Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H geomos έγραψε:

Καλημέρα σε όλους! Εδώ και μία ώρα με global dev 6.9.9!!! Επιτέλους mm και σε εμάς και φοβερή πρόοδος στη μετάφραση στα Ελληνικά!

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Εδώ έχουμε απο την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας της συσκευής 100% ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ρομ (και χωρίς περιττές κινεζιές και άλλες "χαριτομενιές") και εσείς πανηγυρίζετε που η "global" έκανε πρόοδο στη μετάφραση στα ελληνικά!
      Enjoy...! :D
    • Κι εγώ με την νέα official global dev 6.9.9 εδώ και κάνα 10λεπτο

1. Το update ήταν διάρκειας 10-15 λεπτών μετά το download, με δύο restart. Πριν το πρώτο restart δείχνει σε κάποια στιγμή ότι θα μπουτάρει στο λειτουργικό με το logo της ΜΙ και από κάτω του Android με τις τελίτσες που αναβοσβήνουν. Υπομονή, έχετε άλλα 5-6 λεπτά μέχρι να μπει σε κανονική λειτουργία.
      2. Ελληνικά στο μενού σε ποσοστό 90% και καλοπισμός με icons αριστερά των επιλογών.
      3. Το MI PCSuite δεν βλέπει το κινητό. Ενώ βλέπει ότι γινεται σύνδεση κάποιου usb, βγάζει μήνυμα "συνδέστε συσκευή". Πιθανόν είναι θέμα νέων drivers;! ?( HELP!
      Προς το παρόν αυτά πρόλαβα να δω και έτρεξα να σας ενημερώσω (ο κουτσομπόλης :lol: :lol: :lol: )

Screenshots:

R O M: XTRV ARΩMA
      Bootloader: UNLocked

• Προσοχή
      To update της official dev 6.9.9 μου κλείδωσε τον (ξεκλείδωτο) bootloader.

Μετά το update τσεκάρετε με την βοήθεια του οδηγού:
      Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος

• Διαφήμιση
    • Ήταν δεδομένο αυτό μετα από αλλαγή από 5 σε 6.

• @caeser
      Σε ενοχλει δηλαδη που πλεον τη συσκευη μπορει να τη χρησιμοποιησει ενας τεχνολογικα αναλφαβητος η καποιος που δεν εχει προσβαση σε υπολογιστη κατευθειαν μολις βγει απο το κουτι της? (φανταζομαι η μεταφραση της dev θα προχωρησει και στη global).Μηπως σε ενοχλει που η xiaomi αναγνωρισε το fan base που εχει στη χωρα μας ? Επειδη διεκρινα μια ειρωνια στο μυνημα σου, μηπως εντελει ενιωθες "ξεχωριστος" και "ψαγμενος" που ειχες xiaomi με ελληνικα και τωρα στην εσπασε το update που δινει τη γλωσσα ετοιμη χωρις bootloader unlocks,φλασαρισματα σε ολους τους "ασχετους" και φοβασαι να χασεις την μοναδικοτητα σου?
    • Πολλοί τρομάζουν στην ιδέα οτι πρεπει να κανουν unlock τον bootloader ,να περάσουν twrp και Ρομ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ήταν δεδομένο αυτό μετα από αλλαγή από 5 σε 6.
      :thumbsup: :thumbup:
      To ξέρω Γιώργη μου απλά υπενθύμιση έκανα και ενημέρωση για όποιον δεν το ήξερε.
      Εγώ ήδη το έσιαξα :crazy: :

Με το MI PCsuite που δεν βλέπει τη συσκευή ότι είναι συνδεδεμένη ξέρει κανείς κάτι;

• Διαφήμιση
    • Ο/H geomos έγραψε:

@caeser
      Σε ενοχλει δηλαδη που πλεον τη συσκευη μπορει να τη χρησιμοποιησει ενας τεχνολογικα αναλφαβητος η καποιος που δεν εχει προσβαση σε υπολογιστη κατευθειαν μολις βγει απο το κουτι της? (φανταζομαι η μεταφραση της dev θα προχωρησει και στη global).Μηπως σε ενοχλει που η xiaomi αναγνωρισε το fan base που εχει στη χωρα μας ? Επειδη διεκρινα μια ειρωνια στο μυνημα σου, μηπως εντελει ενιωθες "ξεχωριστος" και "ψαγμενος" που ειχες xiaomi με ελληνικα και τωρα στην εσπασε το update που δινει τη γλωσσα ετοιμη χωρις bootloader unlocks,φλασαρισματα σε ολους τους "ασχετους" και φοβασαι να χασεις την μοναδικοτητα σου?
      Πραγματικά "εκτός τόπου και χρόνου" το ποστ σου και ο τρόπος που μίλησες φίλε μου... :(
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Επαφές > πατάς παρατεταμένα το κουμπί με τις 3 γραμμές (Ξ) κάτω αριστερά > Προβολή προτιμήσεων > Εμφάνιση επαφών SIM > κλικ να γίνει μπλε (ΟΝ)
      Στο εργοστασιο της xiaomi να με κλειδωνανε και να με παραταγανε εκει μεσα μεχρι να πεθανω αυτη την επιλογη δεν παιζει να την εβρισκα...... :doofy: (computerrage)
    • Ο/H geomos έγραψε:

@caeser
      Xαλάρωσε φίλε μου... Δεν με ενοχλεί τίποτα από όσα λες... Ίσα-ίσα που είπα "enjoy"... Με άλλα λίγα ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ και εσείς κάτι που χιλιάδες άλλα μέλη (που ΔΕΝ είναι καθόλου διαφορετικοί από όλους εμάς) απολαμβάνουν εδώ και πάρα πολύ καιρό!
      Ξεχωριστός και ψαγμένος πράγματι θα ένοιωθα εάν μιλούσα ΚΙΝΕΖΙΚΑ και άρα θα μου ήταν χρήσιμη μια ..."official" (read my lips..."O-FFI-CI-AL") rom. Σε κάθε περίπτωση... "περί ορέξεως ...κολοκυθόπιτα!" :D
    • @NasDriver
      Δεν θεωρεις οτι ειναι ευχαριστο και αξιο "πανηγυρισμου" οτι βελτιωνεται η μεταφραση στα Ελληνικα? Διαφωνεις οτι δινει την δυνατοτητα σε πολυ κοσμο να αγορασει μια xiaomi συσκευη που μεχρι τωρα τρομαζε στην ιδεα του φλασαρισματος η στην χειροτερη περιπτωση το αγοραζε με πειραγμενη multi και εχανε πασα ιδεα για τα xiaomi με τα προβληματα που προκαλουσε? Οταν λοιπον γραφω οτι χαιρομαι που εχουμε πλεον mm και επισημα ελληνικα σε προχωρημενο επιπεδο και η απαντηση ειναι απορω γιατι χαιρεσαι εγω εχω ελληνικα απο τη πρωτη μερα ,μονο ως κομπλεξικο η κακοβουλο σχολιο μπορω να το διαβασω.
      Δεν ειμαι εχθρος της προσπαθειας του φορουμ που προσφερει δωρεαν μεταφρασμενη ρομ, ισα ισα που αν διαβασεις 10-20 μηνυματα παρακατω περασα σε φιλο μου την ελληνικη σε mi5.Ξερω ομως οτι θα μπορει να μπαινει στο φορουμ να κατεβαζει την καινουρια ρομ να την περναει στη συσκευη του να μπαινει σε twrp και να φλασαρει μονος του.
    • Διαφήμιση
    • @geomos Δεν θέλω κακίες εδώ μέσα ο @caeser δεν χρειάζεται υπεράσπιση το μπορεί από μόνος του, απλά ανέφερε ότι έχουμε 100% Ελληνικά σε δικές μας rom. Θα παρακαλούσα να μην δοθεί συνέχεια στην υποβόσκουσα διαμάχη.