Αφαίρεσα και το τζαμάκι, και ήταν ραγισμένο, διότι μόλις το έβγαλα έσπασε, αλλά ξανα δοκίμασα αυτό με το χαρτί, και πάλι δεν ενεργοποιήτε το calibration
10/02/2012
31/07/2015 Ημερομηνίες που άλλαξαν την ζωή μου....τα θαυματάκια μου....
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας
Λοιπόν , δοκίμασα αυτο με το χαρτί, ούτε καν ενεργοποιήθηκε το calibration, δηλαδή έμεινα σε αυτό το βήμα. Να σας πω όμως ότι, η θήκη μου του τηλεφώνου, έχει πορτάκι, και με αυτό κλείνει κανονικά το τηλέφωνο
Δεν πρόσεξα αν αναφέρθηκε συνήθως μια επανεκκίνηση του τηλεφώνου φταχνει προσωρινά(μεχρι να το ξανακανει δηλ) το προβλημα... επισης οταν στο κανει και θελεις να τερματισεις κληση πατα το power να ενεργοποιηθει η οθονη ΑΛΛΑ προσεξε το χερι σου να μην ειναι πανω απο το αισθητήρα γιατι θα ξανακλείσει αμεσα οπως λες οτι συμβαίνει! (καντο δηλ με το δεξιο χερι γιατιο με το αριστερό καλύπτεις τον αισθητήρα )
Βάζεις την ρομ στον αποθηκευτικό χώρο , μπαίνεις σε twrp (vol + & power) κάνεις
wipe/advanced wipe /dalvik,cache,data,system /reboot recovery /install την ρομ.
link για την ρομ?
10/02/2012
31/07/2015 Ημερομηνίες που άλλαξαν την ζωή μου....τα θαυματάκια μου....
Καλημερα.Γιωργο αν θυμαμαι καλα μου ειχες πει προχθες οταν ρωτησα για την διαδικασια αλλαγης απο dev σε stable και το αναποδο να το κανω ετσι ακριβως οπως λες αλλα χωρις το system..Και στον οδηγο σου δεν εχεις βαλει το system μεσα...μηπως τα εχω μπερδεψει η αλλο πραγμα εννοεις..?
Και στον οδηγο σου δεν εχεις βαλει το system μεσα...μηπως τα εχω μπερδεψει η αλλο πραγμα εννοεις..?
Χρηστο το system το προτείνω σε όσους έχουν θέματα με αυτό..
Φυσικά δεν είναι καθόλου κακό να το κάνεις. Απλά να ακολουθήσεις πιστά τον οδηγό..
Με wipe system δεν εχεις πλέον λογισμικο-λειτουργικό android μέσα..