παιδια help πηγα να περασω την rom και στο τελος μου εβγαλε με κοκκινα γραμματα updater process ended with ERROR:7
Μην ανυσηχείς για το error 7. Είναι η προσπάθεια του recovery να σε προστατεψει απο προσπάθεια εγκατάστασης λάθος λειτουργικού (σαν γενικότερη επεξήγηση)...
Ωστόσο και ο λάθος τρόπος εγκατάστασης μπορεί να ενεργοποιήσει το error 7, όπως και άλλοι παράγοντες.
Ξαναδες το τρόπο που πήγες να κάνεις εγκατάσταση (δεν ξέρω πως το έκανες), ξανακοίτα τη ρομ οτι έχεις επιλέξει τη σωστή και προσπάθησε και πάλι (σωστά αυτή τη φορά!)
Με το imei κανεις μυνηση κατά αγνωστου.Με το find device του ενημερωνης το που βρίσκεται.
Από το mi cloud μπορεις να στειλεις μυνημα στη συσκευή και να ενεργοποιήσεις τον ηχο.
Τι μήνυση μωρε.Σιγά μη παώ σε αστυνομια. Ξέρω τι θα μου πουν. Το εχω ξαναπεράσει.
Με το find device ξέρω που είναι. Με το που το δω να κινείται
Κάνε την μήνυση (είπα δεν θα αποκαλυφθεί η ιδιότητα μου αλλά.........) είμαι Αστυνομικός και είμαι στην Ασφάλεια αυτήν είναι η σωστή διαδικασία κάνε το ΤΩΡΑ.
παιδια help πηγα να περασω την rom και στο τελος μου εβγαλε με κοκκινα γραμματα updater process ended with ERROR:7
Μην ανυσηχείς για το error 7. Είναι η προσπάθεια του recovery να σε προστατεψει απο προσπάθεια εγκατάστασης λάθος λειτουργικού (σαν γενικότερη επεξήγηση)...Ωστόσο και ο λάθος τρόπος εγκατάστασης μπορεί να ενεργοποιήσει το error 7, όπως και άλλοι παράγοντες.
Ξαναδες το τρόπο που πήγες να κάνεις εγκατάσταση (δεν ξέρω πως το έκανες), ξανακοίτα τη ρομ οτι έχεις επιλέξει τη σωστή και προσπάθησε και πάλι (σωστά αυτή τη φορά!)
τωρα λιγο αργα μου κανει bootloop και δεν ανοιγει τωρα τι γινεται?
Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα το πρωί έκανα μία δοκιμή και πέρασα την global dev στη συσκευή μου μέσω της εφαρμογής update. Αν θυμάστε ήθελα να δω σε τι επίπεδο έχει προχωρήσει η μετάφραση προκειμένου να αγοραστεί από άνθρωπο που δεν ξέρει αγγλικά ούτε έχει πρόσβαση σε υπολογιστή για να κάνει manual αναβαθμίσεις. Δυστυχώς το επίπεδο (ποσοτικό) δεν έχει φτάσει στο σημείο που να είναι εύκολος ο χειρισμός του. Θα το αφήσω με την global dev κάνα δυο βδομάδες ακόμα να δω αν προχωρήσει. Καταληγω ότι για κάποιον που δεν έχει γνώσεις αγγλικής γλώσσας και θέλει ελληνικό μενού προτιμότερο είναι να το ξεκλειδώσει και να περάσει ελληνικη ρομ κατευθείαν.
Κλείνω με μία ερώτηση ,global stable πως ξαναπερναμε? Μέσω updater θυμάμαι δεν γινόταν γιατί το είχα πρωτοπαρει με Chinese dev. Λογικά με miflash πάλι? Αν είναι εύκολο κάντε μου ποστ ένα λινκ γιατί έχει περάσει 3μηνο και έχω σκουριασει.
Παιδιά στην κάρτα sd μόνο εικόνες τραγούδια και βίντεο μπορείς να μεταφέρεις;; δεν υπάρχει τρόπος να μεταφέρεις κάποια apps στον εξωτερικό χώρο αποθήκευσης;;
Γιατί δεν έχω πολύ χωρητικότητα...