Καλησπερα παιδιά παρατήρησα ότι στο redmi note 3 pro κολλάει ο αισθητήρας που είναι υπεύθυνος για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση οθόνης κατά τη διάρκεια ομιλίας,ειναι κάποια ρύθμιση αυτό; Και κάτι άλλο μετά από επανεκκίνηση στη συσκευή οι τελευταίες κλίσεις ενώ τις έχω διαγράψει από το ιστορικό εμφανίζονται πάλι εκει,εχεις κανείς κάποια ιδέα τι να ναι; Ευχαριστώ εκ των προτερων!
παραμενει μαύρη ή οθόνη δηλαδή έχω την τελευταία rom
Μάλλον είναι κάποιο bug της rom. Και σε μένα κρατάει το ιστορικό. Δεν έχω βρει λύση για αυτό.
@niksakalis@demakhs Εγώ χωρίς να κάνω κάποια ενέργεια έχω συνέχεια 4G vodafon συνέχεια στην Λάρισα ( φοιτητικό πακέτο από το γιο μου ) μάλλον με φοβούνται λόγο ιδιότητας @demakhs Μην σχολιάσεις ότι είμαι τζαμπατζής
@niksakalis@demakhs Εγώ χωρίς να κάνω κάποια ενέργεια έχω συνέχεια 4G vodafon συνέχεια στην Λάρισα ( φοιτητικό πακέτο από το γιο μου ) μάλλον με φοβούνται λόγο ιδιότητας
Ειδικά για σένα, το 4g στη Λάρισα, λέει: σ' είδα και λαχτάρισα!!!
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
@niksakalis@demakhs Εγώ χωρίς να κάνω κάποια ενέργεια έχω συνέχεια 4G vodafon συνέχεια στην Λάρισα ( φοιτητικό πακέτο από το γιο μου ) μάλλον με φοβούνται λόγο ιδιότητας @demakhs Μην σχολιάσεις ότι είμαι τζαμπατζής
ωραίος κι εγώ ψάχνω ένα φοιτητικό να τα πετάξω όλα τ άλλα είναι τρομερό πακέτο.
Όσο για το 4g άλλο Λάρισα κι άλλο Κοζάνη
Καλησπερα παιδιά παρατήρησα ότι στο redmi note 3 pro κολλάει ο αισθητήρας που είναι υπεύθυνος για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση οθόνης κατά τη διάρκεια ομιλίας,ειναι κάποια ρύθμιση αυτό; Και κάτι άλλο μετά από επανεκκίνηση στη συσκευή οι τελευταίες κλίσεις ενώ τις έχω διαγράψει από το ιστορικό εμφανίζονται πάλι εκει,εχεις κανείς κάποια ιδέα τι να ναι; Ευχαριστώ εκ των προτερων!
παραμενει μαύρη ή οθόνη δηλαδή έχω την τελευταία rom
Μάλλον είναι κάποιο bug της rom. Και σε μένα κρατάει το ιστορικό. Δεν έχω βρει λύση για αυτό.
και είχα αυτό το θέμα ....
Μπήκα about phone πατησα πολλές φορές εκεί που λέει για τον kernel και άνοιξε ένα menu...μπήκα proximity sensor ....κανείς μία φορά calibration και μετά βάζεις δάχτυλο στον αισθητήρα και πατάς πάλι calibrate....και διορθώθηκε....Επίσης μου κολλαγε το autorotation στο YouTube ....έβγαλαν την αυτόματη φωτεινότητα και έβαλα την αντίθεση στο standard και φτιάχτηκε....
Περασα fastboot romglobal dev πάνω από ελληνική αλλά ο bootloader δεν κλείδωσε γράφει unlocked true
critical unlocked true. Μήπως πρέπει να την ξαναπεράσω για να μην εχω κανένα θέμα?
Περασα fastboot romglobal dev πάνω από ελληνική αλλά ο bootloader δεν κλείδωσε γράφει unlocked true
critical unlocked true. Μήπως πρέπει να την ξαναπεράσω για να μην εχω κανένα θέμα?
Ο bootloader δεν κλειδώνει πάντα, απλά καλό είναι να κάνουμε ενα τσεκαρισμα μετά από κάθε φλασαρισμα για να είμαστε σίγουροι. Δε χρειάζεται να την ξαναπερασεις, εφ όσων ο bootloader σου ξεκλειδωθηκε με τον official τρόπο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk