Καλημέρα.
Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις από Pushbullet; Το έχω στην αυτόματη έναρξη, του έχω δώσει όλα τα δικαιώματα αλλά και πάλι μόνο όταν ανοίξω την εφαρμογή δέχομαι ειδοποιήσεις. Με τις άλλες εφαρμογές Viber, WhatsUp κλπ είμαι εντάξει. Είμαι με την τελευταία GTV. Ευχαριστώ
Για δοκίμασε αν θέλεις, στις πρόσφατες εφαρμογές να κλειδώσεις τη συγκεκριμένη (τραβώντας τη προς τα κάτω και πατώντας μετά την επιλογή "κλείδωμα).
Στάλθηκε από το HTC M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό θα σημαίνει όμως ότι η εφαρμογή θα είναι ανοιχτή. Εγώ λέω να έχω ειδοποιήσεις όταν είναι κλειστή, όπως συμβαίνει και με τις άλλες εφαρμογές. Δεν είναι βέβαια τόσο σπουδαίο πρόβλημα, αλλά για να δω αν το έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος
Μα και οι άλλες δεν είναι ουσιαστικά κλειστές. Αν ήταν κλειστές σίγουρα δεν θα λαμβάνει ειδοποιήσεις. Απλά για κάποιο λόγο αυτή που θες κλείνει και γιαυτο δε λαμβάνει. Με το κλείδωμα θα την αναγκάζει να μείνει ανοιχτή και λογικά θα είσαι οκ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα, κάποια στιγμή είχα διαβάσει εδώ ότι ξέρουμε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη που επισκευάζει τη συσκευή μας. Μπορεί να μου το στείλει κάποιος με πμ;
Στάλθηκε από το HTC M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα σε όλους
Δύο πραγματάκια αν γνωρίζει κάποιος
1. Όσον αφορά την εφαρμογή Microsoft Outllook που χρησιμοποιώ καθημερινά για τη δουλειά μου, όταν έχω κάποιο εισερχόμενο νέο mail, ενώ μου έρχεται κανονικά η ειδοποίηση όταν ανοίγω την εφαρμογή για να το δω πρέπει να κάνω υποχρεωτικά refresh αλλιώς δεν το εμφανίζει (πολύ σπαστικό θα έλεγα) πράγμα που το κάνει σε όλες τις Dev καθώς και στην τελευταία Stable που έβαλα.
2. Πολλές φορές καθημερινά μου εμφανίζει, δεν γνωρίζω το λόγο ότι έχω μία ειδοποίηση πάνω στο εικονίδιο ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ. Το ανοίγω και εξαφανίζεται (ο άσσος εννοώ) χωρίς να κάνω κάτι άλλο. Μέσα στις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ δεν βλέπω κάποια άλλη ένδειξη.
Παιδιά έχω πρόβλημα το τηλέφωνο δεν έχει σήμα καθόλου, πιάνει μόνο μέσω WiFi, τι μπορεί να φταίει αυτό το λογισμικό φοράει, μου το έβαλε μια κοπέλα η λαουρα που το αγόρασα από το insomnia. Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει σας παρακαλώ.
Η Λαουρα πήγε να μάθει κινέζικα και όταν γυρίσει θα του κάνει την Κινεζα!!!
Βασικά πιστεύω ότι της ήρθε με την μαιμουδορομ, δε μπόρεσε να κάνει κάτι να την αλλάξει κ το ξεφορτωθηκε για σωθεί κ να μπλέξει κάνας άλλος κακομοιρης..
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!