία μου ήρθε το κινητό, να περάσω την ελληνική και τώρα είμαι στη διαδικασία περάσματος των δεδομένων του παλιού κινητού. Έχω ένα πρόβλημα με τη μεταφορά των sms. Τα κάνω backup στην παλιά συσκευή, αλλά όταν τα κάνω restore στην καινούργια κάποια νήματα έχουν χωριστεί στα δύο (ένα νήμα με αυτά που έστειλα εγώ και ένα με αυτά που παρέλαβα). Δοκίμασα 2 εφαρμογές για backup+restore, το SMS Backup & Restore της Carbonite και το SMS Backup + του Jan Berkel αλλά και οι δύο έκαναν ακριβώς το ίδιο. Πριν δυο χρόνια που ξανάλλαξα κινητό και είχα κάνει την ίδια διαδικασία με την πρώτη εφαρμογή δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αναρωτιόμουν μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στο miui ή αν προτείνετε κάποια άλλη εφαρμογή. Ευχαριστώ!
      Λοιπόν παρατηρώντας το καλύτερα, βλέπω ότι έχει χωρίσει μόνο τις συνομιλίες στις οποίες η επαφή δεν είναι αποθηκευμένη με το +30 στην αρχή... Αν η επαφή έχει το +30 στην αρχή είναι μία η συνομιλία, αλλιώς έχω μία με τα sms που έστειλα (στο 69...) και μία με αυτά που έλαβα (+3069...). Καμιά ιδέα;
    • Ο/H dragonlord έγραψε:

Καμιά ιδέα;
      Number fixer.... Αυτό το θέμα υπάρχει...
      Με την συγκεκριμένη εφαρμογή τις κάνεις όλες με +30 και είσαι οκ.

• Ενδιαφερομαι να κανω μια αγορα του redmi note 3 pro αλλα εχω μπερδευτει λιγο στην επιλογη της καταλληλης ρομ...
      εαν εχω καταλαβει σωστα η official global stable δεν εχει ελληνικα και παιρνει ενημερωσεις κα8ε τοσο αλλα η global dev εχει καποια ελληνικα και παιρνει καθε εβδομαδα ενημερωσεις...σωστα?
      εσεις σαν πιο γνωστες ποια θα επιλεγατε για μια μεση χρηση χωρις πολλες τρελες απαιτησεις?
      ειναι το ιδιο ευκολο εαν εχεις official global stable/dev να πας στην ελληνικη δικια σας ή πιο ευκολο απο την αγγλοκινεζικη?
    • Διαφήμιση
    • Σωστά τα λες...
      Με οποιαδήποτε developer πας εύκολα σε Ελληνική..