Ηττημένος είναι αυτός που δεν προσπαθεί.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
@ovelikios συμφωνώ στα περισσότερα από όσα αναγράφεις παραπάνω περί φλασαρίσματος! Για τους απλούς χρήστες είναι λίγο λάθος κατά την άποψή μου να τρέχουν πάντα να φλασάρουν κλπκλπ. Είχα ένα samsung note 2 πριν 3 χρόνια και μέσα σε 3 χρόνια ζήτημα να του είχα κάνει 3 φλασαρίσματα για updates κλπ.
Τώρα όσο αναφορά την CM και την MIUI καθαρά για μένα η MIUI είναι 10 χρόνια μπροστά σε σχέση με το original android. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον με αυτά που μου παρέχει χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιώ άλλες εφαρμογές κατεβασένες από playstore για να κάνω απλά πράγματα. Όπως λέμε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα! δεν θα κάτσω να αναλύσω τι μαρέσει στην miui και τι δεν μαρέσει στην cm κλπ κλπ γιατί είμαι σίγουρος ότι μπορείς και συ να γράψεις ένα κατεβατό με τα καλά της CM σε σχέση με την miui. Εμένα με καλύπτει 100% όπως είναι η miui και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα από τα προβλήματα που έχεις αναφέρει μέχρι τώρα! Με τη χρήση που του κάνω εγώ δηλαδή είμαι 105% ικανοποιημένος από τη MIUI! -
Eυχαριστω ΜΙUI_ART. Προσπαθω να κανω την αιτηση αλλα στο σημειο που παταω Unlock Now(μπλε οθονη) με παιρνει σε μια σελιδα με κινεζικα και δεν ξερω πως προχωρω. Δεν με περνει συμφωνα με τον οδηγο..
-
Ο/H Thracia έγραψε:
@Flightcaptain Το φλασσαρες τελικά? Έχεις κάποια αποτέλεσμα?
Ευχαριστώ πολύ!!!! -
-
@lallasgr σε ευχαριστώ για την απάντηση
Προσωπικά, αυτό που λέγεται για το πόσο εξελιγμένη είναι η MIUI ήμουν έτοιμος να το πιστέψω, και το δοκίμασα, αλλά η εμπειρία μου ήταν διαφορετική. Τι να πω, ολες μου οι ρομ επίσημες και αξιόπιστες ήταν, και το αποτέλεσμα είναι αυτό που έχω ήδη περιγράψει. Κάποιος άλλος έγραψε ότι λέω ανοησίες εκτός πραγματικότητας, ε δε βαριέσαι, θα ξέρει καλύτερα εκείνος
Ίσως στο μέλλον να ξαναδοκιμάσω MIUI. Αλλά όχι προτού η πλειονότητα των μηνυμάτων σε αυτό το φόρουμ δεν αφορά σε ακατανόητα προβλήματα με τη μόνη λύση να είναι το wipe/clean install
Ξαναλέω, για να μην παρεξηγηθώ:
Τιμώ και σέβομαι τις προσπάθειες στο φόρουμ, το διαβάζω γιατί με έχει βοηθήσει αφάνταστα όποτε είχα πρόβλημα, εδώ και δύο μήνες που είμαι μέλος μαθαίνω συνεχώς και από κάτι, και θεωρώ ότι το τηλ μας είναι κορυφαίο σε specs αλλά αδικείται από το πώς κυκλοφορούν και εγκαθίστανται κάθε είδους ρομ.
@Angelo. ναι, πλήρηRedmi Note 3 Pro
Lineage OS 14.1.20170503-NIGHTLY -
Ο/H zeremy έγραψε:
Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να γίνει root ?
Εχω official unlocked bootloader + official MUI 8 global 6.9.9 dev BETA (6.0.1 MMB29M)
Κανείς? Δεν επιθυμώ να αλλάξω σε άλλη rom.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Καλησπέρα παιδιά. Καταρχήν συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά που έχετε κάνει και κάνετε και για τις πληροφορίες που μας παρέχεται μέσα απ' το φόρουμ.
Καινούργιος κι εγώ στα Xiaomi και κάτοχος εδώ και 2 μέρες, ενός RN3 Pro. Εχω διαβάσει όλους τους οδηγούς και όχι μόνο , αλλά έχω μια απορία. Σε ποιες διαδικασίες χρειάζονται τα Windows 64bit και η απενεργοποιηση ψηφιακής υπογραφής? Μόνο οταν επιχειρουμε να κάνουμε κάτι μέσω ΜiFlash? Οταν πέρασα τους οδηγούς και εκανα τον έλεγχο για το bootloader, δεν έκανα απενεργοποιηση και περασαν μια χαρα οι οδηγοί.
Είμαι με Official Global Dev και πριν από λίγο έκανα αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ στην 6.8.18. Κατευθείαν μου ήρθε η ειδοποίηση για την 6.9.9. Επίσης πριν απο λίγο μου ήρθε η έγκριση για ξεκλείδωμα. Να επιχειρήσω να κανω την αναβάθμιση μεσω OTA ή πρώτα να ξεκλειδωσω, να περάσω twrp και να πάρω ένα backup για παν ενδεχόμενο?
Νίκος -
Ο/H JimmysAnt έγραψε:
Eυχαριστω ΜΙUI_ART. Προσπαθω να κανω την αιτηση αλλα στο σημειο που παταω Unlock Now(μπλε οθονη) με παιρνει σε μια σελιδα με κινεζικα και δεν ξερω πως προχωρω. Δεν με περνει συμφωνα με τον οδηγο..
-
@Angelo. έχει ελληνικά και είναι φουλ translate τώρα όπως είπαν και μερικοι είναι γούστα ποιά ROM θα βάλεις εγώ που δοκιμασία και CM 13 δεν είχα κανένα θέμα αλλά σε σχέση με ομορφιά και design ή MIUI είναι σαφώς πιο όμορφη όλα αυτά είναι γούστα φυσικά ή CM 13 είναι περισσότερο natural προς Android μερια...
-
Το miui ή αλήθεια είναι πως το έχω ερωτευτεί από την άλλη θα ήθελα να δοκιμάσω και το ελαφρύτερο/minimal cm...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Angelo. έγραψε:
Το miui ή αλήθεια είναι πως το έχω ερωτευτεί από την άλλη θα ήθελα να δοκιμάσω και το ελαφρύτερο/minimal cm...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα