@NasDriver το έχω κάνει και μου δείχνει true είναι ξεκλειδωτος ο bootloader κάτι άλλο συμβαίνει,δεν μπορώ να καταλάβω...ίσως πρέπει να κάνω εγκατάσταση μία προγενέστερη έκδοση MIUI 7 gr και μετά να κάνω μετάβαση στην τελευταία ΜΜ.
Ξέρει κανείς τι παίζει με το superuser στην gtv 6.9.9 developer?
Γιατί δεν το έχει εγκατασταση μόνο του. Θέλει να το βάλω εγώ?
αν οταν εκανες wipe cache data kai dalvickcache εκανες και το system, χωρις reboot to recovery και μετα το flash
η ρομ δεν εγκαταστηται σωστα!
οποτε μπες recovery και κανε wipe cache data system dalvick και μετα καπακια reboot ξανα σε recovery
μετα καπακια φλασαρε οπως ειναι!
πες μου αν γινει
@venioni καλημέρα. Την πάτησα έτσι ακριβώς εχθές. Και φταίω εγώ. Δεν έλεγξα το md5 του κατεβασμενο αρχείου. Μετά ξεκλείδωσα bootloader, έκανα εγκατάσταση την προηγούμενη dev και στο τέλος πέρασα τη σωστή πλέον gtv 6.9.9
Ερωτηση για τους διαβασμένους.... :
Η δόνηση κατά το ξεκλείδωμα με fp, δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί μετά το τελευταία Update γιατί απλά δεν υπάρχει(ή δεν μπορώ να βρω) αντίστοιχο μενού. Φταίει η MM ή είναι bug;
@venioni καλημέρα. Την πάτησα έτσι ακριβώς εχθές. Και φταίω εγώ. Δεν έλεγξα το md5 του κατεβασμενο αρχείου. Μετά ξεκλείδωσα bootloader, έκανα εγκατάσταση την προηγούμενη dev και στο τέλος πέρασα τη σωστή πλέον gtv 6.9.9
Τότε το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να βάλω την dev και μετά να πάω στην τελευταία ΜΜ όλα τα άλλα είναι οκ γιατί τα έχω ελέγξει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μπορεις μου στειλεισ μεσω cchat τη διαδικασια που ακολουθησες ?? γιατι παλευω από χθες να την περασω
@lallasgr εγώ να την γράψω αλλά το σφάλμα μου ήταν ότι δεν τσέκαρα το md5 και τα "έκαψα" όλα.
-κατέβασα την ελληνική 6.9.9. Μέσα στο λινκ του Androidfilehost έχει και ένα πεδίο με κόκκινα γράμματα που είναι το md5 του αρχείου.
-έβαλα να κατεβαίνει αλλά δεν έλεγξα το zip αρχείο με έναν md5 checker εάν κατέβασα το σωστό.
-πήγα να το περάσω μέσω twrp αλλά είδα πως έκανε πολύ σύντομο χρόνο. Τελικά ξεκίνησε κάτι bootloop και στο τέλος έμεινα μόνο με ένα κόκκινο Led να αναβοσβήνει
-το κινητό έμπαινε μόνο σε fastboot. Τσέκαρα και τον bootloader και είχε κλειδώσει. Το ξεκλείδωσα.
- έκανε boot σε recovery.
-πέρασα την ελληνική 6.8.18 που είχα καβαντζα μέσα στο internal storage.
-μετα κατέβασα την ελληνική 6.9.9 έλεγξα το md5, ήτανε σωστό.
-την εγκατέστησα μέσω twrp (δεν εκανα καθαρή εγκατάσταση)
-όλα κομπλέ.
-δεν έλεγξα εάν ξανακλειδωσε ο bootloader. Αλλά είμαι βέβαιος ότι κλείδωσε.
*καμία ιδέα για τη δόνηση κατά το ξεκλείδωμα με fingerprint;