Θελω την συμβουλη σας αν βαλω την ελληνικη stable rom MM μεσω twrp ειναι καλυτερα να κανω wipe/dalvik,wipe/data kai wipe/cache η wipe/dalvik,wipe/system,wipe/data και wipe/cache το ρωταω γιατι εχω την cyanogenmod 13 στο κινητο μου;
Στο gearbest περιμένεις 48-72 ώρες σπάνια περισσότερο.
Στο vickmall 24-48.
Αυτό δε σημαίνει πως επιεδή θα φύγει πρώτο από το vickmall θα φτάσει και πρωτο στα χέρια σου.
Είναι πολλες οι παραμετροι και βασικότερη τα ΕΛΤΑ. μπορει να κάτσει ο σακος 2-3 εβδομάδες στο αεροδρόμιο μέχρι να δεήσει κάποιος να τον ανοιξει.
@xristo2121 1-5 μέρες είναι από την Ευρωπαϊκή αποθήκη και σε αυτήν την περίπτωση το πληρώνεις 25-30Ε παραπάνω.
Επίσης δεν παραγγέλνεις ποτέ με courier από κίνα.
Όπως σου είπαν είναι θέμα ταχυδρομείων και ... πώς θα τύχει, συνήθως την 3 εβδομάδα απο την παραγγελία παραλαμβάνεις.
Θελω την συμβουλη σας αν βαλω την ελληνικη stable rom MM μεσω twrp ειναι καλυτερα να κανω wipe/dalvik,wipe/data kai wipe/cache η wipe/dalvik,wipe/system,wipe/data και wipe/cache το ρωταω γιατι εχω την cyanogenmod 13 στο κινητο μου;
Ξεκινάς με έλγχο bootloader και μετά κανεις wipe system,data,cache,dalvik //reboot recovery // flash ρομ
το γνωριζω οτι δεν ειναι το καταληλο μερος και ξερω οτι θα επρεπε να το μπορω να το βρω μονος αλλα ειλικρινα , 15 μερες δεν μπορω να βγαλω ακρη και δεν ξερω τι να κανω , υπαρχει κανεις εδω κατοικος αττικης , που να μπορει να μου περασει στο xiaomi redmi note 3 pro μια ελληνικη stable rom , προφανως ο κοπος του δεν θα παει χαμενος .. οποιος μπορει σας παρακαλω να βοηθησει γιατι δεν καταλαβαινω τιποτα , και εχω πελαγωσει ... ευχαριστω εκ των προτερων
υπαρχει κανεις εδω κατοικος αττικης , που να μπορει να μου περασει στο xiaomi redmi note 3 pro μια ελληνικη stable rom , προφανως οκοπος του δεν θα παει χαμενος ..
Τι ακριβώς υποννοείς με αυτό το οκοπος του δεν θα παει χαμενος?? Θα τον κεράσεις καμια.... βανίλια υποβρύχιο??
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Δεν μπορει εδώ κανεις να σου δώσει εγγυήσεις. Είναι πως θα κάτσει.
Θα σου πω τι παιζει για να καταλάβεις πως ειναι θέμα τύχης.
Κάνεις την παραγγελία. Μετά από κάποιες μέρες ή ώρες έρχεται μια coorier και το παραλαμβάνει. Το πηγαινει στο αεροδρόμιο σε κάποια αποθηκη. Εκει περναει απο διαλογή μετα από κάποιες μέρες και φεύγει για Ευρώπη. Φτάνει στην Ευρώπη και περιμένει στον σκοτεινο σάκο επισης για μερικες μερες. Εκει θα το πιάσει ένας μπάρμπας θα δει ότι γράφει για Ελλάδα και θα το βάλει σε σάκο για Ελλάδα. Μπορει να φύτγει την ίδια μέρα μπορει και όχι.
Φτάνει στην Αθηνα κι εκεί σίγουρα μενει από 2 μέρες μέχρι άστα να παν στο διάολο.
Με το που το πιάσει ο ΔΥ στα χέρια του υπολογίζεις 48-72 ώρες για παραλαβή.
Όλη αυτή η ιτσορία μπορει να πάρει 9 μέρες (ποτε δεν μου ε΄χει έρθει κάτι γρηγοροτερα) μπορει και 3 μηνες. (Ποτέ δεν μου ε΄χει έρθει κάτι αργότερα).
Οπότε καταλαβαινεις πως εσύ που παρηγγειλες σήμερα μπορεις να παραλάβεις αργότερα από μένα που θα παραγγειλω την άλλη βδομάδα.
Καθαρα θέμα τυχης ειναι.