Ρε σεις μήνες είστε με lolipop.
Δεν έγινε τίποτα με μερικές μέρες ή ώρες ακόμα.
Στο φινάλε καλύτερα να περιμένετε να βγουν 2-3 rom για να αποφύγετε και τις παιδικες ασθένειες. Εκτός κι αν σας αρέσει να τρέχετε και να σπάτε το κεφάλι σας.
Ναι βρε παιδια, μην βιαζεστε. Ο καθένας μας έχει και άλλες δουλειές. Εγώ δουλεύω κυρίως με stable rom. Ο geoanto555 που έχει την dev είπε ότι θα προσπαθήσει σήμερα το βραδακι να την περασει και να δει αν καταλήξει πουθενά. Λίγη υπομονή και όλα θα γίνουν
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια ερώτηση επειδή το έκανα soft brick. Βασικά την πέρασα κανονικά την MM, αλλά τι έκανα μετά..
Έφαγα σκάλωμα, ενώ γνωρίζω ότι δεν υπάρχει λόγος, και θέλησα να κάνω φορμάτ όλα τα partitions ώστε να μην υπάρχουν unused files.
Μετά προσπάθησα να την περάσω μέσω twrp και @@. Έκανα προσπάθεια να βάλω global dev, μέσω miflash, δεν κατάφερα κάτι, διότι ως προς το τέλος του φλασαρίσματος έβγαζε σφάλμα για ένα αρχείο με mbn κατάληγη αν θυμάμαι καλά. Γι αυτό υπάρχει κάποια λύση;
Τώρα έχω κάνει restore το backup που είχα από latest dev gtv και περιμένω. Στο ενδιάμεσο θα πειραματιστώ μπας και βρω καμιά λύση.
αυτο ακριβως...
οταν ειδικα ερχεται μια αναβαθμιση απο lollipop se marshmallow δεν πας οπως να ναι.
ολα πρεπει να γινουν με λογικη.
Κατεβαζεις την official global developer 6.9.9. android 6.0.1 και την περνας καθαρη εγκατασταση με miflash( fastboot rom παντα)
Επειτα το αφηνεις να ανοιξει κανεις και ενα factory reset απο το μενου ετσι απλα να εισαι σιγουρα ¨καθαρος¨.
Μετα κοιτας οπωσδηποτε αν ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader, αν οχι τον ξεκλειδωνεις.
Μετα περνας το twrp που κανει για android 6
Μετα κανεις τα απαραιτητα wipes μαζι και το system,κανεις reboot to recovery
και ΤΕΛΟΣ φλασαρεις ελληνικη gtv 6.9.9
εγω αυτα θα εκανα χωρις να μου το πει καποιος.
πρεπει να εισαι λιγο σχετικος με τα φλασαρισματα δεν γινεται καθε φορα που θες να δοκιμαζεις κατι καινουριο απλα να φλασαρεις.
και να δειτε που αυτος ο τροπος δεν θα εχει κανενα απολυτως θεμα.
και ειμαι σιγουρος.
Καλησπέρα, πριν λίγο μου έκανε μια ενημέρωση λογισμικού και από τότε οπότε περνάει κάτι από το fingerprint ανοίγει το κινητό σαν να πατάω μια φορά το power button. Ξέρουμε γιατί;
οταν ειδικα ερχεται μια αναβαθμιση απο lollipop se marshmallow δεν πας οπως να ναι.
Εγώ δεν θα χρησιμοποιήσω miflash σήμερα....Θα τα πούμε σε καμια ώρα...
για μενα κακως.
πρεπει να εχεις την βαση της android 6 γιατι μπορει καποια images μεσα στη fastboot rom να εχουν αλλαξει. δεν το ξερεις στα σιγουρα.
για μενα ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΛΑΣΑΡΕΤΕ FASTBOOT ROM 6.9.9 GLOBAL DEVELOPER ΠΡΩΤΑ
Το πρόβλημα με την εγκατάσταση της ΜΜ πρέπει, κατά την ταπεινή μου γνώμη, να οφείλετε στην αδυναμία να κάνει mount το system.
Πετάει δύο σχετικά σφάλματα κατά την εγκατάσταση.