Θα της δωσω λιγο χρονο ακομα (της συσκευης..) και αν αναφερει και καποιος αλλος βαρβαρος οτι μονο με factory και καθαρη λυνεται το θεμα θα της ξανακανω και ας της εκανα μια εβδομαδα πριν το πεντακαθαρο στησιμο οπως ελεγαν οι οδηγοι του κοναν lala και Geoanto.....
Οι οδηγοί δεν έλεγαν και τίποτα για Back Up μετά από καθαρό στήσιμο?
Παιδιά το είπαμε χιλιάκις... Το Back Up γλυτώνει συσκευές και εμάς από πάρα πολύ κόπο και είναι πανεύκολο
Το χεις ευκολο να βρεις μουτρα να βγεις φορα στο φορουμ να πεις οτι δεν ξερεις να κανεις buck up...? Θα με μπαναρε ο αντμιν αν το ομολογουσα και θα μενα μετα με το xiaomi στο χερι....
Καλημέρα! Επειδή το περιμένω το κινητό, θέλω να ρωτήσω αν έχει την επιλογή μέσα από το μενού να διαλέγεις σε ποια sim θέλεις να έχεις το 4G όπως στο Redmi Note 2;
Μέχρι ένα ποσοστό έχει Ελληνικά και σιγά σιγά βελτιώνονται! Αλλά το καλύτερο είναι αν πάρεις Xiaomi να περάσεις την Ελληνική ρομ και να ξεμπερδεύεις!
Δεν το συζητώ οτι η Ελληνική είναι οτι το καλύτερο, αλλά το "Kate" μια και δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στην χώρα μας δεν παίζει ακόμα Ρομ εδώ .
Απο την αλλη και παλι λογο έλλειψη ενημέρωσης πως θα μπορεί να γίνει ξεκλειδωμα official αν πρέπει να μπει πανω ως ξέρουμε μια dev China,που αυτή την στιγμή δείχνει δύσκολο, έχοντας kenzo και Kate διαφορετικά partition,παντα με όσα έχω διαβάσει έως τώρα.
Απλα λογο ολων το παραπάνω Ρώτησα για ελληνικά σε global και πιστεύω μιλάς για την dev.
ενα μεγαλο ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩgeoanto555 για τον χρονο σου και την βοηθεια σου
ερωτηση σε οποιον γνωριζει
μπορουμε να κανουμε ενα partition για να αποθηκευουμε κατι χωρις να εχουμε φοβο σε μελοντικες αναβαθμισεις η οτι αλλο να μην ξαναπερναμε δεδομενα και αρχεια? μιλω για φακελους φωτο σημειωσεις κλπ
ειχα βολευτει με sd card αλλα τωρα μια που θα τα περασω και μετα θα βαλω και τις 2simοποτε θα μου ηταν χρησιμο
there is two kind of people these who likes me and the rest who can go to hell...!!!
Ενταξει λοιπον και ευχαριστω για την ανταποκριση...κατοπιν ασφυκτικης πιεσης απο τον @NasDriver θα ρωτησω...το Buck up μεσα απο το twrp ας πουμε αποθηκευει το στησιμο του τηλεφωνου με τις εφαρμογες μας και τα δεδομενα τους οπως τα θελουμε και τα επαναφερουμε οποτε θελησουμε για τον οποιοδηποτε λογο...?
αν ναι πως το επαναφερουμε..?παμε παλι μεσα απο twrp και μας δινει εκει τετοια επιλογη..?
και τελος ποτε το επαναφερουμε..? κανουμε factory reset μεσα απο twrp και μετα επαναφορα η δεν χρειαζεται reset..?
(Το αποθηκευμενο αρχειο του buckup το σβηνει καποιο wipe και αν ναι ποιο-α...?)
Παιδια καλημερα και απο μενα.
Εχω διαβασει πολλες ωρες πριν καν μου ερθει το τηλ.Αυτο που θελω να μου πειτε ειναι:
Εγω που ειμαι ασχετος με την τεχνολογια θα εχω προβλημα με το τηλ αν δεν το πειραξω καθολου;Το εχω παραγγειλει ετσι:
Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 650 Hexa Core MIUI V7 16.0MP TOUCH ID 5.5 Inch FHD 4000Mah Battery RomOfficial DEV Global Rom
Καλημέρα! Επειδή το περιμένω το κινητό, θέλω να ρωτήσω αν έχει την επιλογή μέσα από το μενού να διαλέγεις σε ποια sim θέλεις να έχεις το 4G όπως στο Redmi Note 2;
Έχει επιλογή να διαλέξεις ποια κάρτα προτιμάς για χρήση internet. Και φυσικά μπορείς να ορίσεις προτιμώμενο τύπο δικτύου LTE για την κάρτα που διαλέγεις, οπότε ναι. Φαντάζομαι αυτό εννοείς.