το θεμα παντως με την καμερα εχει αναφερθει και στο bugtracker και το εχω και εγω. Κυριως τη γραμμη εχω, ολα τα αλλα δουλευουν καλα. Αντε να δουμε τωρα αν με το ΜΜ θα υπαρχει ακομα...
το θεμα παντως με την καμερα εχει αναφερθει και στο bugtracker και το εχω και εγω. Κυριως τη γραμμη εχω, ολα τα αλλα δουλευουν καλα. Αντε να δουμε τωρα αν με το ΜΜ θα υπαρχει ακομα...
Η γραμμη εφυγε με επαναφορα προεπιλογων μεσα στις ρυθμίσεις της καμερας.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η γραμμη εφυγε με επαναφορα προεπιλογων μεσα στις ρυθμίσεις της καμερας.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τόση ώρα που παιδευεσαι (κ παιδευεις) εδώ μέσα θα είχες περάσει: 3 Ελληνικές (Stable, developer, gkalen), 2 επίσημες κινέζικες (China stable & dev), 2 παγκόσμιες (global Stable & dev), 1 Ευρωπαϊκή, 1 προβληματική (multi-μπρρρ-languange) κ μπορεί να προλαβαινες κ καμία..... Ινδική!!!
Δε μπορεί, κάποια θα πετύχαινες που να μην εμφανιζόταν η γκρι γραμμή, αλλά κάνα άλλο χρώμα οπως....κοκκινη...
Παντως οταν βαζω επιλογη 4K ολα παιζουν μια χαρα και χωρις ιχνος γκρι γραμμης!!χεχεχε δεν νομιζω να παιδεψα κανεναν αλλα καλο ειναι οτι bug βρισκουμε να το αναφερουμε
Καλησπερα..απο προχθες παρατηρησα οτι η λειτουργια ενος χεριου δεν ενεργοποιειται ουτε η ληψη στιγμιοτυπου με το συρσιμο τριων δαχτυλων...εχω την Gtv 8.18...ξερει κανεις τιποτα...?( για να προλαβω τον @demakhs να ενημερωσω οτι και με τεσσερα δαχτυλα που προσπαθησα και παλι δεν..... )