Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Το cofface νομίζω το υποστηρίζει αυτό..

• Εγω εχω την ελληνικη dev και περιμενω να λυθουν τα προβληματα για να την περασω. Ο αδερφος μου που εχει την global dev το κανει αφοβα το update στην mm. Να κανει factory reset μετα η δεν χρειάζεται; 1 βδομαδα το εχει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Xiaomi RN3 pro 32Gb
    • Διαφήμιση
    • Εγώ εχτές που φλασαρισμα δοκιμαστικά το twrp 3.0.2.2 όταν μπήκα στο μενού μου ζήτησε enter password πάτησα άκυρο και μπήκα. Ξέρει κάποιος τι κωδικό ζητάει.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• Το κωδικό σου ζήτησε; Είσαι με την 6άρα;

• εχω την 6.9.9 global dev οταν μπηκα στο μενου μου εγραφε enter password. μηπως ζηταει να βαλουμε κωδικο για να μπαινουμε στο twrp.
      το απογευμα που θα βλασαρω την ελληνικη θα το δω καλυτερα πιο πριν που ειχα την 6.8.18 ελληνικη δεν το εβγαζε
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• Γεια σας παιδες και απο μενα. Ονομαζομαι Δημητρης, ειμαι απο Κυπρο και ειναι το 1ο μου ποστ εδω στο φορουμ. Δεν ξερω καν αν επρεπε να το γραφω εδω, μου φενετε λιγο πολυπλοκο το φορουμ για 2η μερα(απο χθες το βραδυ) που σας διαβαζω.Αν ειμαι καπου off διορθωστε με.
      Πρωτα απ'ολα θελω να δωσω τα συγχαρητηρια μου σε ολα τα παιδια για την βοηθεια που προσφερουν αφιλοκερδως εδω. Σπανιο σε τετοιους χαλεπους καιρους και παλι μπραβο σας.

Χθες παραγγειλα το ΠΡΩΤΟ μου smartphone και ειμαι τελειος αρχαριος σε τετοιου ειδους θεματα . Ειναι αυτο εδω
      Xiaomi Redmi Note 3 Pro 5.5 Inch FHD 3GB 32GB Smartphone

Απευθειας στα βαθια(ωκεανος,τρικυμια,7μετρα κυμα,7 μποφορ ανεμος) οπως καταλαβαινετε. Μαζοχας? Μαζοχας. Ηλιθιος? Μπορει. Θα δειξει.

Εχω καποιες ανησυχιες οπως ειναι λογικο. Το εχει παρει καποιος απο'κει? Θα χρειαστει αρκετες αλλαγες?Η μαλλον χρειαζεται τελικα καποια αλλαγη? Τελικα με τι ρομ ερχετε? Official international οπως γραφει ο τιτλος? Απο κατω γραφει κατι για multilanguages. Αυτο πρεπει να με φοβιζει? Γιατι απ'οτι καταλαβα καποιοι τρεμουν αυτην την λεξη.

Note:The international version will be installed with Global MIUI 7.0 OS ROM, Google play store, Google services and multi-languages.It supports OTA update.This item is stocked in hongkong warehouse, it will be shipped seperately if ordered with Goods from other warehouse.

Επισης εμεις εδω στην Κυπρο χρησιμοποιουμε 900αρα μπαντα νομιζω. Υπαρχει καποια αλλη διαφορα που πρεπει να ξερω? Τους οδηγους που εχετε σε περιπτωση που χρειαστω κατι, τους χρησιμοποιω κανονικα ασχετος οτι ειμαι Κυπρο?

Δεν ξερω αν ρωταω ηλιθια πραγματα σαν τελειος αρχαριος που ειμαι, αλλα προτιμω να τα ρωτησω για να μην με βρει το μαραζι μετα. Οποια δηποτε βοηθεια ειναι well appreciated. Συνεχιζω το διαβασμα. Μεχρι να ερθει το κινητο ελπιζω να ειμαι ξεφτερι.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H komatoza έγραψε:

Εγώ έχω βάλει την 6.9.9 global Dev
      Έχεις 2 κάρτες σιμ ή μία;

Μία και sd

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • @JimmysAnt μην ανησυχείς και όλα θα πάνε καλά.

Η συσκευή σου μια χαρά θα παίξει στα δίκτυα της Κύπρου.
      Αυτό που πρέπει να κάνεις τώρα είναι υπομονή για να παραλάβεις την συσκευή σου, να δούμε τελικά με ποια ROM θα στην στείλουν, και ανάλογα να πράξουμε.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις τώρα, είναι να κάνεις μία αίτηση για unlock, ώστε να είσαι έτοιμος για όταν θα παραλάβεις, και να μπορέσεις να βάλεις την ROM που θέλεις.

=> Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Just for the record,

Σχεδόν μια εβδομάδα πέρασε που έχω βάλει CM13, με MM, και το μόνο που χρειάστηκε ήταν μια ωρίτσα ρυθμίσεις σύμφωνα με το γούστο μου (θέσεις στο μενού, εντάσεις ήχων, είσοδος σε εφαρμογές κλπ), και όχι σύμφωνα με τις παραξενιές του MIUI, και έκτοτε απλώς δουλεύει.

Διαβάζοντας τις τελευταίες πολλές σελίδες αναρωτιέμαι γιατί κάποιος να παιδεύεται με οποιαδήποτε έκδοση MIUI αφού είναι ολοφάνερο πως έχει χιλιάδες παραξενιές και προβλήματα.

Καταλαβαίνω τους φίλους που τους αρέσει να πειραματίζονται και να βρίσκουν λύσεις (το έκανα και εγώ, μέχρι και σε testpoint έφτασα), αλλά οι υπόλοιποι γιατί να πέφτουν στο λάκκο με τα φλασαρίσματα; Συγγνώμη, όσα τηλέφωνα είχατε στη ζωή σας τα φλασάρατε μια φορά την εβδομάδα με την ελπίδα να δουλέψουν;

Σέβομαι και καταλαβαίνω όσους το κάνουν για τη χαρά του σκαλίσματος και του μαστορέματος. Οι υπόλοιποι όμως;
      Redmi Note 3 Pro
      Lineage OS 14.1.20170503-NIGHTLY
    • Διαφήμιση
    • @ovelikios
      ΔΕν καταλαβαινω τι σκάλωμα έχεις φάει με Miui.
      Εντάξει δεν σου άρεσε, δεν σε βόλεψε, δεν το γουστάρεις.
      Απο κει και πέρα αφού βρήκες κάτι που σε ικανοποιεί γιατί επισκέφτεσαι το forum? Να μας πάρεις όλους από το χεράκι σε cm?

Even dead i will fight.