Συνέχεια από το ποστ που έκανα στο Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro
Μετά από όλα αυτά που περγράφω έχω την απορία οι οδηγοί έχουν εγκατασταθεί σωστα? Όταν συνδέω το τηλέφωνο μέσω USB στο pc με τους διακόπτες mtp ,pnp κλειστούς το pcsuite αναγνωριζει το τηλέφωνο Στο device manager εχω την ακόλουθη εικόνα
Χθες μου συνεβη αυτό: όταν η μπαταρία του κινητού πήγε στο 2% η microsd crashare και όταν το φόρτισα επανήλθε. Συνέβη σε κανέναν άλλον αυτο? Το κινητό το κάνει αυτό σαν λόγω επέκτασης της μπαταρίας? Αν ναι, δεν είναι επικίνδυνο να χαθούν αρχεία από την microsd με την βιαιη αφαίρεση? Υπάρχει καμια ρύθμιση στην μπαταρία ώστε να μην μου το κάνει αυτό?
@geoanto555 ευχαριστώ για την απάντηση σου .
Γιατί με τα φλασαρίσματα μπρικαρίσματα εχω ψιλοσκιαχτεί ,τουλάχιστον ας είμαστε εντάξει με drivers κι όταν βγεί η stable ΜΜ
να είμαι έτοιμος για την μετάβαση
Καλησπερα! Με την 6.9.9 πως τα πατε? Εχετε παρατηρησει προβληματα. Εμενα δεν συνδεεται με το Bluetooth του αυτοκινητου. Δειχνει συνδεδεμενο αλλα σε παρενθεση γραφει (χωρις τηλεφωνο).Μεχρι την 6.8.18 δεν ειχα κανενα προβλημα ,εμπαινα στο αμαξι και συνδεοταν μονο του.
Καλησπέρα.. σήμερα για πολύ κακή μου τύχη μου έφυγε το redmi note 2 απο τσέπη πάνω στο μηχανάκι και το πήρα χαμπάρι μετα απο 6-7 χιλιόμετρα. Να αναφέρω κιολας οτι εβρεχε εντονα.. οποτε και να μη μου το εκλεψαν θα καταστραφηκε απο το νερο. Το κινητο λεει οτι ειναι απενεργοποιημενο αλλα δε αποκλειω το ενδεχομενο με το πεσιμο να εφυγε το καπακι και η μπαταρια και να ειναι καπου ακομα εκει εξω αν και περασαν 3-4 ωρες απο τοτε οποτε ολο και καποιος περαστικος θα το σηκωσε.
Τελος παντων στο θεμα μας. Λεω να αγορασω τωρα το Redmi Note 3 PRO αλλα απο Κινα μεριά λογω πολυ χαμηλοτερης τιμης ας αργήσει δε
με απασχολεί. Απο ποιο κινεζομαγαζο να το παρω και με πια rom ετσι ωστε οταν ερθει να ειναι ετοιμο για flash ελληνικης ;
Βλεπω το geekbuying σου δινει επιλογης rom.. dev official, english chinese, multi κλπ κλπ κλπ.
Μπες και σύγκρινε τιμές. Το συμφέρον της τσέπης σου κοίτα κι όχι το τι θα πει ο ένας κι ο άλλος.
Ακόνισε τους και λίγο τα δόντια πριν την παραγγελία να μην ειναι χαλαροί.