Ευχαριστω για την αμμεση απαντηση.Περιμενω με ανυπομονησια(φαινετε οτι ειναι Ελλαδα το δεμα) και ειμαι σιγουρος πλεον οτι θα σας εχω διπλα μου για τις οποιες αποριες.Ευχαριστω και παλι!
το Buck up μεσα απο το twrp ας πουμε αποθηκευει το στησιμο του τηλεφωνου με τις εφαρμογες μας και τα δεδομενα τους οπως τα θελουμε και τα επαναφερουμε οποτε θελησουμε για τον οποιοδηποτε λογο...?
Στην κυριολεξια κρατάς μια φωτογραφία της κατάστασης του κινητού στην δεδομένη χρονικη κατάσταση του Backup
Καλημέρα. Έψαξα στο φορουμ και δε βρήκα κατι για να με βοηθήσει και ειπα να ρωτήσω εδω μήπως ξέρει κάποιος.
Δε μπορω να βάλω τον λογαριασμο μου Yahoo στην εφαρμογή Email του κινητου, σαν 2ο email. Το Gmail μπηκε κανονικα, αλλα το Yahoo βγάζει σφαλμα, μου πετάει μήνυμα ''αδύνατη η ολοκλήρωση'' .
Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση?
Καλημέρα. Έψαξα στο φορουμ και δε βρήκα κατι για να με βοηθήσει και ειπα να ρωτήσω εδω μήπως ξέρει κάποιος.
Δε μπορω να βάλω τον λογαριασμο μου Yahoo στην εφαρμογή Email του κινητου, σαν 2ο email. Το Gmail μπηκε κανονικα, αλλα το Yahoo βγάζει σφαλμα, μου πετάει μήνυμα ''αδύνατη η ολοκλήρωση'' .
Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση?
Ευχαριστώ πάρα πολυ.. Έγινε αμέσως, δε σκεφτηκα να ψάξω στο site της yahoo. Να σαι καλά
Στο Μι3 είχε μπει αμέσως χωρις να κάνω κατι, και ψαχνόμουν τώρα.
Ξερει κανείς τώρα που έκανα το τηλ μου root και πέρασα το twrp με την ελληνική miui εάν μπορώ να περάσω αργότερα την official miui 8 stable μέσω του mipcsuite;
Με συγχωρειτε αμα ειναι χαζη η ερωτηση αλλα σαν πρωταρης που θελει να αγορασει το note 3 pro, με ποιον τροπο καταλαβαινεις ποσα ευρω θα πληρωσεις? γτ πχ αλλη ειναι η μετατροπη που σου κανουν τα site και αλλη ειναι η πραγματικη...