Παιδια μηπως γνωριζει κανεις και μπορει να με βοηθησει με αυτο?
εχω μια εφαρμογη που θελω να χρησιμοποιησω που δεν τρεχει εαν η συσκευη ειναι rooted, μπορω με καποιο τροπο να κανω απλα το κινητο να φαινεται unrooted χωρις να περασω αλλη rom? η απλα να κλειδωσω το bootloader?
Αν θέλεις να κάνεις unroot, απλά από την εφαρμογήSuperSu, βρες την επιλογή "απεγκατασταση" και θα φύγει το ροοτ. Δε χρειάζεται αλλαγή ρομ για να φύγει το ροοτ. Επίσης μην μπερδεύεις το ροοτ με το ξεκλείδωμα του bootloader, είναι 2 εντελώς διαφορετικά πράγματα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδια μηπως γνωριζει κανεις και μπορει να με βοηθησει με αυτο?
εχω μια εφαρμογη που θελω να χρησιμοποιησω που δεν τρεχει εαν η συσκευη ειναι rooted, μπορω με καποιο τροπο να κανω απλα το κινητο να φαινεται unrooted χωρις να περασω αλλη rom? η απλα να κλειδωσω το bootloader?
Αν θέλεις να κάνεις unroot, απλά από την εφαρμογήSuperSu, βρες την επιλογή "απεγκατασταση" και θα φύγει το ροοτ. Δε χρειάζεται αλλαγή ρομ για να φύγει το ροοτ. Επίσης μην μπερδεύεις το ροοτ με το ξεκλείδωμα του bootloader, είναι 2 εντελώς διαφορετικά πράγματα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστω πολυ
Επισκεφτείτε το Youtube κανάλι μου Billzness ΕΔΩ ευχαριστώ...
αδερφια εχω θεμααααα!Χθες καθως ειχα το κινητο στο αμαξι καπως το πιεσα(μαλλον καποιο κουμπι η συνδυασμο) και κανει μια δονηση και χεκιναει επανεκινηση.Με βγαζει σε ενα μενου με μαυρο φωντο πο δεν εχω ξαναδει,ειχε πολλες απιλογες.προσπαθησα να βρω κατι που να λεει για επανεκκινηση η κλεισιμο.καταληγω σε μια επιλογη που μου ελεγε reboot to android.κανει λοιπον επανεκινηση-αναγνωριζει κανονικα τηνκαρτα SIM-την ξεκλειδωνο- αλλα δεν δεχεται τον κωδικο κλειδωματος που ειχα μαζι με το δαχτυλικο αποτυπωμα.το.
Το αποτελεσμα τωρα :δεν μπορω να το ξεκλειδωσω και ενω βαζω τον σωστο κωδικο μου λεει οτι ειναι λαθος και ξανακλειδωνει καθε φορα για 120λεπτα.