σκεψου με αυτο το σημα βλεπει OTE TV Go.. οποτε ασχετα απο την ενταση του σηματος η ταχυτητα ειναι κομπλε.. αλλο ειναι το θεμα.. Ειναι το μονο μειονεκτημα που εχω βρει στο κινητο το οποιο ειναι αρκετα εκνευριστικο..
Τέλος πάντων, εγώ θα το δοκίμαζα σε ποιο ισχυρό σήμα και με σίγουρη παροχή internet καθώς επίσης και με data. Όποιο και να είναι το πρόβλημα είναι τοπικό της συσκευής και όχι του μοντέλου. Στο δικό μου RN3P το WiFi του σκοτώνει και ποτέ δεν μου παρουσίασε πρόβλημα ανοίγματος σελίδας internet σε οποιονδήποτε browser (stock, chrome, firefox) ή πρόβλημα σε κάποια εφαρμογή που απαιτεί σύνδεση στο internet.
Με data και μενα θεριζει αλλο πρπεει να ειναι το θεμα... youtube ολα παιζουν ..
Καλησπέρα σας!! Παρέλαβα την Παρασκευή το πρωί το note 3 pro με custom multi language rom και ένα σκασμό προβλήματα!! Δεν είχα ιδέα από xiaomi και rom και fastboot και ένα σωρό από ορολογίες και οτι άλλο λέτε εδώ μέσα!! Μόνο να ανοίγω και να κλείνω το κινητό!!! Μπήκα λοιπόν στο φόρουμ σήμερα και διάβασα όλα όσα έχετε εδώ μέσα!!!! Είσαστε απίστευτοί!!! Νιώθω τεράστιος χάκερ και μου ξαναήρθε το χαμόγελο χαχαχαχα έφτιαξα το κινητό με τις οδηγίες μέσα σε 45 το πολύ λεπτά!! Τα άτομα που φτιάξανε τους οδηγούς απλά δεν υπάρχουν!!!! Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!