΄Νομίζω είσαι σε λάθος θέμα και κάνεις λάθος γενικά..
Εδώ μέσα δεν είναι καλό να μιλάμε για τέτοια πράγματα για ευνόητους λόγους...
Αν στο μέλλον χάσεις το τηλέφωνο σου θα σου πούμε πως μπορεί να το ανοίξει ο κλέφτης....
ακομα και αν ο αλλος κανει wipe system/data/internal/cache/dalvik στο twrp και περασει πχ AOSProm?
Εάν το κλείδωμα ήταν στο system/data/internal/cache/dalvik δεν θα υπήρχε λόγος να του περάσει ο άλλος "καφέ χωρίς καϊμάκι" (επειδή αυτό είναι μια AOSP σε ένα xiaomi), απλά θα ξαναπέρναγε Miui...Εσυ ωστόσο με το "καλημέρα" ενδιαφέρεσαι για το πως προσπερνάει ένας κλέφτης το κλείδωμα της Xiaomi ή θέλεις όταν με το καλό παραλάβεις, να σετάρεις το δικό σου "redmi note 3 pro 3/32 απο geekbuying σε gray χρωμα..."
εγω απλα ειδα οτι ειχατε ενα τετοιο θεμα και ειπα να προτεινω το androidlost που το χρησιμοποιω να βοηθήσω καποιον που θα του φανει χρησιμο (οπως απαντησα και για το quick charge και το supersu), απλα η κουβεντα μετα ξεφυγε... (δεν γνωριζω και τα περι mi account και miui βλεπεις και ρωτησα και εγω 2 πραγματα εξτρα εκ των υστερων).
εμενα με νοιαζει (κυριως) το τι θα επιλεξω... και πως θα το φερω στα μετρα μου μετα... δυστυχως οπως ειπα δεν μπορω να αποφασισω αναμεσα στο kate και το kenzo... μιας και θα παω σε cm13 (και ποιος ξερει σε τι στο μελλον, στο optimus g πχ ειμαι με omnirom) και θελω να ειμαι σιγουρος στο θεμα του "community support"...
οποτε ειμαι 4G (kate) vs Custom_roms (kenzo), εκτως και οντως μπορω να εχω και τα 2 (στο kate) χωρις προβληματα...
΄Νομίζω είσαι σε λάθος θέμα και κάνεις λάθος γενικά..Εδώ μέσα δεν είναι καλό να μιλάμε για τέτοια πράγματα για ευνόητους λόγους...
Αν στο μέλλον χάσεις το τηλέφωνο σου θα σου πούμε πως μπορεί να το ανοίξει ο κλέφτης....
Συμφωνώ απόλυτος με των @geoanto555 μιλάτε για ΑΣΦΑΛΕΙΑ προσέξτε δεν γνωρίζετε που μπορούν να διοχετεύουν οι έστω αθώες ερωτήσεις σταματήστε την συζήτηση και οι διαχειριστές να διαγράφουν συζητήσεις.
Παιδια, με συγχωρητε για πιθανο Off top.
Υπαρχει καποιο θεμα εδω με το πως δουλευει το MIUI τα κρυφα μυστικα του, ρυθμισεις κτλ? Ή τα γραφουμε εδω ολα?
Εχω αρκετες αποριες με τα σερβις της xiaomi.Αν μου ειναι χρησημα και τι κανει το καθενα;
ΚΑι αν ειναι ευκολο απαντιστε εδω στο εξεις που με εντιαφερει: σε καπιες εφαρμογες μου ζητα να επιλεξω κατι Διακομιστες -Κινα ταιβαν ινδια κτλ... Εγω μονο ενα "Διακομιστη" ξερω, τον *************...
Το μονο πρόβλημα του Kenzo είναι το 4G με Wind στην επαρχεία 800 Band.Με Vodafone που γραφεις δεν νομιζω να εχεις πρόβλημα.
Το Kate είναι καινουρια συσκευή και ακομη δεν εχει την υποστήριξε των αλλον συσκευών.
Οσο για anti theft και όχι μονο Cerberus anti theft - official website
You may think you can fly - but you better not try
Το μονο πρόβλημα του Kenzo είναι το 4G με Wind στην επαρχεία 800 Band.Με Vodafone που γραφεις δεν νομιζω να εχεις πρόβλημα.Το Kate είναι καινουρια συσκευή και ακομη δεν εχει την υποστήριξε των αλλον συσκευών.
Οσο για anti theft και όχι μονο Cerberus anti theft - official website
και η vodafone χρησιμοποιεί την 800αρα απο οτι διαβαζω (απλα οχι σαν την wind ΑΚΟΜΑ), το κακο της υποθεσης ειναι οτι οπου ναναι θα υπαρξει πληρης μεταβαση στην 800αρα και γιαυτο το φοβαμαι το θεμα...