μεταβαση στην 800αρα και γιαυτο το φοβαμαι το θεμα...
Προς το παρών έχεις 2 επιλογές.port τη ρομ του Kenzo στο kate
port το modem του Kate στο Kenzo
Καποιοι το προσπαθησαν δεν ξερω αν τα κατάφερε κανεις.
φαινεται να το πετυχαν (εχω δωσει ενα λινκ απο συζητηση στο xda πιο πισω) αλλα ειναι μπερδεμενα τα πραγματα λιγο...
παντως οποιος θελει να παρει backup (για μενα ΟΛΟΙ θα επρεπε να ειναι το πρωτο πραγμα που κανουν...) τα "EFS" (imei & baseband), "Modem" & "QCN" (οκ αυτο δεν ειμαι σιγουρος τι ειναι ακομα...) καλο ειναι να δει το παρακατω λινκ, και ισως να μπει και σε καποιον οδηγο αν δεν ειναι ηδη...
@iakoboss7 αν σε νοιάζει κυρίως η b20 πας καρφί για Kate.
Αφού τα εχεις δει πως γίνεται η αλλάγη και δεν είναι ενα πείραμα που το έκανε μονο ένας ,ακόμα και στην σελιδα της official cm ο dev το πιστοποιεί οτι δουλεύει αψογα η Ρομ και στο Kate.
@iakoboss7 αν σε νοιάζει κυρίως η b20 πας καρφί για Kate.
Αφού τα εχεις δει πως γίνεται η αλλάγη και δεν είναι ενα πείραμα που το έκανε μονο ένας ,ακόμα και στην σελιδα της official cm ο dev το πιστοποιεί οτι δουλεύει αψογα η Ρομ και στο Kate.
δεν το εχω δει αυτο που λες... που το λεει?
με προβληματιζει που ακομα δεν υπαρχει καποιος επίσημος τροπος και ειναι σου πα μου πες σκορπια σε 7 σελιδες...
Επισημος σε τι,για την εγκατάσταση της cm?
Αν διαβάσεις στην official cm κάπου στο χαμό ο dev λέει οτι δουλεύει και σε Kate.
Βέβαια με αλλαγή των αρχείων που ειπές.
και ελεγα επρεπε να διαβασω και εκει μεσα αλλα κουραστικα απο οσα διαβασα τις τελευταιες μερες... θα παω να ριξω μια ματια!
δεν ηξερα οτι ειχε πει κατι τετοιο! τοτε αλλαζει το πραμα... παμε για kate ΚΑΡΦΩΤΟ!!!