Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • θα γίνω λίγο @demakhs :lol:
      @osalonikios εισαι :pillepalle: lol
      Φορτιστή είπε το παιδί όχι το καλώδιο :stick:
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση
    • Ο/H venioni έγραψε:

@noknok αυτο που βλεπω ειναι οτι στο battery use μου βγαζει Android 43.2% και Android system 36% ολες οι αλλες εφαρμογες
      ειναι χαμηλες στο 1.9% τι στο καλο γινεται...?
      Έχω το ίδιο θέμα. Το τηλέφωνο δεν μπαίνει σε deep sleep και για αυτό κατεβαίνει έτσι η μπαταρία. Όταν κάνω restart στρώνει.

Επειδή μου συνέβη δύο φορές προσπάθησα να θυμηθώ ποιες εφαρμογές χρησιμοποίησα εκείνη την ημέρα και αν έκανα κάτι ιδιαίτερο. Και τις δύο φορές λοιπόν είχα χρησιμοποιήσει το XODO για να κάνω edit και να διαβάσω κάποια pdf και το microsoft powerpoint. Τις απεγκατέστησα και τις δύο και παρακολουθώ το τηλέφωνο τώρα. Εδώ και 4 μέρες δεν έχω battery drain και μπαίνει κανονικά σε deep sleep. Πιθανόν κάποια από τις εφαρμογές αυτές να το σκάλωνε..
    • Ο/H Krasdimi έγραψε:

ασχετη ερώτηση....έχω έναν φορτιστής iPhone 4 στη δουλειά....μπορώ το φορτισω το ρυζακι με αυτόν;
      Αν Δεν είναι τίποτα τρελά amber μπορείς κανονικά
      You may think you can fly - but you better not try
    • Ο/H Krasdimi έγραψε:

ασχετη ερώτηση....έχω έναν φορτιστής iPhone 4 στη δουλειά....μπορώ το φορτισω το ρυζακι με αυτόν;

Το 4αρι νομίζω είχε μπριζάκι με έξοδο 0,5Α. Θα γεννήσεις μέχρι να φορτίσει... :)
      Επίσης, κάποια από τα μπριζάκια του 4 & 4s η Apple τα έκανε αντικατάσταση (συγκεκριμένη σειρά SN) γιατί ανέβασαν θερμοκρασία επικίνδυνα. Πρόσεχε μην είναι μέσα σε αυτά...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Xstos έγραψε:

Ο/H sobi1984 έγραψε:

καλησπερα, φοραω εδω και καιρο στο δικο μου νοτε 3 προ την stable 7.3.2
      η stable εκδοση της miui 8 ειναι καλυτερη? αξιζει να ξαναστησω το κινητο απο την αρχη στην ουσια ?ευχαριστω πολυ
      Καλή και όμορφη είναι.Μπορείς να το κάνεις και χωρίς να ξαναστήσεις το κινητό από την αρχή.
      δηλαδη τι κανω?
      μπαινω recovery , κανω wipe data cache kai dalvik και μετα κανω install το zip της καινουργιας stable ?
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H Applesnk έγραψε:

καλησπέρα
      πήρα το κινητό για τον αδερφό μου και από 7.3.7 stable σε 8.0.1 ota update έχει κολλήσει στο Mi logo με την μπάρα από κάτω.

τι πρέπει να κάνω?
      Μόλις παρέλαβες το τηλέφωνό σου, έκανες καθαρή εγκατάσταση official fastboot rom με το mi flash tool?Αν όχι πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα αρχίσουν τα προβλήματα, αν δεν εχουν αρχίσει ήδη. :)
      Η διαδικασία που πρέπει να κάνουμε όλοι όσοι έχουμε xiaomi και αμέσως μόλις το πιάσουμε στα χέρια μας είναι:
      1. Εγκατάσταση official fastboot rom μονο με το mi flash tool. China developer αν θέλετε να προχωρησετε σε ξεκλειδωμα και ελληνική ρομ, ή Global αν δεν σκοπεύετε να προχωρήσετε.
      2. Ξεκλείδωμα bootloader.
      3. Εγκατάσταση TWRP 3.0.2_2 recovery
      4. Εγκατάσταση μιας ελληνικής rom GTV stable ή dev ή Gkalen rom.
      <--
      Επειδη είμαι κι εγω παθων με το mi logo πρίν απο λιγο και ευτυχώς επανήλθε με το μαμα recovery και επανεκκίνηση.Εδω και 2.5 μηνες που το εχω απο global official που το πήρα μέχρι και την τελευταία mm official dev που εχω το τηλέφωνο δούλευε απροβληματιστα,οσπου σημερα εφαγα το mi logo στα καλα καθουμενα
      Το απόγευμα θα καθησω να κανω την παραπανω διαδικασία και εγω για να περασω ελληνική ρομ
      Συμβουλεύω και εγω λοιπόν οσοι πηρατε το τηλέφωνο με official να κάνετε την διαδικασία γιατι αργα η γρήγορα θα δειτε το κολημα στο mi logo και θα φρικαρετε
    • για τους φιλους kritop και kostas 10 εχει και ελλαδα καποια μαγαζια και μου φαινεται στο gad που ειναι καπου κοζανη αν θυμαμαι οτι πρεπει να εχει θηκες!!!!!!!!!!! ;)
      Ηλίας
    • Ρε παιδιά κοντεύω να τρελαθώ.Είπα να κάνω με miflash καθαρη εγκατάσταση της global dev 6.9.9.Ειχε περαστει μεσω updater απο 6.8.18 άλλα είχα κάποια θεματακια με την μπαταρία και την sd.Όλα πήγαν καλά αλλά διαπίστωσα ότι δεν μπορώ με τίποτα να ενεργοποιήσω το wifi και το bluetooth.Tα κουμπακια απο την μπάρα δεν δουλευουν καθόλου ενώ και απο τις ρυθμίσεις μπορώ να το ενεργοποιήσω αλλά αμέσως γίνεται ανενεργό.Δοκίμασα με επιτυχία και πέρασα με καθαρή εγκατάσταση την Ελληνική gtv 6.9.9 με twrp(είμαι ξεκλείδωτος) άλλα πάλι τα ιδια. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω ελπίζω να μην είναι τελικά θέμα hardware.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H vagmouk έγραψε:

Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω ελπίζω να μην είναι τελικά θέμα hardware.
      Πάρτο λίγο από την αρχή...
      Ποια είχες..ποια πέρασες ; Πότε το πήρες και με ποια;
      Το τελευταίο που είπες "καθαρη" εγκατάσταση δλδ πως?