Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Σίγουρα τα φόρουμ βοήθησαν τις πωλήσεις και βελτίωσαν το λογισμικο της εταιρείας.
      Αλλά μη ξεχνάμε πως πρόκεται για ανοιχτο κώδικα.
      Είναι απολύτως θεμητό και λογικό να προσθέτει καινούρια χαρακτηριστικα. Αν φτάναμε στο 2020 και δεν υπστήριζε επισήμως ελληνικά θα λέγαμε μα τι εταιρεία ειναι αυτή που δεν σέβεται τους έλληνες πελάτες της.
      Όσο έχουμε την επιλογή για αλλαγή ROM είμαστε μια χαρά. Αν αύριο μεθαύριο είτε λόγο google είτε λόγο αλλαγής πολιτικής της εταιρεάς αποφασίσουν να μην ξελειδώνουν τα bootloader εκεί θα έχουμε σοβαρό θέμα κι εκτίμηση μου ειναι πως οι πωλήσεις θα πέσουν στα τάρταρα.
      Εδώ οι μισοί φλασάρουν rom κάθε Παρασκευή. Τι να λέμε τώρα. Θα αλλάξει τίποτα γι αυτους που η xiaomi αποφάσισε να μεταφράσει το miui στα ελληνικα;

Even dead i will fight.
    • Ο/H osalonikios έγραψε:

Σίγουρα τα φόρουμ βοήθησαν τις πωλήσεις και βελτίωσαν το λογισμικο της εταιρείας.
      Αλλά μη ξεχνάμε πως πρόκεται για ανοιχτο κώδικα.
      Είναι απολύτως θεμητό και λογικό να προσθέτει καινούρια χαρακτηριστικα. Αν φτάναμε στο 2020 και δεν υπστήριζε επισήμως ελληνικά θα λέγαμε μα τι εταιρεία ειναι αυτή που δεν σέβεται τους έλληνες πελάτες της.
      Όσο έχουμε την επιλογή για αλλαγή ROM είμαστε μια χαρά. Αν αύριο μεθαύριο είτε λόγο google είτε λόγο αλλαγής πολιτικής της εταιρεάς αποφασίσουν να μην ξελειδώνουν τα bootloader εκεί θα έχουμε σοβαρό θέμα κι εκτίμηση μου ειναι πως οι πωλήσεις θα πέσουν στα τάρταρα.
      Εδώ οι μισοί φλασάρουν rom κάθε Παρασκευή. Τι να λέμε τώρα. Θα αλλάξει τίποτα γι αυτους που η xiaomi αποφάσισε να μεταφράσει το miui στα ελληνικα;
      Θοδωρή μέσα από τα φόρουμ έγινε γνωστό το brandname της xiaomi και μέσα από τα φόρουμ βελτιώθηκε αν δεν υπήρχαν αυτά η xiaomi θα ήταν ένα απλά κινέζικο κινητό όπως τόσα άλλα κυκλοφορούν σήμερα :) αν δεν ήταν το ελληνικό φόρουμ πολύ λίγοι θα εμπιστευοντουσαν τα κινητά της κακά τα ψέματα ;)
    • Έτσι είναι. Και το τμημα μάρκετινγκ της εταιρείας επένδυσε σε αυτό.
      Το ότι μεταφρασε το miui στα ελληνικα δεν σημαινει πως δε σέβεται τους 5-10 που μετέφραζαν τόσα χρονια αλλά ακριβως το αντίθετο.
      Δεν έκλεψε κανέναν η Xiaomi.

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

Ναι ρε παιδιά μόνο καλό είναι οι έξτρα γλώσσες..

Εμείς μπορεί να έχουμε βρει το twrp για παιχνίδι αλλά ή πλειοψηφία θέλει ένα κινητό σταθερό που να δουλεύει χωρίς πολλά παρακάλια.

Πόσοι από εμάς φλασαρανε ξανά και ξανά για φίλους και συγγενείς τόσο καιρό??

Τώρα το παραγγελνεις με μία global stable και τέλος.

Ωστόσο πιστεύω ότι ή xiaomi θα έπρεπε να τιμήσει τους developer των forums επισημοποιωντας κάπως την θέση τους. Ενδεχομένως κάνοντας τους αν δεν είναι ήδη μέρος της xiaomi. Κάπως σαν εξωτερικοί συνεργάτες.
      Να δημιουργήσει ας πούμε ένα επίσημο tech support ανά χώρα που θα το απαρτίζουν τα παιδιά που παλεύουν τόσα χρόνια. Να μην αλλάξει κάτι επί της ουσίας αλλά να γίνει πιο επίσημη ή ολη φάση... Με κάποιο φυσικό χώρο ας πούμε κτλ...
    • Συμφωνω μαζι σου, ομως το παρακατω

Ο/H Angelo. έγραψε:

Ωστόσο πιστεύω ότι ή xiaomi θα έπρεπε να τιμήσει τους developer των forums επισημοποιωντας κάπως την θέση τους. Ενδεχομένως κάνοντας τους αν δεν είναι ήδη μέρος της xiaomi. Κάπως σαν εξωτερικοί συνεργάτες.
      Να δημιουργήσει ας πούμε ένα επίσημο tech support ανά χώρα που θα το απαρτίζουν τα παιδιά που παλεύουν τόσα χρόνια. Να μην αλλάξει κάτι επί της ουσίας αλλά να γίνει πιο επίσημη ή ολη φάση... Με κάποιο φυσικό χώρο ας πούμε κτλ...
      ισως ειναι δυσκολο να γινει...αν δεν κανω λαθος, στα ψιλα γραμματα της (οποιας) εγγυησης, αναφερεται (επιγραμματικα) οτι αν πειραχθει το εργοστασιακο λογισμικο, η εγγυηση χανεται...αρα επι της ουσιας η xiaomi δεν συμφωνει με ολο το development αυτων των χρονων κ ας εχει επωφεληθει 100% απο αυτο....
      Το ιδιο βεβαια συμβαινει κ με ολες τις μεγαλες εταιρειες του χωρου..φουλ κλειδωμα δλδ κ με το παραμικρο φλασαρισμα εγγυηση γιοκ...
      Μi Mix 2
    • Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

Ο καιρός είναι σε εκκαθάριση.. Χαχαααακαλησπέρα σε ολους.. Global dev φυσικά...

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      ο εχθρός του καλού ειναι το καλύτερο 8-)
    • Ερώτηση :
      Όταν η xiaomi βάλει την ελληνική γλώσσα σε όλα τα κινητά της και αυτό γίνεται με OTA update πόσο οφέλημενο θα είναι το φόρουμ που την ανέδειξε?
    • Διαφήμιση
    • Όσοι σήμερα τα βάζουν με την xiaomi λόγο του ότι ενσωματώνει επίσημα όλες τις γλώσσες στις επίσημες-original ROM κάνουν λάθος να την κατακρινουν γιατί πολύ απλά αυτό δείχνει ότι σέβεται τους πελάτες της και σε καμία περίπτωση δεν τα βάζει με τα παιδιά - dev που προσπαθούσαν όλα αυτά τα χρόνια να υποστηρίζουν ανεπίσημα την ελληνική γλώσσα.Η custom ROMS θα συνεχίσουν να υπάρχουν και δεν θα σταματήσουν τώρα που έβγαλε επίσημα official multi language η XIAOMI, δεν είναι μόνο η γλώσσα που κάποιος αποφασίζει να βάλει μια ανεπίσημη ROM....
    • Πάντος πιστεύω πως κανείς μας δεν λέει όχι στο να μπουν πλήρει Ελληνικά από την Xiaomi , ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ (που λέει και ένα ωραίο τραγούδι του (Εύθυμη και Αρτέμη) αλλά όπως και να έχει εδώ τα παιδιά που κάνουν εξαιρετική δουλειά θα είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τους κινέζους ,αυτά και το κλείνω εδώ το θέμα εγώ προσωπικά.

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • [/quote] ισως ειναι δυσκολο να γινει...αν δεν κανω λαθος, στα ψιλα γραμματα της (οποιας) εγγυησης, αναφερεται (επιγραμματικα) οτι αν πειραχθει το εργοστασιακο λογισμικο, η εγγυηση χανεται...αρα επι της ουσιας η xiaomi δεν συμφωνει με ολο το development αυτων των χρονων κ ας εχει επωφεληθει 100% απο αυτο....
      Το ιδιο βεβαια συμβαινει κ με ολες τις μεγαλες εταιρειες του χωρου..φουλ κλειδωμα δλδ κ με το παραμικρο φλασαρισμα εγγυηση γιοκ...[/quote]
      Εγώ πάλι δεν το βλέπω έτσι, οι πιο πολλοί από εμάς έχουμε παραλλάβει κινητά που ήρθαν με multilanguage ρομ δηλ. unofficial , πέρα από αυτά μόνο σε τρία καταστήματα έχεις δυνατότητα επιλογής official Rom. Τα άλλα δηλαδή καταστήματα με τις unofficial multi δεν σου δίνουν εγγύηση;
      Η xiaomi δηλαδή από την άλλη θα πρέπει να δίνει εγγύηση σε ότι (σαβουρο ρομ) του φορτώσεις του κινητού; ή με όποιο εσφαλμένο τρόπο, γιαυτούς που κάνουν του κεφαλιού τους και δεν ακολουθούν κατα γράμμα τους οδηγούς των εμπειρότερων; Δέν έχουν όλα τα κράτοι τέτοια ισχυρά φόρουμ σαν το δικό μας να βγάζει ρομ που εάν δεν περαστεί σε δυο τρία κινητά να μην δίνεται στην δημοσιότητα.

proud member of xiaomi miui gr
    • Ο/H nikostrex έγραψε:

Ερώτηση :
      Όταν η xiaomi βάλει την ελληνική γλώσσα σε όλα τα κινητά της και αυτό γίνεται με OTA update πόσο οφέλημενο θα είναι το φόρουμ που την ανέδειξε?

Το φόρουμ θα ειναι πάντα οφελελημενο απο τη στιγμή που καθε μελος του θα μπορεί να εχει μια ρομ κομμενη κ ραμενη στα ελληνικα προτυπα, και η αποψη μου ειναι πως αυτο δεν μπορεί να το προσφερει καμία ξενη εταιρία, οσο καλη και αν ειναι

ο εχθρός του καλού ειναι το καλύτερο 8-)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mrzoid έγραψε:

Ο/H jimchalk έγραψε:

Παιδιά γενικά πόσο σας κρατάει το κινητό με μέτρια χρήση δηλαδή wifi κλήσεις και τέτοια
      Δεύτερη μέρα (48 ώρες δλδ) δε μου έχει βγάλει ποτέ. Συνήθως γύρω στις 30-35 ώρες μου βγάζει, αναλόγως τη χρήση πάντα. Παραπάνω δε μου έβγαλε ποτέ.

Μάλιστα εγώ το πήρα χθες το πρωί και το έχω φορτησει ήδη 2 φορές βέβαια το έχω όλη την ώρα στα χέρια μ αλλά θα δείξει στο μέλλον