Και εγω στο προηγουμενο τηλ μου το ιδιο θεμα ειχα. Απο την στιγμη ομως που του περασα Fastboot rom κλπ και δεν μου εμεινε τουβλο δεν με απασχολησε καθολου.
Στο καινουργιο δεν ασχοληθηκα καν με αυτο το θεμα
@Flightcaptain@zero to serial που βλέπεται στο About Phone στο adb στο fastboot κλπ κλπ δεν είναι αυτό του κουτιού αλλά μια κωδικοποίηση του. Αν τα verify με το serial απο το κουτι σας βγαίνουν καλά μην ανησυχείτε ..
Όχι, εγώ απο geekbuying. Τους έστειλα email και τους έγραψα ακριβώς τι παίζει και να μου πουν υπεύθυνα αν είναι οριτζιναλ ή φεικ γιατί έχω απευθυνθεί και στην xiaomi (και καλά).
Καλά ούτε εμένα με απασχολεί. Και δεν νομίζω ότι είναι φεικ, γιατί παρατήρησα πολλά σημεία που του δίνουν την αίσθηση του genuine .
Αφού δεν γίνεται verified το τηλέφωνο πως είμαι μια χαρά? Εκτός αν εννοείς το ξεκίνημα με τα mail
-Κατέβασε την εφαρμογή "antutu officer". Τρέξε την...
-Μπες στον υπολογιστή σου με ένα browser στη διεύθυνση y.antutu.com
-Κάνε vefiry στην οθόνη του υπολογιστή σου (όταν μπεις θα καταλάβεις το τρόπο)
Και εγω στο προηγουμενο τηλ μου το ιδιο θεμα ειχα. Απο την στιγμη ομως που του περασα Fastboot rom κλπ και δεν μου εμεινε τουβλο δεν με απασχολησε καθολου.
Στο καινουργιο δεν ασχοληθηκα καν με αυτο το θεμα
Και εγώ πέρασα διάφορες rom μέσα μία εκ των οποίων του @gkalen. το πρόβλημα μου είναι ότι καταναλώνει 10% μπαταρία την ώρα χωρίς να του κάνω χρήση οπότε μπήκαν κάποιο ψύλλοι στα αυτιά μου
@Flightcaptain@zero to serial που βλέπεται στο About Phone στο adb στο fastboot κλπ κλπ δεν είναι αυτό του κουτιού αλλά μια κωδικοποίηση του. Αν τα verify με το serial απο το κουτι σας βγαίνουν καλά μην ανησυχείτε ..
Με το Serial του κουτιού κάνει verify όπως είχα γράψει και παραπάνω.ΤΙ να πω!
Αφού δεν γίνεται verified το τηλέφωνο πως είμαι μια χαρά? Εκτός αν εννοείς το ξεκίνημα με τα mail
-Κατέβασε την εφαρμογή "antutu officer". Τρέξε την...-Μπες στον υπολογιστή σου με ένα browser στη διεύθυνση y.antutu.com
-Κάνε vefiry στην οθόνη του υπολογιστή σου (όταν μπεις θα καταλάβεις το τρόπο)
@caeser ευχαριστώ για την πληροφορία, το τεστ του antutu πέρασε με επιτυχία.