Προσπάθησα για καμιά ώρα με τον σωστό οδηγό του lallas αλλά μετά από δέκα επανεκκινήσεις του λάπτοπ δεν είχα καταφέρει να το βάλω σε test mode λογω κάποιας "ασφάλειας" που έχει.
Μετά βάζω το κινητό σε edl, μπαίνω διαχείριση συσκευων, πουθενα το κινητό (drivers εγκατεστημένοι κανονικά).
Αφού λοιπόν είχα φάει μία ώρα και δεν είχα κάνει τίποτα λέω δεν πας να γ@μηθεις πολύ σε χάιδεψα.
καλησπερα στη συνέχεια της συζήτησης περί 4g και wind. Τελικά ήταν θέμα παλαιάς σιμ. Την οποία αντικατέστησα σήμερα και έχω 4g δίκτυο. Πρώτες εντυπώσεις είναι περίεργες. Ζεσταθηκε αρκετά στην πρώτη σύνδεση. Ή ταχύτητες πολύ πιο πάνω απο αναμενόμενο. Το περίεργο είναι, ότι κατά φωνητική κλήση το αλλάζει σε 3g. Είναι αναμενόμενο αυτό ή είναι τα καμώματα της wind και του RN3P?
Θα το τρεξω μία δυο μέρες για να δω πως θα συμπεριφέρεται η μπαταρία.
Καλησπέρα είχα την ελληνική gtv 6.8.18 dev και αποφάσισα σήμερα να πάω σε mm 6.9.15 απευθείας με twrp (wipe cache/davlik cache/internal/system) για καθαρή εγκατάσταση.Μου έκανε εντύπωση πόσο γρήγορα εγκαταστάθηκε και μετά από μικρή αναμονή στην αρχή (κάπου 4-5 λεπτά) όλα πήγαν καλά και το κινητό άνοιξε.Είδα οτι απουσίαζαν πολλές εφαρμογές της mi και το number fix για το +30 αλλά με το micloud τις επανέφερα όλες όσες είχε πριν την μετάβαση.Έκανα έλεγχο και είχε κλειδώσει ο bootloader με το mi unlock tool το ξεκλείδωσα.Το προβλήματα τώρα είναι οτι δεν μπαίνει το mi account μου στο mi home (δοκίμασα καθαρισμό δεδομένων 2 φορές και πάλι τίποτα όμως) και κάτι που παρατήρησα τώρα είναι με το κινητό κλειστό κάνει πολύ αργή φόρτιση (το κινητό είναι κρύο ενώ πριν κατα την φόρτιση ζεσταινόταν,υποψιάζομαι οτι φορτίζει με 1.0A).Τέλος υπάρχει πρόβλημα με το fingerprint με αγγλικά όλα καλά με ελληνικά μου ζητάει να βάζω το pin και μετά ξεκλειδώνει.