Εγώ έχω βάλει την 6.9.9 global Dev με miflash και δεν έχω κανένα πρόβλημα, μπήκε με την πρώτη.
Για τον φίλο που είπε για την SD ναι μεν σε κάθε επανεκκίνηση βγάζει ειδοποίηση με ένα μπουτον για eject αλλά δεν χρειάζεται να πατήσεις το eject απλά πατάς πάνω στην ειδοποίηση και όλα οκ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αρα δεν είμαι ο μόνος.
Απλά τσαντιζομαι να το βλέπω σε κάθε εκκίνηση
Στάλθηκε από το Vodafone Smart Tab 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
1.Download super su zip file & put to your sd card
2.Go to TWRP Recovery
3.Select to super su zip file
4.Swipe to flash
5.Reboot to syatem
6.Enjoy!! your phone rooted!!
Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης
Χτες βράδυ ενώ ξεκλείδωσα το bootloader το κινητό δεν έμπαινε σε edl από το cmd
Μάλλον κάπου έχεις μπερδευτεί.
Σε κανενα βήμα δεν χρειαζετε να μπεις σε edl mode.
Αφου εισαι στην China dev 6.9.9 παρε μεσα από την fastboot rom που κατεβασες το persist.img και περασε το σε fastboot mode.
Δεν χρειαζετε να ξανα περασεις τη ρομ
You may think you can fly - but you better not try
Σε εκεινο το τετραγωνακι εβαλα τον κωδικο του Μι account. Ηταν ο μονος κωδικος που δεχοταν και με πηρε μαλλον στο φορουμ το κινεζικο. Δεν καταλαβαινω τι γινετε..
1.Download super su zip file & put to your sd card
2.Go to TWRP Recovery
3.Select to super su zip file
4.Swipe to flash
5.Reboot to syatem
6.Enjoy!! your phone rooted!!
Αυτή του mic twrp 3.0.2-2 by mic κάνει για official roms ;
Θα πρέπει να φλασάρω εκτός από το supersu και lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip για το boot.img για να αποφύγω bootloop;
Σε εκεινο το τετραγωνακι εβαλα τον κωδικο του Μι account. Ηταν ο μονος κωδικος που δεχοταν και με πηρε μαλλον στο φορουμ το κινεζικο. Δεν καταλαβαινω τι γινετε..
Αυτό ακριβώς έπαθα κι εγώ. Αν κατάλαβα καλά, σε έβγαλε στη σελίδα με τα κινέζικα. Το τετραγωνάκι που σου έβγαζε εκεί, ηταν για να βάλεις Nickname για το φόρουμ κλπ. Εσύ έβαλες τον κωδικό σου, και τώρα έχεις για Nickname τον κωδικό σου και αυτό πλέον δεν αλλάζει. Κάνε το εξής.
Στέιλε μειλ στη Xiaomi (κάπου θα βρεις contact us), και πες τους να σου στείλουν link ώστε να διαγράψεις το λογαριασμό σου. Μετά μπορείς να δημιουργήσεις καινούργιο, με το ίδιο μειλ. Εμένα μου απάντησαν σχεδόν αμέσως. Πέστους οτι είναι επείγον.
Μια χαρα τωρα τα καταφερα. Και δεν ξερω γιατι. Το εκανα πανω απο 10 φορες. Πετυχε την 11η. Εκανα ολες τις φορες ακριβως τα ιδια πραγματα. Ευχαριστω παιδες να'στε καλα.
Αλλαξα και τον κωδικο στο Mi account νομιζω ειμαι κομπλε..
Το miui ή αλήθεια είναι πως το έχω ερωτευτεί από την άλλη θα ήθελα να δοκιμάσω και το ελαφρύτερο/minimal cm...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
1.6 ελεύθερης ραμ η 6.9.9...
1.6 με το ίδιο σεταρισμα και η cm13...
Άρα το ελαφρύτερο είναι μόνο ισχυρισμός. Και γω δοκίμασα εκεί γιατί έτσι πίστευα αλλά δεν.