Καλησπερα. Μου φαίνεται οτι ο ήχος κλήσης και γενικά το ηχείο παίζει σε μέτρια ένταση ακόμα και αν το βάζω σε μέγιστο. Υπάρχει κάποιος τροπος να αυξήσουμε την ένταση πέραν του εργοστασιακού? Έχω χάσει αρκετές κλήσεις όταν το τηλέφωνο ειναι σε άλλο δωμάτιο... ( Για τους ποιο έξυπνους να επισημαίνω οτι η ακοή μου είναι μια χαρά)
Δεν έχει βρεθεί κάτι (δεν ξέρω εγώ τουλάχιστον) για να πειράξεις την ένταση. Ούτε στον ήχο κλήσης ούτε στο ακουστικό (που για μερικούς είναι χαμηλή...και δεν έχουν και πολύ άδικο...)
Υπάρχει μια εφαρμογή στην GTV που λέγεται Dolby Atmos. Εάν την ενεργοποιήσεις νομίζω πως αυξάνει και την ένταση του ήχου κλήση (δεν κάνει κάτι στην ένσταση του ήχου συνομιλίας όμως).
Εάν δεν καταφέρεις κάτι με το Dolby Atmos (μιλάμε για gAm@τη εφαρμογή...μου λείπει πολύ στην Officila Stable) τότε θα σου πρότεινα να αφήνεις το τηλέφωνο ανάποδα (με την οθόνη προς τα κάτω) ώστε να μένει η έξοδος του ήχου ακάλυπτη.
Εάν παρ'ολα αυτά συνεχίσεις και δεν ακούς...ε τότε η επίσκεψη σε ωρλ επιβάλλεται
(είμαι από τους έξυπνους )
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
Θα έχεις πρόβλημα ... Με twrp δεν θα bootάρει το κινητό.Η καλύτερη λύση είναι απλά να ξεκλειδώσεις και τίποτα άλλο.
Με αναβαθμίσεις κλειδώνει μόνο σε αλλαγή έκδοσης android...
Αυτό θέλει λίγο προσοχή αν και χωρίς twrp δεν σε επηρεάζει.
Οπότε καλό είναι να κάνω μόνο ξεκλείδωμα ώστε να έχω και άλλες επιλογές φλασαρίσματος εάν κάτι πάει στραβά.
Για να κάνω τώρα Unlock να προσπαθήσω όπως είμαι με official glοbal stable ή πρέπει απαραιτήτως να βάλω china dev;
Εχει παρατηρήσει κανένας το φαινόμενο να αυξομειωνεται η ένταση mobile network signal στο status bar ακριβώς το ίδιο (συγχρονισμένα) και για τις δύο sim που είναι όμως σε διαφορετικό πάροχο;
Εχει παρατηρήσει κανένας το φαινόμενο να αυξομειωνεται η ένταση mobile network signal στο status bar ακριβώς το ίδιο (συγχρονισμένα) και για τις δύο sim που είναι όμως σε διαφορετικό πάροχο;
Στην πρώτη εγκατάσταση το είχα εγώ αλλά μόνο αν είχα τα δεδομένα στην σιμ 1.
Στην δεύτερη εγκατάσταση (ίδια-καθαρή με system) δεν το κάνει...
Μη χαρά σφαίρα και στην απόκριση και στην λειτουργία την βλέπω την MM του @gkalen... ....και τα πρώτα δείγματα της διάρκειας της μπαταρίας, είναι πολύ ενθαρρυντικά!!
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Μη χαρά σφαίρα και στην απόκριση και στην λειτουργία την βλέπω την MM του @gkalen... ....και τα πρώτα δείγματα της διάρκειας της μπαταρίας, είναι πολύ ενθαρρυντικά!!