Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μαςΟ/H themistoklis έγραψε:
Καλησπέρα στην παρέα,
Είμαι νέο μέλος στο φόρουμ , αλλά έχω κάποια εμπειρία με φλασαρισμα αφού ταλαιπωρησα αρκετά ένα LG Optimus 2x και έχω φλασαρει 2-3 άλλα κινητά. Εδώ φαίνεται οτι γίνεται πολύ καλή δουλειά με τις ROMs.
Σίγουρα εδώ στο site βλέπω οτι είστε υπέρ του φλασαρίσματος της ελληνικής ρομ που καταλαβαίνω οτι έχει καλή υποστήριξη.
Θα ήθελα να ρωτήσω τί ρομ έχει το κινητό μου ( συνάπτω φώτο) που μάλλον είναι unofficial. Kαι 2ο :
Η ρόμ που έχει το κινητό μου (αγορασμένο από κίνα) τρέχει πολύ καλά, είμαι εντυπωσιασμένος με το κινητό, δουλέυουν όλα άψογα έκτος ίσως από μ ια μικρή καθηστέρηση να αρχίσει ο ήχος κλησης όταν σε καλούν , ξεκινάει μετά το δευτερο-τρίτο κουδούνισμα αυτού που σε καλεί. Θα είναι καλύτερες οι επιδόσεςι του κινητού με ελληνική ρομ? θα πρέπει να περιμένω προβλήματα στο μέλλον από την κινέζικη? υπάρχει κάτι που δεν δουλευει στην ελληνική? wifi, bluetooth, calling, camera, 4g κλπ? Αξίζει το MIUI 8 την αναβάθμιση? Μήπως να περιμένω να βγεί η nougat σε κανένα 6μηνο?

Μοιάζει να είναι official....σου έχει βγάλει να κάνεις αυτόματη αναβάθμιση ? (οι official έχουν μόνο ΟΤΑ).
Επίσης κάνε αυτόν τον έλεγχο Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος